Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Sveikutes,senai as cia besilankiau,o jus jau ziuriu naujoj temoj plepat,o as kokia plepse doh.gif
Na tai rodau dabar savo grozi 4u.gif
user posted image
Zinokit sitas grozis gristu karta is darbo isluzinejes,neatlaike ziedu puokstes,,,,,
o dabar zydi sis,maciau pas Aukso dulkele lygiai toks pat yra
user posted image

Dar pries pora dienu nusipirkau Red lion,nes buvo nukainuotas,o aju su besikalanciu ziedu thumbup.gif lauksim toliau biggrin.gif
Atsakyti
Sakalauskiene, nerealus grozis.
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 01 13, 20:37)
Sveikutes,senai as cia besilankiau,o jus jau ziuriu naujoj temoj plepat,o as kokia plepse doh.gif
Zinokit sitas grozis gristu karta is darbo isluzinejes,neatlaike ziedu puokstes,,,,,

nu pas Sakalauskiene, kaip visad, grozybiu grozybes wub.gif

irnesakyk.gif kur jau cia pas tave atlaikys ziedus....... doh.gif tiesiog, ziedai gigantai swoon.gif
Atsakyti
Sakalauskiene ......turbut , nori mus galutinai pribaikti doh.gif ....tokius grozius rodydama ....
Atsakyti
Na ir baltas grozis ir dar pilnaviduris ui wub.gif
O cia mano kolibris wub.gif
http://images42.fotk...81218462-vi.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 13 sausio 2009 - 22:54
Ne, nu tikrai karsta.gif nuo tokiu grozybiu wub.gif
O del smelio, tai... buvau vakar Seniuose, tai sake tiks ir kaktusu zeme, kur su zvyriuku yra, kaip tik namie tokios turiu. Tai siandien imsiuosi reanimavimo, nes vakar ..... doh.gif Nu blyn is kur gauti LAIKO rolleyes.gif

Sakalauskiene, tu neatsakai i mano klausima tongue.gif - kada zadi i LT grizti ir per kur perki tokius grozius thumbup.gif

Beje, Laivites 'kolibris" pribloske mane prie savo ziedu gausa ohmy.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 14 sausio 2009 - 09:07
QUOTE(Ice tea @ 2009 01 14, 09:06)
Ne, nu tikrai  karsta.gif nuo tokiu grozybiu wub.gif
O del smelio, tai... buvau vakar Seniuose, tai sake tiks ir kaktusu zeme, kur su zvyriuku yra, kaip tik namie tokios turiu. Tai siandien imsiuosi reanimavimo, nes vakar .....  doh.gif Nu blyn is kur gauti LAIKO rolleyes.gif

Sakalauskiene, tu neatsakai i mano klausima tongue.gif - kada zadi i LT grizti ir per kur perki tokius grozius thumbup.gif

Beje, Laivites 'kolibris" pribloske mane prie savo ziedu gausa ohmy.gif  wub.gif

na as tikrai nepasitikeciau senuku pardaveju rekomendacijom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 01 14, 09:10)
na as tikrai nepasitikeciau senuku pardaveju rekomendacijom biggrin.gif

O tai kuo man pasitiketi blink.gif Durpes netinka, nes laiko dregme, smelio neturiu arba galiu pirkti 5 kg, bet kur likusius 4.8kg kisti, negi kelius barstyti lotuliukas.gif
O, dar ideja- kazi kaip orchideju "zeme" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 01 13, 22:15)
Na ir baltas grozis ir dar pilnaviduris ui  wub.gif
O cia mano kolibris  wub.gif

bigsmile.gif o kodel kolibris g.gif ?? cia toks pavadinimas???
as kolibri maza isivaizduoju, o cia..... doh.gif ziedu gausumas ir didumas... wub.gif
Atsakyti
Sakalauskiene, parsiradai ir pribloškei grožybėm biggrin.gif Laivite, gražutis kolibris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 01 13, 23:15)

O cia mano kolibris  wub.gif

Labai gražius jus paauginat! wub.gif Ir šitiek žiedų thumbup.gif
Atsakyti
Kogel kolibris ir as nezinau bet buvo uzrasyta bent jau taip kaip pirkau g.gif
Bet svogunas visai mazutis ir kai pradejo leisti ziedynus tai jie ir toki miniatiuriniai buvo bet kai pradejo skleistis pumpurai tai net pati nustebau kad ant vieno stiebo tiek gali buti ziedu wub.gif
Atsakyti