Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Oi ,kaip man smagu apziurineti darbelius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Duzgai,parodyk dar ka nors,nes matau,cia tavo darbeliai daryti pries kelis metus...
Atsakyti
o as zadu graveriuka nusipirkti, tai atsivers didesnes galimybes rolleyes.gif .

bet siaip tai as apie tokius savo darbus taip sakau - mazochizmas hihihi.gif
Atsakyti
dariau pries kelias dienas, tik data nenustatyta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(juupeer @ 2009 02 24, 22:58)
va mastau apie juvelyrikos studijas telsiuose, taciau apie juos nera daug informacijos internete. Gal kas nors neseniai baigete, studijuojat ar ketinat studijuoti ir galetu man atsakyti i kelis klausimus? nu pavyzdziui: kokiu egzaminu reikia, kokia kaina jei be stipendijos ir pan.
Ziurejau ju tinklapi internete, bet ten apie tai nieko nera  verysad.gif

as norejau stoti i ta mokykla, bet domejaus pats ir viska ismokau kaip lieti ir visas kitas technologijas. dabar dziaugiuosi kad nestojau, baigiau kauno KTDM nors ten isvis nieko nemokina, kaip sakau pats turi dometis,
Atsakyti
QUOTE(Duzgas @ 2009 03 18, 21:00)

... ten isvis nieko nemokina, kaip sakau pats turi dometis,

Jo,kas teisybe ,tas ne melas...Mano destytojui nuo manes jau galva sukas(pastebiu) biggrin.gif biggrin.gif ...bet jei neklausciau-nieko negauciau.

Papildyta:
Gal kas zino ka nors apie ERGONOMIKĄ (papuošalo santykis su kūnu)?Niekur nerandu jokios literaturos.O noretusi moketi apskaiciuoti papuosalo dydi pagal žmogaus sudėjimą g.gif
Atsakyti
Geeeeras, pirma karta isgirdau apie tai... Paprastai zmogus nesioja tai, kas jam patinka, gali patarti, bet vistiek jausis gerai tik pagal savo isitikinimus.... g.gif
Atsakyti
Burbanti, tu anksciau neatsakei i mano kausima ax.gif . kas per mokslai tavo?

as visai sutinku su Upytele. tas mokslas tik tiems tinkamas pritaikyti, kurie jokio supratimo neturi, ko nori doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 19 kovo 2009 - 14:44
QUOTE(naca @ 2009 03 19, 14:43)
Burbanti, tu anksciau neatsakei i mano kausima ax.gif . kas per mokslai tavo?

Kokie cia mokslai-vienas juokas irnesakyk.gif .Viename koledze ,svecioj saly,...diplomo negausiu,o tik raštą,nes nėra egzų.Buvau "Jewellery & silversmithing" beginners grupeje,dabar antras etapas,taip sakant, perejau i improvers/advanced grupe.
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2009 03 19, 14:43)

as visai sutinku su Upytele. tas mokslas tik tiems tinkamas pritaikyti, kurie jokio supratimo neturi, ko nori doh.gif

Matoke,kame šaknys...Turiu atsisvietus D'Arijaus studijos-galerijos kursu programa ir ten (pabraukta raudonai) yra kaip vienas is punktų -ergonomika.
Uztat man ir neduoda ramybes tas klausimas biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Idedu dar (seip sau, pasidomejimui)-paskutinis mados sauksmas-juvelyrika is medzio.Pati didziausia naujiena Anglijoje.
user posted image
Atsakyti
grazu su tuo medziu. as svajodavau su medziu dirbti, drozineti (aisku ne papuosalus, nes tada net neisivaizduodavau tokiu). labai traukia mane medis wub.gif . bet nesioti kaip papuosala tai schmoll.gif
Atsakyti
Pasinarsiau internete, labai trumpai, apie ergonomika, ir man pasirode truputeli.... pritemtas reikalas prie papuosalu... Tiksliau paskaita padaryta laikui uzimti. Mat apie ergonomika apibrezimas kalba taip :

Terminas "ergonomika" kilęs iš dviejų graikiškų žodžių: "ergon" - darbas, "nomoi" - dėsnis. Taigi, žodis „ergonomika" reiškia mokslą apie darbą, jo atlikimo aplinką ir taisykles.

Ergonomikos mokslas tyrinėja taisyklingo darbo atlikimo dėsnius ir žmogui tinkamos darbo aplinkos sukūrimą. Kartais ergonomika vadinama mokslu, tyrinėjančiu, kaip pritaikyti darbo aplinką žmogui, vietoje to, kad žmogus turėtų prisitaikyti prie jos, tačiau tai tik pirminis ergonomikos principas, o ne visapusiškas apibrėžimas.

Ergonomika taip pat vadinama žmogiškųjų faktorių ar žmogiškųjų faktorių inžinerijos mokslu. Ergonomikos sričiai priklauso ir tokios temos, kaip taisyklinga laikysena darbo metu, teisingi judesiai, tinkama kompiuterinės įrangos vieta, komfortabilus įrengimų valdymas, patogus virtuvės prietaisų išdėstymas

dar pasiziuresiu ka raso kitomis klb smile.gif
Papildyta:
Nu zinokite, anglu ir rusu klb viskas labai panasiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo upytele: 19 kovo 2009 - 20:25
QUOTE(upytele @ 2009 03 19, 21:22)
Ergonomikos mokslas tyrinėja taisyklingo darbo atlikimo dėsnius ir žmogui tinkamos darbo aplinkos sukūrimą.

Reiškia, ergonomiški papuošalai priklauso nuo žmogaus darbo pobūdžio. Pvz. dirbant prie staklių, neverta puoštis ilgais karoliais, kad neįtrauktų biggrin.gif Arba operacinėj, operuojant. Nes trukdys biggrin.gif Čia gal to mokina? bigsmile.gif

O jei santykis su kūnu, tai kuo didesnė boba, tuo didesnis papuošalas, o kuo mažesnė - tuo mažesnis. Nes taip taupiau, o didelei bobai mažas neužsisegs...

Va, viskas apie papuošalų ergonomiką nail.gif
Atsakyti
Noa, balsu susikvatojau perskaiciusi tavo komentara smile.gif YES!
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2009 03 19, 20:32)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai cia ir taip aisku ,kad apkuniai moteriai netinka mazi papuosalai,o kudos nesimatytu per masyvia bizuterija biggrin.gif
Atsakyti