Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių pašnekesiai

labas Vdapr - kaip sekasi skaityt tiek puslapiukų? lotuliukas.gif
Papildyta:
valgo mano madam ir keliausim kvėpuot gryno oro... blyn, nežinau kaip rengt.. jei su vienais šliaužtais ir su kombinzonu ir viena kepure plius adijaliukas nestoras ir vežimą uždengsiu su tuo dangalu - ar užteks??? nebus šalta? niekad minuse nevaikščiojau su tokiu pūgžliu biggrin.gif
Atsakyti
kadangi vaikutis vežimukė nejuda , tai jis greičiau ir atšąla ,plius ji dar labai labai mažytė nemoka reguliuot šilumos todėl reikia rengt šilčiau plius tas minusas ne toks jau mažas ( bet svarbu be vėjo) , nepamiršk apsaugot nepridengtas kuno vietas ( veiduką ) spec kremukų būtinai :pvz: ESSEXu . mb bendradarbio žmoną ėjo nuo stotelės iki namų ir nušalo veidą..ką kalbėt apie tokia kruopelytė ... manau reng šilčiau ir nuolat lauke tikrink , ar ne karšta ar ne šalta , nosyte blogas rodiklis reikia pirštą kišt kur nors pvz už kakliuko .
Papildyta:
QUOTE(žvelsa @ 2009 01 08, 14:28)
Labukas Lera  4u.gif Malonu tave matyt  bigsmile.gif

ačiū man irgi .. wub.gif dažnokai kai turiu laiko čia užsuku pažiūrėt kaip gyvenat kaip laikotės ..tik kaip jau sakiau ne visada turiu ką į temą pasakyt smile.gif
Atsakyti
bl, tai ko skypą išjungus, a????????
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 01 08, 14:28)
Tai ko lauki g.gif  marš į lauką su mergaite bigsmile.gif Mėgaukimės ta pasaka, nes įtariu kad vėl kelis metus nematysim sniego blink.gif  biggrin.gif

Tai kad negaliu - darbe sėdžiu biggrin.gif Gal vyras ir vesis, jis mėgėjas gryno oro, o kai aš pareisiu mažoji arba miegos arba reiks migyt, o kai atsibus bus tamsu jau.
Visko gali būt dėl kitų žiemų - vėl po purvą braidysim su žieminiais batais doh.gif

QUOTE(Brela @ 2009 01 08, 14:43)
sumasciau siandien vakarienei isvirt/iskept bulviu ir su varskyte... mama darydavo varske+vegeta+pienas (tokia skysta padarai) ir su bulvem. Niam niam...

Geras. Reiktų kada pabandyt dėl įdomumo.

QUOTE(STT @ 2009 01 08, 14:56)
valgo mano madam ir keliausim kvėpuot gryno oro... blyn, nežinau kaip rengt.. jei su vienais šliaužtais ir su kombinzonu ir viena kepure plius adijaliukas nestoras ir vežimą uždengsiu su tuo dangalu - ar užteks??? nebus šalta? niekad minuse nevaikščiojau su tokiu pūgžliu biggrin.gif

Tai gal dar apmauk Žemynai megztuką ir šiltesnes kelnytes, megztą kepurytę g.gif Ir vilnones kojinytes.
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2009 01 08, 15:06)
bl, tai ko skypą išjungus, a????????

visu pirma nesikeik viešai biggrin.gif
nes neturiu laiko juo bendraut o kai įjungiu tai mažiausiai penki langai būna atidaryti ir visi oranžiniai mirgsi doh.gif dabar įjunginėsiu tik tada kai ištikrujų busiu laisva , nes žmogui sakai sorry negaliu db o jam atrodo jei namie esu tai kaip čia galiu negalėt biggrin.gif

aš rengdavau vaiką į lauką kaip po senovei kepurytė tokia lb lb plonutė kaip paklode (nžn kaip lt kalboj šį medžiaga vadinasi) tada flaneline kepurytė o tada mėgsta kepurytė blush2.gif tada bodžiuka su trumpom rankovėm , tada džemperiuką plona su ilgom rankovėm , ir mėgsta arba šiaip šilta mėgstuką rolleyes.gif ant kojyčių pedkelnytės , mėgstas kojinės , ir šiltas kelnes , tada visa šita kamuoliuką dar sukišdavau į kombinezoną ir sugrusdavau į vežimą , užklodavau nestoru tokiu visai pleduku ir uždengdavom vežimą ir keliaudavom į lauką wub.gif na ne karto nei sušalo nei sukaito pats tas jam buvo blush2.gif
šaltis į vežimą keliauja ne pro viršu o pro apačia todėl svarbu po apačia koki pleduką ar čiužinuką patiest aš tiesdavau ir ta ir ta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 08 sausio 2009 - 15:18
STT ar ne tu buvai kirpykloje neseniai, gal maišau g.gif Jeigu tu tai pasirodyk kaip atrodai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 01 08, 16:15)
visu pirma nesikeik viešai  biggrin.gif

aš rengdavau vaiką į lauką kaip po senovei kepurytė tokia lb lb plonutė kaip paklode (nžn kaip lt kalboj šį medžiaga vadinasi) tada flaneline kepurytė o tada mėgsta kepurytė  blush2.gif  tada bodžiuka su trumpom rankovėm , tada  džemperiuką plona su ilgom rankovėm , ir mėgsta arba šiaip šilta mėgstuką  rolleyes.gif  ant kojyčių pedkelnytės , mėgstas kojinės , ir šiltas kelnes , tada visa šita kamuoliuką dar sukišdavau į kombinezoną ir sugrusdavau  į vežimą , užklodavau nestoru tokiu visai pleduku ir uždengdavom vežimą ir keliaudavom į lauką  wub.gif na ne karto nei sušalo nei sukaito pats tas jam buvo  blush2.gif
šaltis į vežimą keliauja ne pro viršu o pro apačia todėl svarbu po apačia koki pleduką ar čiužinuką patiest aš tiesdavau ir ta ir ta  ax.gif

tai kad tau skambini o tu nereaguoji.... o vat būčiau ir išėjus be kremo... neturėjau kremo tai aliejuku pasitepėm... o sm tai tupi. a biggrin.gif
tai jei negali, tai plytą užsidėk gi ax.gif

o aš ne taip rengiau. pas mane vežime ir čiužinukas apklotas flaneline pala ir dar adijalas
bet dėjau vieną kepurę, nes ji turi apačioj pašildinimą kaip ploną lepurytę. Uždėjau maikelę šiltesnę, šliaužtus, įkišau į natūralios vilnos kombinzoną ir įsupau į adijalą šiltoką ir dar užmečiau tą apsaugą. ir psio - nesušąlo tikrai, nes kai partempiau tokia fainulė buvo - kojytės ranmkytės šiltos, viskas čiki - pakvėpavom

einu įmesiu foto, bet kai viena fotkinau tai tik vaikai biggrin.gif

QUOTE(spyglej @ 2009 01 08, 16:31)
STT ar ne tu buvai kirpykloje neseniai, gal maišau g.gif  Jeigu tu tai pasirodyk kaip atrodai mirksiukas.gif

aš aš - ryt nusifotkinsim, nes nėr kas mane fotkina, o vakare kai vyras namie ne tas galvoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2009 01 08, 16:59)
tai kad tau skambini o tu nereaguoji.... o vat būčiau ir išėjus be kremo... neturėjau kremo tai aliejuku pasitepėm... o sm tai tupi. a biggrin.gif
tai jei negali, tai plytą užsidėk gi ax.gif
o aš ne taip rengiau. pas mane vežime ir čiužinukas apklotas flaneline pala ir dar adijalas
bet dėjau vieną kepurę, nes ji turi apačioj pašildinimą kaip ploną lepurytę. Uždėjau maikelę šiltesnę, šliaužtus, įkišau į natūralios vilnos kombinzoną ir įsupau į adijalą šiltoką ir dar užmečiau tą apsaugą. ir psio - nesušąlo tikrai, nes kai partempiau tokia fainulė buvo - kojytės ranmkytės šiltos, viskas čiki - pakvėpavom

einu įmesiu foto, bet kai viena fotkinau tai tik vaikai biggrin.gif
aš aš - ryt nusifotkinsim, nes nėr kas mane fotkina, o vakare kai vyras namie ne tas galvoj  blush2.gif

aišku taip ir turi būt kai vyras namie blush2.gif tongue.gif :lotuliukas:Einu nuotraukų žiūrėt
Atsakyti
Sveikos mergaites, nu jus ziuriu nedirbat ar ne, pliurpiat visa diena ax.gif
As gryzau su pinciuku is darzo, po darbo dienos, tai begu uzkasti, paskui reisks jusu romanus perskaityti, tai matyt teks vel nakti vienumoje rasyti doh.gif lotuliukas.gif
gero vakarelio visom 4u.gif
Atsakyti
Tai ką mamkos girdėjot kad liepė per žinias apsirūpinti maisto atsargomis ir ryt niekur neit.Pūga vėl šianakt bus o kas žino gal ir ryt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 01 08, 19:33)
Tai ką mamkos girdėjot kad liepė per žinias apsirūpinti maisto atsargomis ir ryt niekur neit.Pūga vėl šianakt bus o kas žino gal ir ryt. doh.gif

blink.gif neskaičiau orų - ainu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(elze @ 2009 01 08, 10:33)
Zinot ko noriu paklausti -  ar vartojat kuri raminamuosius ar antidepresantus, gal reikeju vaistu tik po soko? kaip jums su vaistais ar be sekasi susidoroti su sielvartu?

Nea, antidepresantų nenaudojau. Tik mėnesį gėriau raminamųjų ketvirtadalį normos (kartu su plečiančiais ir tai tik dėl nuolatinio galvos skausmo po angelėlio išėjimo), nes visa norma man keistai veikdavo: pasidarydavau "zombis" ir miegodavau be perstojo, paskui nieko neatsimindavau. Tai ne išeitis. Būčiau ir visai negėrus, bet kai migrena užsitęse tris mėnesius, tai nebuvo kur dingt... Neurologė prirašė. Ir po savaitės galvos skausmai praėjo.
Atsakyti