QUOTE(Lera @ 2009 01 08, 16:15)
visu pirma nesikeik viešai
aš rengdavau vaiką į lauką kaip po senovei kepurytė tokia lb lb plonutė kaip paklode (nžn kaip lt kalboj šį medžiaga vadinasi) tada flaneline kepurytė o tada mėgsta kepurytė

tada bodžiuka su trumpom rankovėm , tada džemperiuką plona su ilgom rankovėm , ir mėgsta arba šiaip šilta mėgstuką

ant kojyčių pedkelnytės , mėgstas kojinės , ir šiltas kelnes , tada visa šita kamuoliuką dar sukišdavau į kombinezoną ir sugrusdavau į vežimą , užklodavau nestoru tokiu visai pleduku ir uždengdavom vežimą ir keliaudavom į lauką

na ne karto nei sušalo nei sukaito pats tas jam buvo
šaltis į vežimą keliauja ne pro viršu o pro apačia todėl svarbu po apačia koki pleduką ar čiužinuką patiest aš tiesdavau ir ta ir ta
tai kad tau skambini o tu nereaguoji.... o vat būčiau ir išėjus be kremo... neturėjau kremo tai aliejuku pasitepėm... o sm tai tupi. a
tai jei negali, tai plytą užsidėk gi
o aš ne taip rengiau. pas mane vežime ir čiužinukas apklotas flaneline pala ir dar adijalas
bet dėjau vieną kepurę, nes ji turi apačioj pašildinimą kaip ploną lepurytę. Uždėjau maikelę šiltesnę, šliaužtus, įkišau į natūralios vilnos kombinzoną ir įsupau į adijalą šiltoką ir dar užmečiau tą apsaugą. ir psio - nesušąlo tikrai, nes kai partempiau tokia fainulė buvo - kojytės ranmkytės šiltos, viskas čiki - pakvėpavom
einu įmesiu foto, bet kai viena fotkinau tai tik vaikai
QUOTE(spyglej @ 2009 01 08, 16:31)
STT ar ne tu buvai kirpykloje neseniai, gal maišau

Jeigu tu tai pasirodyk kaip atrodai
aš aš - ryt nusifotkinsim, nes nėr kas mane fotkina, o vakare kai vyras namie ne tas galvoj