Nu labai jau pagailo man taves ... Siaip as issimakalavusi po visokiausias parodas Europoje, pasakyk, ka nori suzinoti ??? Kokiu nuotraukyciu nori??? Del ambertrip....Nesusizavejau - silpna, ziauriai silpna paroda. Tiesiog todel, kad labai maza ir brangi , o pirkeju - ne marios .... Bet tai mano labai subjektyvi nuomone ....
Kokiu nuotrauku...?
Neeiliniu darbu,kaip cia aiskiau pasakius...kuriu nelabai kasdiena panesiosi ar isisegsi ,o gal ir visai nenesiosi... netinkami kasdieniniam nesiojimui
Nezinau kodel(galbut nostalgija) man lietuviu menininku-juvelyru darbai issiskiria savo originalumu (lyginu su anglu),gal ir klystu,nes as tik megeja-prijaucianti
.O parodos sitos as nemacius ,tik perskaiciau forumieciu komentarus ir paziurejau per intika...tik labai gaila,jog darbu nuotrauku beveik visai nera.

Supratau apie ka kalbi... Taigi vienais metais dalyvavo tokie juvelyrai - kurie tikrai labai orginalus buvo, bet, matomai, nepasiteisino sis dalykelis jiems... Kaunieciai, bet tikslaus pavadinimo neatsiminsiu... Kazkoks velniukas. Meginsiu atrasti. Tai ka daro is gintaro - tai apskritai masine gamyba, siek tiek issiskiria studentai, jie visada buna idomus ir orginalus. Bet kazkodel ju darbu neakcentuoja... Apskritai lietuviska parodele labiau skirta bizniui, tik pavadinimas "paroda". Oi berasant prisiminiau, berods, "Auksinis velniukas"... Meginsiu ieskoti intike.
aga, yra kaune toks
auksinis velniukas.

pnasiai taip tik sumazintame variante vyksta gintaro PARODA
Papildyta:
2007 - uju laimetojai
Tai tiek... Nors atvirai , Lenkijoje maciau tikrai labai idomiu ir originaliu ideju... Kas , beje, man labiau imponvo, nei pastarieji laimetojai
Papildyta:
2007 - uju laimetojai
Tai tiek... Nors atvirai , Lenkijoje maciau tikrai labai idomiu ir originaliu ideju... Kas , beje, man labiau imponvo, nei pastarieji laimetojai

Jo..auksinio velniuko darbus seniai pastebejau,bet kad pacioje ju parduotuveje tik keletas darbu isdeta ,keista (pernai gryzus i Lietuva specialiai nuejau i ju parduotuve Kaune)...Aciu uz varga...Dabartini savo darba noriu daryti su gintaru;graziu gintaru sesuo nupirko Palangoje ir atsiunte,tik kad mano destytojas kratosi
nenori,kad su gintaru daryciau,nes gintaras labai minkstas,matyt niekad nedirbes su gintaru,bet nesako kipšas

O gal kuri nors zinote kur galima nusipirkti/ar pacios darote vestuvinius ziedelius "su paslaptimi"? Jie labai paplite vakaru Europoje, pvz Portugalijoje, Ispanijoje, bet kai ten studijavau man juvelyrai paslapties neisdave. Toms kas nezino tai ziedeliai, perpjauti pusiau ir ant sono isgraviruojami kazkokie zodziai, pvz "Adore te" (myliu tave). Bet paslaptis yra ta, kad uzraso neperskaitysi neatidarius pacio ziedo (kuris atrodo lyg is 2 daliu), ir nera nei varzteliu, nieko, kas butu matoma, kad jis atidaromas. kaip man aiskino, jis kazkaip persukamas ir tada atidaromas, tik tiek. labai noretume tokiu jei rastume Lietuvoje, kitaip teks uzsisakineti pas juvelyrus Portugalijoje, bet tikrai nesinori zinant, kad kiek pas mus, tiek Estijoje yra zymiai geresniu meistru. Tik deje nesu susidurusi dar su tokiais, nes ir moketi nesinori 20 kartu daugiau
del ziedeliu.... nezinau.
Del gintaro - autoklavini ir isskaidreja spalva (kaitinant galima gauti nuo citrinos iki tamsios vysnios ar net labai labai tamsiai zalios spalvos), siek tiek sutvirteja, ne toks trapus. Teisus destytojas, bet siaip su gintaru malonu dirbti. Beje, jei baltas - neautoklavink, praras spalva... Jis ir trapesnis nei kitokie...
Del gintaro - autoklavini ir isskaidreja spalva (kaitinant galima gauti nuo citrinos iki tamsios vysnios ar net labai labai tamsiai zalios spalvos), siek tiek sutvirteja, ne toks trapus. Teisus destytojas, bet siaip su gintaru malonu dirbti. Beje, jei baltas - neautoklavink, praras spalva... Jis ir trapesnis nei kitokie...
Oi, kazko strigo internetas, tai atsakiau du kartus

QUOTE(adelaida @ 2009 02 20, 21:17)
O gal kuri nors zinote kur galima nusipirkti/ar pacios darote vestuvinius ziedelius "su paslaptimi"? Jie labai paplite vakaru Europoje, pvz Portugalijoje, Ispanijoje, bet kai ten studijavau man juvelyrai paslapties neisdave. Toms kas nezino tai ziedeliai, perpjauti pusiau ir ant sono isgraviruojami kazkokie zodziai, pvz "Adore te" (myliu tave). Bet paslaptis yra ta, kad uzraso neperskaitysi neatidarius pacio ziedo (kuris atrodo lyg is 2 daliu), ir nera nei varzteliu, nieko, kas butu matoma, kad jis atidaromas. kaip man aiskino, jis kazkaip persukamas ir tada atidaromas, tik tiek. labai noretume tokiu jei rastume Lietuvoje, kitaip teks uzsisakineti pas juvelyrus Portugalijoje, bet tikrai nesinori zinant, kad kiek pas mus, tiek Estijoje yra zymiai geresniu meistru. Tik deje nesu susidurusi dar su tokiais, nes ir moketi nesinori 20 kartu daugiau
Negarantuoju 100%,bet gali parasyti uzklausima i pedaart@takas.lt ,tai juvelyres J.Karciauskaites-Lago galerija,ji gerai pazysta ispanu juvelyrika ir juvelyriu Lianos Katsuki ir Lauros Merkez darbus(kiek skaiciau,tai jos kaip tik daro juvelyrinius papuosalus su paslaptimis),gal tau ka ir patars,gal kas ir daro tai Lietuvoje.

o ar kaitinant gintara ar jis neissilydis ar kaip kitaip apdegs?
Burbanti, kada parodysi koki savo darbeli?
Burbanti, kada parodysi koki savo darbeli?
Cia kaip su pyragu - gali ir sudegti