Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių pašnekesiai

QUOTE(vdapr @ 2009 01 12, 20:42)
o gal koks apendicitas?  g.gif

nu net nesusimasciau apie tai, skaudena desni sona
bet tempos tik 36,65buvo, biski aukstesne nei iprastai bet nieko
Atsakyti
Vdapr laikau už tave kumštukus kad viskas būt gerai mirksiukas.gif wub.gif
na šiandien vaikų paprašiau parodyt pažymių knygeles tai ką jūs manot
user posted image vos neišprotėjau pamačius o pusmetis tai ant nosies. Viskas veto prie kompo schmoll.gif
Rugseje man irgi kartais taip būna net staugt norisi
user posted image
Dėl Brelos tai taip džiaugiuosi
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2009 01 12, 20:42)
Bandykit šį mėn kortos rodo sėkmę dėl lialiaus
Persikraustysi bet smulkių kliurkyčių bus bet tikrai ne tokių dėl kurių kažkas labai keistusi
Sėkmingo sex.  thumbup.gif  Aš beveik įsitikinus kad bus

duog Dieve, kad tavo zodzius jis isgirstu...
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2009 01 12, 20:43)

na zinok visai gali but... kad apendicitas pas tave reiskiasi... o skrandis kaip tavo dirba? nepykina ar kaiop nors kitaip keistai... nes cia buna apendicito pozymis... as kai ji chroniska turiu tai zinau ka reiskia... jau du kartus is ligonines pabegau... bet jauciu kai kita kart suries mane... tai kazin ar pavyks pabet.... blush2.gif

QUOTE(spyglej @ 2009 01 12, 20:47)
Vdapr laikau už tave kumštukus kad viskas būt gerai mirksiukas.gif  wub.gif
na šiandien vaikų paprašiau parodyt pažymių knygeles tai ką jūs manot
user posted image vos neišprotėjau pamačius o pusmetis tai ant nosies. Viskas veto prie kompo schmoll.gif

jo kartais baisu buna pamatyt jas...
Atsakyti

QUOTE(Valery @ 2009 01 12, 20:40)
prisijungsiu butinai, kai galesiu, nes as gi dirbu baisiai, ir dar toooli 
man ir reik suplanuoti pas Kr  pasitikrinti 

papasakok, kaip pas ji, kainu nepakele? O gal pamazino

liabuka

tai gal jau planuosit?? bigsmile.gif juk tu gi kažką minėjai blush2.gif

ok, papasakosiu...nu bet kad nepamažino, tai jau faktas... pasakysiu kiek plojaju ir už ką

QUOTE(Brela @ 2009 01 12, 21:06)
viskas ok, sirdukas tuksi
ir gine ne maziau laiminga nei as 

4u.gif wub.gif sveikinimaiiiiiiiii

QUOTE(migle31 @ 2009 01 12, 21:08)
Neišlaikysi paskutinė korta "pralaimėjimas"

ačiū - nevažiuoju - nafik
QUOTE(divėja @ 2009 01 12, 21:10)

Stt,kepei ceburekus??? KAip gavosi?

nea - ryt gal
neturėjau faršo o malt tingėjau - o pirkt niekada šito 'gėrio' neperku

QUOTE(migle31 @ 2009 01 12, 21:42)
Persikraustysi bet smulkių kliurkyčių bus bet tikrai ne tokių dėl kurių kažkas labai keistusi
Sėkmingo sex.  Aš beveik įsitikinus kad bus

bigsmile.gif jėėėėėėė
VDAPR _ VARYKIT 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif aš dar balionų pamėtau
Atsakyti

Zinai Miglut kai uzkibs... zirniukas... tai nuo manes gausi gera bonke ir saldainiu deze... asmeniskai atvesiu... nes tik tavo zodziai manau pati zinai kokie... biskiuka padejo man gal atikvoseti... notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 01 12, 20:22)
labai tikiuosi... kad pavyks.... siandien dariau o testa tai rodo dvi juosteles... tai bandysim siandien gaudyt.... nei ir gleiviu belekiek...   blush2.gif labai noreciau kad pagautume zirniuka...
sveikinu mergyt...

Nu sekmes jum 4u.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 01 12, 20:41)
Miestelio seniūnas -  cool.gif  doh.gif  ... duonos neturėčiau - negrįžčiau ( dirbau pas jį beveik 2 metus..... pragaras..... 2 metai be atostogų, savaitgalių ir ttttt.... Erodas, vienžo ).
Brela - džiaugiuosi  thumbup.gif  wub.gif  .

Oho blink.gif o man jis toks nerealus atrodydavo ax.gif bet gandu prisiklausius buvau ax.gif

Nagi nagi,Migle suintrigavai bigsmile.gif o kuris man menesis bus kibimo? g.gif Taip norisi kuo greiciau,o niekaip neiseina....
Atsakyti

nu nu nu wub.gif wub.gif vdapr - kibk dar stipriau i darbus thumbup.gif migles kortos niekada nemeluoja wub.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2009 01 12, 20:43)

blink.gif blink.gif ziurek, kad toik koks apendiksas nebutu unsure.gif
Atsakyti
Moteris prašo gydytojo:
- Na, pasakykite man, koks aš gyvunas...
- Ponia, jūs gi žmogus!
- Na, koks aš žmogus? Ryte keliuosi susivėlusi kaip avis, į darbą lekiu alkana kaip sakalas, įsikimbu į troleibusą kaip bezdžionė ir važiuoju juo kaip zuikis, stumdydamasi kaip meška... Kol atvažiuoju, riejuosi su visais kaip kalė, išlipu apipešiota kaip višta, dirbu visą dieną kaip jautis, paskui kaip skalikas lakstau po parduotuves, apsikraunu kaip kupranugaris ir velkuosi namo kaip nuvarytas kuinas. Namie, ruošdama vakarienę, urzgiu ant vaikų kaip tigras, o ant kaimynų snypščiu kaip gyvatė. Grįžęs iš darbo vyras klausia: "Katytė, valgis paruoštas?" Visus pavalgydinu, paguldau vaikus miegoti, pati guluosi. Vyras, atėjęs į lovą, sako: "Pasitrauk, karve, nes išsidrėbei kaip kiaulė". Na, argi aš žmogus, gydytojau?

Manyciau dalis tiesos yra..............
Papildyta:
na mergytes einu serialo ziuret... MV per ta laika maziu paguldys... ir eisim namu darbu daryt... mirksiukas.gif
Iki rytojaus...
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 01 12, 21:55)
Nagi nagi,Migle suintrigavai bigsmile.gif  o kuris man menesis bus kibimo? g.gif Taip norisi kuo greiciau,o niekaip neiseina....

savaitgalis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2009 01 12, 21:07)
savaitgalis  biggrin.gif

thumbup.gif tikiu mirksiukas.gif Tu sakai tu zinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 01 12, 22:08)
thumbup.gif tikiu  mirksiukas.gif  Tu sakai tu zinai 4u.gif

tu pažadėjai gi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Rasa, console.gif
Brela, thumbup.gif
Vdapr, sėkmės...

Na, o aš šiandien darbe "pasirodžiau": atėjus į darbą prie rūbinės paslydau, tvojau viršugalviu į laiptinės kraštą ir apsivožiau aukštielninka tiesiai direktoriaus pavaduotojui prieš akis... Sugebu tokiais "dalykėliais" pasižymėti - esu tikras "liapsusas" (gaila, ir sūnelis panašiais bruožais pasižymi...). "Įkaliau" iškart dėl viso pikto ibuprofeno ir atidirbau dieną lyg normaliai - kol kas jokių didelių pasekmių. Ir dar džiaugiuosi, kad pavyko neskelt kakta į laiptinę, nes atrodyčiau kaip su plyta gavus...
Atsakyti