Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių pašnekesiai

QUOTE(Brela @ 2009 01 12, 22:06)
flirt.gif viskas ok, sirdukas tuksi  wub.gif  wub.gif  wub.gif
ir gine ne maziau laiminga nei as  wub.gif  4u.gif

Aš tau sakiau thumbup.gif clap.gif clap.gif šaunuolė ir tu ir tavo lialius šaunuolis
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 01 12, 20:06)

tai viskas thumbup.gif laukiam liniuotės dabar. Jei nepaslaptis kiek kainavo visas tavo šitas stebuklas g.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2009 01 12, 20:11)
Aš tau sakiau  thumbup.gif  clap.gif  clap.gif šaunuolė ir tu ir tavo lialius šaunuolis

jau as zinau, kad tu zinai geriau uz mane 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(spyglej @ 2009 01 12, 20:11)
tai viskas  thumbup.gif laukiam liniuotės dabar. Jei nepaslaptis kiek kainavo visas tavo šitas stebuklas g.gif

ne paslaptis... apart to, kad tai buvo verta visu turimu ir neturimu pinigu... ax.gif realiai tai kainavo... butent sekmingasis menuo apie 1000 Lt ax.gif buvau pasiruosus ne vienam tokiam menesiui, bet visu jusu, Dievo ir gines pagalba mums pavyko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 01 12, 20:15)
jau as zinau, kad tu zinai geriau uz mane  4u.gif  thumbup.gif
ne paslaptis... apart to, kad tai buvo verta visu turimu ir neturimu pinigu...  ax.gif realiai tai kainavo... butent sekmingasis menuo apie 1000 Lt  ax.gif  buvau pasiruosus ne vienam tokiam menesiui, bet visu jusu, Dievo ir gines pagalba mums pavyko  ax.gif

tai šaunu aišku jokie pasaulio pinigai neatstos tos laimės, to mažo žmogučio. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Brela, kuo didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif

Labai smagu girdeti, kad jums abiems viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2009 01 12, 19:29)
Vdapr vaisingo jums darbo.

labai tikiuosi... kad pavyks.... siandien dariau o testa tai rodo dvi juosteles... tai bandysim siandien gaudyt.... nei ir gleiviu belekiek... blush2.gif labai noreciau kad pagautume zirniuka...

sveikinu mergyt...

ai labas mergytes beje... turbut nepasisveikinau...

Miglut jei gali mestelk man kortas.... na turetume vasario pradzioj kraustytis i kita buta... paziurek ar ir sikart mus neapgaus... ar pavyks persikraustyt... ir ar nepralosim persikrauste... jei tik nepavargus dar siandien... labai aciu...
Atsakyti

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Vdapr už tave laikysiu kumščius kad tik pavyktų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 12 sausio 2009 - 20:31

Brela fantastika 4u.gif Beprotiskai fantastiska wub.gif

Daug ikru, lasisos, vaisines arbateles, daug darzoviu, vaisiu biggrin.gif
Atsakyti
Brela sveikinu su gerom ziniom 4u.gif
o pas mane kokios gaidiskos zarazos kabinasi doh.gif , nakti pasisukau ant sono, tai kazkur viduriuose taip suskaudo doh.gif sakiau kad zarnas kas plesia... atsiguliau ant nugaros praejo. tai ryte ir galvoju- nu gal apsisapnavau... bet ne rupuzai, nuo piet vel jauciu kazkokius skausmelius tam sone, nors ir nestiprius, ziuresiu kaip rytdiena pratrauksiu, nes taip sakant reiks tvarkingai paminet 13 diena, tevo gimtadienis smile.gif , atsimenu kai tie perversmai vyko- svecius priiminejam, o tevas tai Kaune, tai Vilniuj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2009 01 12, 20:06)

Taip išvažiuosit ir tai geras sprendimas nes kortos palankios leidžia daryt prielaidas kad neveltui važiuosit. Pirma korta krito magas tai reiškia kad viskas priklauso tik nuo jūsų pastangų.

labai aciu Migle 4u.gif
Papildyta:

kaip fainai wub.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 01 12, 20:35)
Brela sveikinu su gerom ziniom  4u.gif
o pas mane kokios gaidiskos zarazos kabinasi doh.gif , nakti pasisukau ant sono, tai kazkur viduriuose taip suskaudo doh.gif  sakiau kad zarnas kas plesia... atsiguliau ant nugaros praejo. tai ryte ir galvoju- nu gal apsisapnavau... bet ne rupuzai, nuo piet vel jauciu kazkokius skausmelius tam sone, nors ir nestiprius, ziuresiu kaip rytdiena pratrauksiu, nes taip sakant reiks tvarkingai paminet 13 diena, tevo gimtadienis smile.gif , atsimenu kai tie perversmai vyko- svecius priiminejam, o tevas tai Kaune, tai Vilniuj doh.gif

o gal koks apendicitas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 01 12, 22:22)
labai tikiuosi... kad pavyks.... siandien dariau o testa tai rodo dvi juosteles... tai bandysim siandien gaudyt.... nei ir gleiviu belekiek...   blush2.gif labai noreciau kad pagautume zirniuka...
sveikinu mergyt...

ai labas mergytes beje... turbut nepasisveikinau...

Miglut jei gali mestelk man kortas.... na turetume vasario pradzioj kraustytis i kita buta... paziurek ar ir sikart mus neapgaus... ar pavyks persikraustyt... ir ar nepralosim persikrauste... jei tik nepavargus dar siandien... labai aciu...

Bandykit šį mėn kortos rodo sėkmę dėl lialiaus
Persikraustysi bet smulkių kliurkyčių bus bet tikrai ne tokių dėl kurių kažkas labai keistusi
Sėkmingo sex. thumbup.gif Aš beveik įsitikinus kad bus
Atsakyti