Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas svetur IV

QUOTE(murzius @ 2009 10 08, 10:12)
Jei ne paslaptis, su kokia agentūra skrendate ir kiek kainuos ? Dabar pasipylė pasiūlymu į Livigno lėktuvu  už 1600 lt.

Mes iš Novaturo nusipirkom tik lėktuvo bilietus ir transferą iš/į oro uostą. Kas kada nors skridot lėktuvu slidinėti į Livigno, tai žinot, kad labai sudėtingas nuvykimas į patį miestelį iš oro uostų. Apartamentus aš užsisakiau pati.
Kur tokius pasiūlymus už 1600 Lt. randat????!!!!!!!!
Atsakyti
Manau, kad jis niekur neranda tokių pasiūlymų, nes jų ir nebuvo. O rašo kad "pasipylė" tongue.gif Įdomu būtų pamatyti, kas už tokias kainas "papylė" tuos pasiūlymus, tikrai nusipirkčiau biggrin.gif Seniai medžioju, bet šitaip pigiai-už 1600 litų neradau niekur. Tiesa, skebiama reklamose, kad kainos pvz nuo 1700 litų, bet tai kaina aštuntąjam žmogui, o pirmieji septyni moka >2200 lt.
Atsakyti
O gal šiemet su slidinėjimu bus tas pats kaip ir su kelionėm į šiltus kraštus: kol neatėjo sezonas, pardavinėjo normaliom kainom, kai vasara į pabaigą - pamatė, kad nedaug keliaujančių, mikliai kainas nuleido. Į tokią kaip Ispanija 3 žvaigž. su įskaičiuota už 1200 galima buvo nusiskraidint. Tai gal kokį vasarį ir slidinėjimas atpigs - šiaip ne taip kūrenimo sezonas ant Lietuvos doh.gif didžioji dalis basi paliks po jo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(oncyte @ 2009 10 08, 14:18)
Mes iš Novaturo nusipirkom tik lėktuvo bilietus ir transferą iš/į oro uostą. Kas kada nors skridot lėktuvu slidinėti į Livigno, tai žinot, kad labai sudėtingas nuvykimas į patį miestelį iš oro uostų. Apartamentus aš užsisakiau pati.
Kur tokius pasiūlymus už 1600 Lt. randat????!!!!!!!!

Livigno lėktuvu, sausio mėn.,šešiavietis apartamentas (3kambariai) su apartamentų valymu- 1650 lt. Blogai, kad nekreipiat dėmesio į komentarus rolleyes.gif
Atsakyti
Mielas Murziau, skaitome mes komentarus ir labai ačiū už juos. BET, šiais metais norim važiuoti slidinėti per Naujuosius Metus ir visi kiti pasiūlymai (bent jau man asmeniškai) netinka. Aš žinau, kad sausio mėn. galima nuvažiuoti ir paslidinėti ženkliai pigiau, ne naujokė.
Atsakyti
QUOTE(oncyte @ 2009 10 07, 14:06)
. Iš praktiškosios pusės: jeigu jums reikia slidžių nuomos, tai galiu parekomenduoti nuomos punktą prie keltuvo Nr.23 (nuomos punktas yra nusileidus laiptais kaip ir į požeminį aukštą, tikrai rasit pasidairę, nes yra labai geros nuorodos). 2008 m. čia išsinuomavau slides, lazdas ir batus už 67 EUR 6 dienoms. Mes tada buvom sausio antroje pusėje.
Jei galiu dar kuo padėt, rašyk man į AZ. Nežinau, kas tave domina.

ar čia tas pats nuomos punktas kur mielas italas kalba lietuviškai mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
o kaip slidinejimo kurortai per naujus metus? labai daug zmoniu buna? g.gif
Atsakyti
Kronplacas-jėga. Du kartus buvau, šią žiemą Livinjo arba vėl Kronplacas, nes kaina tik 1560 lt.
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 10 09, 19:11)
o kaip slidinejimo kurortai per naujus metus? labai daug zmoniu buna?  g.gif

mes praeitais metais per naujus buvom Slovakijoj, tai zmoniu buvo laaaabai nedaug, net paciai keista atrode. gal kaltas del to buvo naujai ivestas euras, kurio ,,deka,, viskas siek tiek pabrango g.gif
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2009 10 09, 12:43)
ar čia tas pats nuomos punktas kur mielas italas kalba lietuviškai mirksiukas.gif  wub.gif

Taip, čia tas pats nuomos punktas. Man labai patinka jo vieta miestelyje, pačiame centre, jame galima ir slides palikinėti po slidinėjimo be papildomo mokesčio.

Dėl "agentūrinių" kelionių turiu dar vieną pastebėjimą: kuo toliau, tuo prastesnėse vietose yra apartamentai. Labai nemalonu, kai apartamentai yra pačiuose miestelių pakraščiuose, o agentūros juos siūlo kaip ypač patrauklius variantus. Kai netingi ir internete pasižiūri, kur yra siūloma vieta, tai net šiurpas apima. Kai nuvykęs vakare nori kur nors nueiti, o lauke -15-20, tai nelabai smagu būna.
Atsakyti
aš vien tik lektuvo bilietus Vilnius-Malpensa-Vilnius uz 890lt su bagazu ir inventorium randu, dar transferis....kiek ziuryneju jokios krizes kalnuose anei kvapooooooooooooooooooooooooooooooo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oncyte @ 2009 10 12, 13:23)

Dėl "agentūrinių" kelionių turiu dar vieną pastebėjimą: kuo toliau, tuo prastesnėse vietose yra apartamentai. Labai nemalonu, kai apartamentai yra pačiuose miestelių pakraščiuose, o agentūros juos siūlo kaip ypač patrauklius variantus. Kai netingi ir internete pasižiūri, kur yra siūloma vieta, tai net šiurpas apima. Kai nuvykęs vakare nori kur nors nueiti, o lauke -15-20, tai nelabai smagu būna.

Tai prieš renkantis reik pažiūrėt kur ketini pirkt mirksiukas.gif Čia tas pats kaip ir su poilsinėm 5 žvaigždutės kažkur vidury laukų ar 3 beveik miesto centre 4u.gif
Atsakyti