Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

O gal kuri mokėtės pas Darijų? Gal žinot, kokia trukmė tų kursų? Kokia kaina? Ir ar išvis ten įmanoma patekt? ax.gif
Atsakyti
Kazkas cia rase ,kad pas ji neimanoma pakliuti -tiek norinčių,kad ojojoi
Atsakyti
Labai jau liudna pasidare juvelyrikoje,todel idedu nebaigta darbeli lietuviu liaudies motyvais biggrin.gif ..dar reikia lydmetalio likucius nuimti,nupoliruoti.
user posted image
Atsakyti
Nugis kad gražu... Tik rūtų trūksta. Iki liaudies motyvų biggrin.gif

Bliamba, kad aš taip mokėčiau blush2.gif
Atsakyti
burbanti thumbup.gif grazu thumbup.gif
Atsakyti
Oi,aciu jums uz pagyras,bet as pati jauciu,kad nekaip isejo,ne prie sirdies man sis darbelis,todel ir labai retai prieinu prie jo pasikrapstineti,gaila sidabro -nemazai suejo siam darbui.Visdelto teisybe yra,kad reikia pirma pasipaisyti ka norisi padaryti,o as is akies ir darbo eigoje viska galvojau..ups doh.gif ...klaida padaryta,bet is klaidu mokomasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 03 30, 21:59)
Oi,aciu jums uz pagyras,bet as pati jauciu,kad nekaip isejo,ne prie sirdies man sis darbelis

Ne, nu rūtų, aišku, trūksta g.gif Be rūtų tai žinai... biggrin.gif
Atsakyti
o man tikrai grazu thumbup.gif . kaip cia ta sidabra sulamdei? ir as dazniausiai nepaisau, o jei pasipaisau, tai vistiek kitaip tenka daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2009 03 30, 21:49)
Ne, nu rūtų, aišku, trūksta g.gif Be rūtų tai žinai... biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif baik tu čia... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2009 03 30, 22:26)
o man tikrai grazu thumbup.gif . kaip cia ta sidabra sulamdei? ir as dazniausiai nepaisau, o jei pasipaisau, tai vistiek kitaip tenka daryt doh.gif

Su plaktuku,net nezinau ,kaip jis vadinasi.Kur vienas plaktuko galas toks smailas yra... g.gif
Atsakyti
ir tu dauzei ant minksto pavirsiaus, kad plokstele ilinko?
as ieskau budu kaip cia man be kokiu tai indeliu pabanguoti ta metala doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 03 31, 12:55)
ir tu dauzei ant minksto pavirsiaus, kad plokstele ilinko?
as ieskau budu kaip cia man be kokiu tai indeliu pabanguoti ta metala doh.gif

Taip tai reiktu ant medinio pavirsiaus(ar odines pagalves su smeliu viduje),bet,kadangi nenorejau,kad matytusi ir kitoje puseje (kad nebutu idubimu),tai dariau ant metalo plokstes.Pavyzdi idedu ,nelabai gal aiskia iseis,nes nekokybiskai atsviesti lapai
user posted image
Atsakyti
grazus darbeis bigsmile.gif Ir as turiu tokiu nebaigtu, tiesiog nepresirdies , nelimpa. Dave mokytoja filigranines vielos liepe apyranke padaryti, tai puse siaip netaip padariau ir 3 savaites stovi, net sirdi skauda kad tokia nedarbinga esu. O dar nugara susuko tai, bent pateisinima turiu sia savaite kad sedeti ilgai negaliu.

O faktura tai as manau galima isgauti ivairiais budais , cia tikriausia kaip ant molio, tik kiek kieciau. g.gif Svarbiausia ekspermentuoti, nebijoti metalo, ji lambdyti, kalti, valcuoti, grezti . Labai graziai pasnekejau , kazin kodel pati nedirbu ? g.gif
Papildyta:
Burbanti , taigi norejau parasyti "grazus darbas" doh.gif Reikejo pirma kavos isgerti , o ne prie kompo pulti
Atsakyti