Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Jeigu sakinyje nori panaudoti,tai galima rasyti dar ir taip:
The surface texture on (kazkokio tai metalo,pvz.- imam sidabra) sterling square is highlighted by...(kokiu metodu tai darei).Arba-metal was forged for texture.Arba-forged surface textures ir t.t.
O bendrai visa tai galima pavadinti(aisku ,cia keli is varijantu)-hand crafting jewelry;handmade jewellery...
Nemanau ,kad as cia ka nors naujo pasakiau,bet ...kam gal pravers?

Nasa,fainūlkinai tavo auskarai smile.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Šeip sau pasiskaitineti idedu(jei ka iskaitysit)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 16 kovo 2009 - 11:32
Noriu paklausti merginos,gal kuri turi supratima apie akmenis?Sioje nuotraukoje parodyta karuna inkrustuota smaragdais,safyrais,rubinais,ametistais ir perlais.Taip pat yra keturi dideli"fleurs-de-lys"-kas cia do per akmenys?Tas akmuo ,kuri apibreziau-man kaip gintaras g.gif ,kad senoves faraonai savo karunas inkrustuodavo(turbut gerai apibudinu?) gintaru,tai sita zinau,bet kad europos karaliai ta darytu-negirdejau,o gal cia ir visai ne gintaras?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 16 kovo 2009 - 13:17
Kad cia ne gintaras tai beveik 100% garantuoju, o daugiau....Man panasiau i karneoli ax.gif Nors is tiesu sunku pasakyti pagal nuotrauka ax.gif
Atsakyti
jo,kazkas tai panasaus i karneoli.
Oi,negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,nukrisiu.Suzinojau ,kad "fleurs-de-lys" visai ne akmenys ,o karaliskas simbolis-lelijos.
user posted image
Atsakyti
O, reikia uzfiksuoti sia informacija lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
mano darbai
Atsakyti
Labai grazus ziedeliai thumbup.gif Tik neiziuriu , tas su gele ar ten akmuo ar is metalo viskas.Beje koks metalas , sidabras tikriausai rolleyes.gif
Atsakyti
Man primena kalija ir su akyte(man atrodo).Neblogas darbas.Sidabras,jo?O akis?Kaip isgavai ta zalsva spalva?Ar cia padengta kuo?Gal emale?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 18 kovo 2009 - 14:41
aciu, Burbanti, uz informacija wub.gif . man labai pravers ir tie pavirsiaus teksturos budai mirksiukas.gif

Duzgai, tas su kalija thumbup.gif
Papildyta:
mano ziedukas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Nera uz ka....
Ai,pagalvojau,kad idesiu ta savo apyranke nenusisekusę.Ka noreti..pirmas blynas visada buna prisviles.Nedejau aukso ploksteliu,pagailo biggrin.gif ,ne ant sitos apyrankes..ir per sunki isejo (80 gr.).Visdelto,kaip reikia klausyti savo nuojautos.Destytojas patare imti 16 gaugės plokstele,as taip nenorejau to daryti,ranka tiesiog pati tieses pirkti 18 ga plokstele,bet ne,galvojau,destytojas sako-destytojas zino,o ne velnio,kita karta savo sirduzeles klausysiu biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Naca-liuks,as kazka dabar panasaus darau biggrin.gif tik su gintaru... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 18 kovo 2009 - 16:09
vidui balta akute, cirkonis, zalsva atspalvi gavau su emaliu,
žiedo formą bandžiau padaryt kaip gele kalija, darytas is sidabro smile.gif

atsiprašau už foto kokybe bet yra tik tokios doh.gif smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Burbanti, visai faina ta apyranke bigsmile.gif as kaip tik ziedeli zadu daryt su iv dydzio skylem. o del to sunkumo irnesakyk.gif juk daug kas megsta kuo sunkiau mirksiukas.gif .
ir as gintaro turiu ir manau padirbeti rolleyes.gif

Duzgai, kazin ar ijungei fotoaparate rezima, kur reikalingas is arti fotografuoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 18 kovo 2009 - 16:13