Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių pašnekesiai

[quote=žvelsa,2009 01 08, 13:43]
Labas,
Na merginos turėkit sąžinės - baikit maistą taisyt on line lotuliukas.gif O tai aš pavalgyt nespėjau prieš eidama į darbą, tai daba teks laukti 16 val. Gavosi kad ir aš turiu dietintis biggrin.gif
wub.gif wub.gif wub.gif
Aš tai varškėčius su cukrum valgau. Pirmą kartą varškėčius pagal įsivaizdavimą kartu su pusbroliu darėm kai dar neženoti buvom ir nieko valgomi gavos biggrin.gif
Jokių vaistų dar ligoninėje ir po laidotuvių nevartojau. Nors kai buvau prie savo angelėlio ligoninėj seselės siūlė suleist man vaistus, bet aš atsisakiau. Paprasčiausiai sėdėjau ją apsikabinus - verkiau ir meldžiausi. O kai atvažiavo artimieji manęs pasiimt stengiaus būt stipri ir neverkt... Po laidotuvių norėjos tik miegot ir nepabust, bet buvo didžioji todėl negalėjau gulinėt, reikėjo ja rūpintis, tik abeboju to rūpinimosi kokybe, viską dariau automatiškai... Vaikščiojau kaip apdujus, nieko aplink nemačiau... mėnesį nekėliau kojos iš namų, negalėjau matyt žmonių... Kai būdavo labai sunku verkdavau kol pavargdavau... Paskui darbas, nors ir ten būdavo ašarų, tik niekas to nematydavo... Nekovojau aš su sielvartu, plaukiau pasroviui ir tiek, laukiau kol laikas apgydis žaizdą. Gyvenau nes taip reikėjo, nes nebuvo kito pasirinkimo.... O apie vaistus ir psichologus net minties nebuvo, nes tai man likimo skirtas kryžius ir aš jį turiu pati nešti, nemanau kad kas gali padėti. O kai susitikdavau su drauge jai išsipasakodavau.
Bet čia kiekvienai skirtingai, nuo žmogaus priklauso, kiekviena savaip stojasi po nelaimės ant kojų...
O tu pabandyk dar pasiskambint į socialinį, nes pas mus mokykloje sausio mėn. dar maitindavo pagal senųjų metų sąrašą kol tėvai susitvarkys dokumentus. Nors aš jau atitrūkus nuo tų reikalų, pati dar nesitvarkius, neskambinus dėl tų 52 litų. Na bet gal dabar jau maitinimą skiria visiems mokslo metams. g.gif Išsiaiškinau - mūsų savivaldybė nemokamą maitinimą skiria mokslo metams. Va. Tai ko gero ir pas jus taip pat.
Spyglej kaip faina pas jus lauke ir mažulkia tavo gražutė wub.gif O aš jei su mažąja į lauką išeičiau, tai tik pravalytais takais galėtume vaikščiot doh.gif

o ką tu nori pasakyti pas jus negražu, tigi sakė kad dar daugiau žemaitijoj sniego negu pas mus mirksiukas.gif
Na o tau kas dabar STT čia užėjo per nesamonių minutės g.gif Sako geriau devynis kartus atmatuok o paskui dešimtą kirpk tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglej: 08 sausio 2009 - 14:05
QUOTE(spyglej @ 2009 01 08, 15:04)

Na o tau kas dabar STT čia užėjo per nesamonių minutės g.gif Sako geriau devynis kartus atmatuok o paskui dešimtą kirpk tongue.gif  lotuliukas.gif

tu čia apie albumo ištrynimą??? nu dūra esu lotuliukas.gif doh.gif
bet jau sudėjau vėl - ir daugiau nei buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 01 08, 14:01)
Sveika, zvelsut. Kazka as cia praziopsojau...kiek pamenu tai tu nedirbai, tai kaip dabar darbe g.gif Ar as cia kazka jau maisau g.gif . Na, o as...net nezinau. Panasiai kaip rasei tu. Tiesiog plaukiu pasroviui. Automatiskai kaip uzsukta sukuos po namus, rupinuosi vaikais, bet sirdy tai uraganai...Todel ir tupiu virtuvej, nes tada maziau galvoju...

Nieko tu nemaišai sandrynja, dar tikrai nedirbsiu iki kovo 2 d., chalymą turiu kaip sakant, uždarbiauju - pavaduoju mane pavaduojančią, kuri sesijoj dabar iki sausio pabaigos biggrin.gif O čia tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad tie uraganai širdyje aprimtų bent kiek....
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2009 01 08, 16:09)
Nieko tu nemaišai sandrynja, dar tikrai nedirbsiu iki kovo 2 d., chalymą turiu kaip sakant, uždarbiauju - pavaduoju mane pavaduojančią, kuri sesijoj dabar iki sausio pabaigos  biggrin.gif O čia tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif kad tie uraganai širdyje aprimtų bent kiek....

Na va, ciekava boba esu. Issiaiskinua padeti tongue.gif . Aciu uz balioniukus ax.gif . Turi praeit tie uraganai, kur desies....
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 01 08, 14:04)
o ką tu nori pasakyti pas jus negražu, tigi sakė kad dar daugiau žemaitijoj sniego negu pas mus mirksiukas.gif

Va būtent kad to sniego be proto daug, išėjus nelabai kur pavaikščiot su vaiku išeina doh.gif O dėl grožio tai labai gražu wub.gif ypač kai dabar saulė šviečia už lango. Pažiūri laukan - visur tik sniegas, sniegas.... laukai balti anei pėdelės, anei takelio ir medžiai balti wub.gif Net keliai pas mus balti, asfalto nesimato. Pasaka....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 08 sausio 2009 - 14:23
STT - apziurejau fotkes wub.gif wub.gif wub.gif o man klausimas iskilo g.gif o kai leliukam uzdeda ta kazkoki reikala ant bambutes... leliukui neskauda? g.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos, kadangi artima temą bendraujat įkišu savo trigrašį , teko man pagert ir antidepresantu ir nerimą mažinančių ir kitokių brūdu ir pas psichologus lankytis nežinau kaip kam bet man visa tai didelis Š ... visu pirma vaistai ligos negido (turiu omeni visus antidepresantus ir pan) o tik mažina simptomus , nuo šių vaistų savijauta pasidaro tragiška, o metus juos vartot išsivysto sunki depresija su visom pasekmėm... aš kaip ir STT gal kažkiek mažiau irgi prieš vaistus o ypač veikiančius psichika, manau 100 kartu geriau viska išgyvent sveiku blaivių protu , nei slopint save , paskui būna tik sunkiau ir blogiau , ir asmenines patirties pasakysiu kai man neleido išgedėt ..tai tapo mano košmaru... ko pasekmė ir buvo visokie vaistai ... tai kad geriau pasimokyt iš svetimu klaidų nei savo...

Geros saulėtos dienos Jums panelytės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Brela @ 2009 01 08, 14:19)
leliukui neskauda?  g.gif  blush2.gif

ne man klausimas bet atsakysiu aš stt nesupyks manau smile.gif

ne leliukams visiškai neskauda nei kai kerpa virkštelė , nei kai užspaudžia nei kai kartais paskui ją nusukt reikia ( šiaip dažniausiai atkrenta pati) nebent būne blogas kvapau uždegimas ir pan, tada jau ta nukritimą reikėtu paspartint mechaninių būdų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 01 08, 14:12)
Na va, ciekava boba esu. Issiaiskinua padeti tongue.gif . Aciu uz balioniukus ax.gif . Turi praeit tie uraganai, kur desies....

Sunku kol viskas susiguli..... Stiprybės tau console.gif
Labukas Lera 4u.gif Malonu tave matyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2009 01 08, 14:17)
Va būtent kad to sniego be proto daug, išėjus nelabai kur pavaikščiot su vaiku išeina  doh.gif O dėl grožio tai labai gražu  wub.gif ypač kai dabar saulė šviečia už lango. Pažiūri laukan - visur tik sniegas, sniegas.... laukai balti anei pėdelės, anei takelio ir medžiai balti wub.gif Net keliai pas mus balti, asfalto nesimato. Pasaka....

Tai ko lauki g.gif marš į lauką su mergaite bigsmile.gif Mėgaukimės ta pasaka, nes įtariu kad vėl kelis metus nematysim sniego blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 01 08, 14:23)
* sveikos, kadangi artima temą bendraujat įkišu savo trigrašį , teko man pagert ir antidepresantu ir nerimą mažinančių ir kitokių brūdu ir pas psichologus lankytis nežinau kaip kam bet man visa tai didelis Š ... visu pirma vaistai ligos negido (turiu omeni visus antidepresantus ir pan) o tik mažina simptomus , nuo šių vaistų savijauta pasidaro tragiška, o metus juos vartot išsivysto sunki depresija su visom pasekmėm... aš kaip ir STT gal kažkiek mažiau irgi prieš vaistus o ypač veikiančius psichika, manau 100 kartu geriau viska išgyvent sveiku blaivių protu , nei slopint save , paskui būna tik sunkiau ir blogiau , ir asmenines patirties pasakysiu kai man neleido išgedėt ..tai tapo mano košmaru... ko pasekmė ir buvo visokie vaistai ... tai kad geriau pasimokyt iš svetimu klaidų nei savo...

Geros saulėtos dienos Jums panelytės smile.gif
Papildyta:

**ne man klausimas bet atsakysiu aš stt nesupyks manau smile.gif

* as irgi esu pries visokius vaistus nuo depresiju... Net kad ir kaip sunku viska isgyvent, bet as geriau peresiu pragara nei su vaistais "gerinsiu" savijauta... schmoll.gif

** tas klausima belekam buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
vsio - ainu laukan, ba smegenys šimpa - iki vakaro - ilgai būsim mirksiukas.gif

Brela, visiškai neskauda. Virkštelė neturi nervo.. tai tas pats kas tau plaukus kerpa... nu panašiai mirksiukas.gif
Atsakyti
sumasciau siandien vakarienei isvirt/iskept bulviu ir su varskyte... mama darydavo varske+vegeta+pienas (tokia skysta padarai) ir su bulvem. Niam niam...
Atsakyti