Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(dziuditb @ 2009 04 01, 10:11)
tai puse siaip netaip padariau ir 3 savaites stovi, net sirdi skauda kad tokia nedarbinga esu. O dar nugara susuko tai, bent pateisinima turiu sia savaite kad sedeti ilgai negaliu.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gal cia ,sakau ,menulio faze kokia biggrin.gif As net i paskaitas nejau,susiradau priezasti,kad vaikas serga,nors vyras butu paziurejes ta vaika,bet neeee... visa savaite -nei i paskaitas,nei namuose neprisedau prie darbeliu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Skaitydama pasiguodziau, o tai galvojau, kad man vienai laikas pro sali lekia smile.gif
Atsakyti
aciu, Burbanti rolleyes.gif

Upytele, tai mes tokios darboholikes, todel taip atrodo doh.gif . jei pasidarau kokia laisva diena, tai mano sazine kaip kalejime unsure.gif
Atsakyti
Iskilo keletas klausimu g.gif noriu uzsisakyti sidabro, o manes paklause kokio kietumo( minkstos ar kietos ) vielos, o gal strypelius sakytis( nes noriu 2mm ir 1,5mm vielos) . Plokstes tai sakau gal 0,7mm pakaktu. O dar , kokia praba geriau? Kokia jus naudojat ir ka patartumet unsure.gif mano baigesi bandymams turetas sidabras, reikia atsargas papildyti
Atsakyti
QUOTE(dziuditb @ 2009 04 02, 12:05)
Iskilo keletas klausimu g.gif  noriu uzsisakyti sidabro, o manes paklause kokio kietumo( minkstos ar kietos ) vielos, o gal strypelius  sakytis( nes noriu 2mm ir 1,5mm vielos) . Plokstes tai sakau gal 0,7mm pakaktu. O dar , kokia praba geriau? Kokia jus naudojat ir ka patartumet unsure.gif  mano baigesi bandymams turetas sidabras, reikia atsargas papildyti

Bent as, tai vielos sakyciausi minkstos,nes lankstymui,vijimui ji geriausiai tinka.O strypeliai ar ne brangiau iseina?Tu paskaiciuok pagal svori ir ziurek kas pigiau...Praba geriausia -925 ( sterling silver)
Atsakyti
ziurint kam ta viela reikalinga. minksta tai labai minksta, tai as ja naudoju tik plonaja apvyjimui kietesne viela. pusiau kieta irgi lengvai lankstosi. o kieta tai jau sunkiai-puikiai tinka pvz apyrankes pagrindui.
Atsakyti
Su ta viela,tai teisingai,naca;as ,matai, kai viela naudoju,tik kaip smulkias detales,tai man geriau -minksta,o kai darbas pagrinde su viela-tai jau nezinau, as cia ne specas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
dekui mergikes uz patarimus, pabandysiu ir vienos ir kitos rolleyes.gif bus ka lyginti o del strypeliu irgi teisybe, kainas lyginti reikia. Turiu dar viena kataloga kur jau gatavos ziedu zagatovkes yra ( vestuviniu), tik aisku gali platinti arba siaurinti , tokie ilgi strypai. reikes uzklausima padaryti smile.gif
Atsakyti
o kokios tos zagatovkes, gal nuorodele galetum imesti ax.gif
Atsakyti
pasirodysiu biskuteli ax.gif
user posted image
Atsakyti
As turiu sios firmos kataloga, imetu nuoroda, ten paveikslelyje siek tiek matosi strypeliai ziedams gaminti
http://www.heimerle-...de/schmuck.html

Omega , saunus darbelis, kaip suprantu cia sasagos
Atsakyti
Norėjau paklaust, o jūs kai dirbat su pjūkliuku ar dirbat su akiniais ar be jų? Žinau, kad teoriškai turbūt visada reikia dirbt ir su akiniais, ir su respiratorium... Bet kaip yra praktiškai?

Ir dar, kaip jūs apšlifuojat kraštus? Kalbu apie namūdines sąlygas.. rolleyes.gif Švitriniu popierium, ar rimtesnėm dildėm?

Šiandien papjausčiau savo pirmą vario skardelę biggrin.gif Jau kaip kaifuoju... rolleyes.gif Ir sulaužiau tik vieną peiliuką tongue.gif
Atsakyti