Labutis,
Valery čia tau

kad greičiau šonas pagytų.
Rugsėje šnipam palinkėk kad juos
šikant sutrauktų už nosies kaišiojimą į ne savo reikalus.
Biciule palepink pasakojimu iš spektaklio

Ar tavo pinciukui patiko? Kaip tavo reikaliukai su norgų daktariukais?
Sergančiom sveikatos
QUOTE(Brela @ 2009 01 12, 09:36)
su tuliku dar nedraugavau nei karto

, bet praktiskai istisai pykina
Gal ir neteks su tuliku draugaut

Su didžiaja tai mane vakarais lovoje pykindavo, bet nė karto nevėmiau, su angeliuku tai vėmiau nuo kiekvieno stipresnio aromato, o su mažaja, nepatikėsi - neprisimenu, bet man rodos kad nevėmiau, tik tas rėmuo visą nėštumą kankino.
Laukiu pirmų naujienų iš susitikimo su savo stebukliuku Brela
Rasa kaip liūdna kad jūsų šeimą palietė krizė

Linkiu kad vyrui pavyktų susirast darbą

STiprybės ir susiklausymo jūsų šeimai.
Bim smagu kad tavo vyras savo tėvus pastatė į vietą

Belieka palinkėt kad tavo uošviai pamoką suprastų ir nesikištų į jūsų gyvenimą daugiau.
Sandrynja čia tau

kad kuo greičiau pirštas sugytu.
QUOTE(STT @ 2009 01 12, 16:14)
Žemyna gerai - kelias du kart per naktį, tik blogiausia yra tas, kad mane iš vyturiuko ji pelėdžiuku daro, tai jau man peilis laukt kol madam susikrapštys miegot iki pusės dvylikos... o paskui valgo ir parpia iki aštuonių... o aš nuo šešių ant kojų
Tai aš atvarau pas tave į aukles, nes tokiu metu man kaip tik visi darbai gerai einas, galėsiu ir per naktį pabūt

ir vyras nebambės kad naktinėju
QUOTE(ajuka @ 2009 01 12, 18:48)
nedingau Mergaites, uzspaude reikalai, darbai, metu galus suvedinejau, kursus baigiau

dabar jau laisvesne, tai manau dazniau pasedesiu SM
mano Mergaite tiesiog nuostabiai auga ! atsitoja i baldus isikibus, paeina, nebegaliu ulaikyt, visur verzias lipa, labai graziai sneka, jau atrodo net atsako tik dar neaisku kokia kalba

nu nerealus laikas, emiau galvot apie pirma gimtadieniuka, jau greit jis, net nezinau kaip reikia cia svest

manau reiketu veikt ka maniske megsta.. o labai megsta maudynes

nu sugalvosiu dar, yra laiko.
Ajuka,o tai gal jau tave sveikint teises gavus?
Šaunuolė tavo mergytė
Sandrynja nedingau aš, paskaitinėjau vis savaitgalį, bet ko gero tik aš taip sugebu - laiko neturėt, bet nieko gero nenuveikt

Šeštadienį drabužius ploviaus, tai pakol išskalavau, tai tik paskaityt bespėjau, o vakar viena akim skaičiau SM, o kita žiūrėjau ką mažoji virtuvėj veikia. Išgudrėjo mano mažoji - pristumia savo kėdutę prie kriauklės ir šeimininkauja po kriauklę ir dujinę. Tik spėk tvarkyt. Na o lauke pas mus grubusis čiužimas - čiuožt ir guli. Vieną dieną sausai, kitą - šlapiai.
Kažko senokai zyzi pas mus besilankė ir žydra neberašo.
Vdapr vaisingo jums darbo.