Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

aciuks bigsmile.gif . pabandziau issiversti per vertimo puslapi, tai visai suprantamai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Dekui,tikrai drinks_cheers.gif ,uz foruma.Bus gera proga vel prisiminri kalba,nes jau daug metu ,kaip nebenaudojau jos visai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū dziuditb,
visai įdomus tinklalapis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo subtiliai: 12 kovo 2009 - 11:23
Nera uz ka blush2.gif Paziurejau anksciau parasyta zinute , siaubas .Atrodo rase zmogus sergantis dislekcija. Va, kaip reikia patikrinti ka rasai doh.gif
Atsakyti
tai visi cia kartais ja susergam tai del klaviaturos trukumu, tai del smegenu hihihi.gif . man irgi nesvetima ta disleksija , nors pati ja ir gydau lotuliukas.gif
Atsakyti
Bijau moderatoriu, bet kartais ar nebusi logopede? Antra tema aktuali po juvelyrikos blink.gif
Atsakyti
aha hihihi.gif
Atsakyti
As ir cia truputi ne i tema pasakysiu:kai mano pirmas vaikas buvo 3 metu,nuvedziau pas gydytoja,sakau:duokit man siuntima pas logopeda,nes jis neistaria gerai r raides.A ji sako:nu ir kas kad neistaria,pas mus tos raides nera biggrin.gif (turiu omenyje aiskai tariamos r raides)
Neisejo man Vycio padaryti su "clay"...bandysiu vel daryti kita paskaita biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 14 kovo 2009 - 16:40
prasau pagalbos

kaip angliskai apibudinti taip apdorotus sdabrines ploksteles pavirsius

user posted image
user posted image

noriu pabandyti etsy ikelti darbeliu, bet basiai sunku su ju apibudinimu doh.gif
Atsakyti
Sveikos, aš čia naujokė, juvelyrikoj taip pat 4u.gif Jūsų temelę skaitinėju jau senokai. Nors labai mažai dar išmanau apie juvelyriką.. Pati darau auskarus iš vielos. Tiesa, wire wrap'o ten nedaug, man labiau patinka plonytė vielutė ir visokie pynimo-nėrimo būdai 4u.gif

Naca, neseniai iš Londono parsivežiau knygą apie juvelyrikos technikas. Tai ten apie va tokį plokštelių apdirbimą rašo "creating textures", na ir tada kaip tą daro: plaktuku, valcuojant, dar kažkaip... Tai aš manau, gali pavadinti "textured earrings" smile.gif Na, aš taip manau. jei klystu, taisykit kas nors... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlėta jūrė: 15 kovo 2009 - 14:17
QUOTE(naca @ 2009 03 15, 10:06)
prasau pagalbos

kaip angliskai apibudinti taip apdorotus sdabrines ploksteles pavirsius

textured plate surface smile.gif
Atsakyti
aciu . parasiau textured sheet. gal suprantamai g.gif
Atsakyti