O gal kuri mokėtės pas Darijų? Gal žinot, kokia trukmė tų kursų? Kokia kaina? Ir ar išvis ten įmanoma patekt?

Nugis kad gražu... Tik rūtų trūksta. Iki liaudies motyvų
Bliamba, kad aš taip mokėčiau

Bliamba, kad aš taip mokėčiau

burbanti
grazu

Oi,aciu jums uz pagyras,bet as pati jauciu,kad nekaip isejo,ne prie sirdies man sis darbelis,todel ir labai retai prieinu prie jo pasikrapstineti,gaila sidabro -nemazai suejo siam darbui.Visdelto teisybe yra,kad reikia pirma pasipaisyti ka norisi padaryti,o as is akies ir darbo eigoje viska galvojau..ups
...klaida padaryta,bet is klaidu mokomasi

QUOTE(burbanti @ 2009 03 30, 21:59)
Oi,aciu jums uz pagyras,bet as pati jauciu,kad nekaip isejo,ne prie sirdies man sis darbelis
Ne, nu rūtų, aišku, trūksta

o man tikrai grazu
. kaip cia ta sidabra sulamdei? ir as dazniausiai nepaisau, o jei pasipaisau, tai vistiek kitaip tenka daryt

QUOTE(Noa @ 2009 03 30, 21:49)

Papildyta:
QUOTE(naca @ 2009 03 30, 22:26)
o man tikrai grazu
. kaip cia ta sidabra sulamdei? ir as dazniausiai nepaisau, o jei pasipaisau, tai vistiek kitaip tenka daryt 

Su plaktuku,net nezinau ,kaip jis vadinasi.Kur vienas plaktuko galas toks smailas yra...

ir tu dauzei ant minksto pavirsiaus, kad plokstele ilinko?
as ieskau budu kaip cia man be kokiu tai indeliu pabanguoti ta metala

QUOTE(naca @ 2009 03 31, 12:55)
ir tu dauzei ant minksto pavirsiaus, kad plokstele ilinko?

Taip tai reiktu ant medinio pavirsiaus(ar odines pagalves su smeliu viduje),bet,kadangi nenorejau,kad matytusi ir kitoje puseje (kad nebutu idubimu),tai dariau ant metalo plokstes.Pavyzdi idedu ,nelabai gal aiskia iseis,nes nekokybiskai atsviesti lapai

grazus darbeis
Ir as turiu tokiu nebaigtu, tiesiog nepresirdies , nelimpa. Dave mokytoja filigranines vielos liepe apyranke padaryti, tai puse siaip netaip padariau ir 3 savaites stovi, net sirdi skauda kad tokia nedarbinga esu. O dar nugara susuko tai, bent pateisinima turiu sia savaite kad sedeti ilgai negaliu.
O faktura tai as manau galima isgauti ivairiais budais , cia tikriausia kaip ant molio, tik kiek kieciau.
Svarbiausia ekspermentuoti, nebijoti metalo, ji lambdyti, kalti, valcuoti, grezti . Labai graziai pasnekejau , kazin kodel pati nedirbu ? 
Papildyta:
Burbanti , taigi norejau parasyti "grazus darbas"
Reikejo pirma kavos isgerti , o ne prie kompo pulti

O faktura tai as manau galima isgauti ivairiais budais , cia tikriausia kaip ant molio, tik kiek kieciau.

Papildyta:
Burbanti , taigi norejau parasyti "grazus darbas"