Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių pašnekesiai

Labutes 4u.gif

nedingau Mergaites, uzspaude reikalai, darbai, metu galus suvedinejau, kursus baigiau bigsmile.gif dabar jau laisvesne, tai manau dazniau pasedesiu SM blush2.gif

mano Mergaite tiesiog nuostabiai auga ! atsitoja i baldus isikibus, paeina, nebegaliu ulaikyt, visur verzias lipa, labai graziai sneka, jau atrodo net atsako tik dar neaisku kokia kalba blush2.gif nu nerealus laikas, emiau galvot apie pirma gimtadieniuka, jau greit jis, net nezinau kaip reikia cia svest bigsmile.gif manau reiketu veikt ka maniske megsta.. o labai megsta maudynes bigsmile.gif nu sugalvosiu dar, yra laiko.

Jauciuos as gerai, esu tikrai labai laiminga, nors ir rupesteliu yra, bet jie menkniekis su ta laime kuria turiu bigsmile.gif

STT nu saunuole tu su mokslais, as grisiu nuo rudens ir laukiu kazkaip net blush2.gif ipratau mokintis doh.gif visai patiko doh.gif
Atsakyti
Labukas,

nebuvau SP savaitgali toks jausmas, kad gera menesi mirksiukas.gif
Vyras mano pratruko blink.gif Tokios s ... nuotaikos buvo. Gedejo angeliuko verysad.gif Tokiu fraziu numete, kad dabar skamba verysad.gif Sunku jam. Taip norejo pirmagimio sunaus...Pats sako, kad nekreipciau demesio. Pilnatis blink.gif
Dar kaimynus apliejome netycia blush2.gif doh.gif

QUOTE(@Rasa@ @ 2009 01 12, 10:44)
Mano nuotaika s...................  verysad.gif Toji neraliuota krizė atėjo ir į mūsų namus doh.gif  MB bedarbis doh.gif ......

Rasa, kaip liudna. Stiprybes ir istvermes tavo seimai console.gif

QUOTE(Ziezulele @ 2009 01 12, 14:10)
as irgi jau pradedu svajot apie kita darba,

O jei nepaslaptis kur dirbi?

Biciuk, o kada zinosi del atvykimo?

Ziezule, Stt na ir as mokslu rutinoje doh.gif Kazkaip man dabar dzin programa isijungusi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ajuka @ 2009 01 12, 18:48)
Labutes  4u.gif

kursus baigiau  :

vairavimo? Kiek atsimenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2009 01 12, 20:02)
vairavimo? Kiek atsimenu g.gif

jo
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2009 01 12, 19:23)

Tai zalias lapukas bus priklijuotas biggrin.gif
Atsakyti
Labutis,
Valery čia tau 4u.gif kad greičiau šonas pagytų.
Rugsėje šnipam palinkėk kad juos šikant sutrauktų už nosies kaišiojimą į ne savo reikalus.
Biciule palepink pasakojimu iš spektaklio mirksiukas.gif Ar tavo pinciukui patiko? Kaip tavo reikaliukai su norgų daktariukais?
Sergančiom sveikatos 4u.gif
QUOTE(Brela @ 2009 01 12, 09:36)
su tuliku dar nedraugavau nei karto  schmoll.gif , bet praktiskai istisai pykina

Gal ir neteks su tuliku draugaut tongue.gif Su didžiaja tai mane vakarais lovoje pykindavo, bet nė karto nevėmiau, su angeliuku tai vėmiau nuo kiekvieno stipresnio aromato, o su mažaja, nepatikėsi - neprisimenu, bet man rodos kad nevėmiau, tik tas rėmuo visą nėštumą kankino.
Laukiu pirmų naujienų iš susitikimo su savo stebukliuku Brela 4u.gif
Rasa kaip liūdna kad jūsų šeimą palietė krizė verysad.gif Linkiu kad vyrui pavyktų susirast darbą 4u.gif STiprybės ir susiklausymo jūsų šeimai.
Bim smagu kad tavo vyras savo tėvus pastatė į vietą thumbup.gif Belieka palinkėt kad tavo uošviai pamoką suprastų ir nesikištų į jūsų gyvenimą daugiau.
Sandrynja čia tau 4u.gif kad kuo greičiau pirštas sugytu.

QUOTE(STT @ 2009 01 12, 16:14)
Žemyna gerai - kelias du kart per naktį, tik blogiausia yra tas, kad mane iš vyturiuko ji pelėdžiuku daro, tai jau man peilis laukt kol madam susikrapštys miegot iki pusės dvylikos... o paskui valgo ir parpia iki aštuonių... o aš nuo šešių ant kojų doh.gif

Tai aš atvarau pas tave į aukles, nes tokiu metu man kaip tik visi darbai gerai einas, galėsiu ir per naktį pabūt lotuliukas.gif ir vyras nebambės kad naktinėju biggrin.gif
QUOTE(ajuka @ 2009 01 12, 18:48)
nedingau Mergaites, uzspaude reikalai, darbai, metu galus suvedinejau, kursus baigiau  bigsmile.gif dabar jau laisvesne, tai manau dazniau pasedesiu SM  blush2.gif

mano Mergaite tiesiog nuostabiai auga ! atsitoja i baldus isikibus, paeina, nebegaliu ulaikyt, visur verzias lipa, labai graziai sneka, jau atrodo net atsako tik dar neaisku kokia kalba  blush2.gif nu nerealus laikas, emiau galvot apie pirma gimtadieniuka, jau greit jis, net nezinau kaip reikia cia svest  bigsmile.gif manau reiketu veikt ka maniske megsta.. o labai megsta maudynes  bigsmile.gif nu sugalvosiu dar, yra laiko.

Ajuka,o tai gal jau tave sveikint teises gavus?
Šaunuolė tavo mergytė wub.gif
Sandrynja nedingau aš, paskaitinėjau vis savaitgalį, bet ko gero tik aš taip sugebu - laiko neturėt, bet nieko gero nenuveikt doh.gif Šeštadienį drabužius ploviaus, tai pakol išskalavau, tai tik paskaityt bespėjau, o vakar viena akim skaičiau SM, o kita žiūrėjau ką mažoji virtuvėj veikia. Išgudrėjo mano mažoji - pristumia savo kėdutę prie kriauklės ir šeimininkauja po kriauklę ir dujinę. Tik spėk tvarkyt. Na o lauke pas mus grubusis čiužimas - čiuožt ir guli. Vieną dieną sausai, kitą - šlapiai.
Kažko senokai zyzi pas mus besilankė ir žydra neberašo.
Vdapr vaisingo jums darbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 12 sausio 2009 - 19:31
As jau smalsauju del Brelos rolleyes.gif
Atsakyti
Mes naujienų laukiam rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Aciu visoms uz uzuojauta, gyvensiu rolleyes.gif

QUOTE(STT @ 2009 01 11, 12:13)
blink.gif  o bože...
o sakyk, ką visą dieną Akropely veikt galima??? aš ten daugiau keturių valandų neišbūnu su valgymu.

nu bet tu gal vistiek pasitikrink, jei baisi mėlynė....
bet svarbiausia, kad pėdkelnės liko sveikos  thumbup.gif  lotuliukas.gif
Valery, kada tu pasijungsi prie mūsų meeeeetų bigsmile.gif

Nu as cia taip pavadinau"visa diena", nes realiai ir buvo kokias 4-5 valandos... Po parduotuves davemes, uzuolaidas uzsakem, tadu Maximoj apsipirkinejom, taip ir gavosi blush2.gif

prisijungsiu butinai, kai galesiu, nes as gi dirbu baisiai, ir dar toooli doh.gif
man ir reik suplanuoti pas Kr rolleyes.gif pasitikrinti tongue.gif blush2.gif rolleyes.gif

papasakok, kaip pas ji, kainu nepakele? O gal pamazino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@Rasa@ @ 2009 01 12, 12:51)
Miglut, būk gerutė, paveizėk, ar ilgai MB bus bedarbiu?????

Atleiskit merginos, kad aš čia taip niūriai, net pasisveikint pamiršau blush2.gif

Laba diena 4u.gif

Nu labai nudžiugint negaliu nes vyras akivaizdu kad dabar jaučiasi nei pagautas nei paleistas toks kaip pakaruoklis (iškrito tokia korta paskutinė)
Papildyta:
QUOTE(zydrute @ 2009 01 12, 13:55)
labas visoms 4u.gif
Migle,kai turesi laiko ismesk ir man kortas,paziurek ar isvaziuosim mes su vyru i uzsieni dirbti artimiausiu laiku mirksiukas.gif
ir pas mus krize,as be darbo sedziu,vyrui atlyginima stipriai "nukirpo" verysad.gif
is anksto didelis aciu 4u.gif

Taip išvažiuosit ir tai geras sprendimas nes kortos palankios leidžia daryt prielaidas kad neveltui važiuosit. Pirma korta krito magas tai reiškia kad viskas priklauso tik nuo jūsų pastangų.
Atsakyti
flirt.gif viskas ok, sirdukas tuksi wub.gif wub.gif wub.gif
ir gine ne maziau laiminga nei as wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brela: 12 sausio 2009 - 20:07
QUOTE(STT @ 2009 01 12, 17:24)
nieko -  biggrin.gif pasigedom gi
užuojauta././.

uoj  lotuliukas.gif  doh.gif

migle, man pažiūrėk, ar varyt ketvirtadienį egzą politologijos laikyt... neturiu daug galimybių mokytis. Jei važiuosiu, ar išlaikysiu. Nes planuoju mokytis, bet.......
nes jei neišlaikysiu, tai tada nevažiuosiu.... verysad.gif

ir dėl šeštadienio pažiūrėk ar išlaikysiu ką nors ar ne. Jei taip tai kokį egzą rinktis laikyt - anglų ar socialinio darbo teoriją ir praktiką. Kurį išlaikyčiau.... tiksliau praslysčiau...

blyn, kaip sunku kai skolų turi.... bet gi kitaip negalėjau - su sąrėmiais ir su kelių dienų naujagimiu negalėjau laikytis.... verysad.gif

ačiū tau labai... wub.gif

Neišlaikysi paskutinė korta "pralaimėjimas"
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif as jau cia,po darbu ir vakarienes tongue.gif

Laukiam is Brelos ziniu bigsmile.gif

Stt,kepei ceburekus??? KAip gavosi?

Ajuka,sveikinu su zaliu lapu mirksiukas.gif 4u.gif Imesk kokia fotke savo grazuoles.Kaip tau smagu su ja wub.gif

Kol parasiau ir brela atsiradooooooooooooo Sveikinuuuuuuu!!!!!!!! bigsmile.gif kaip faina,jau sirdukas yra wub.gif
Atsakyti