Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

nepabandzius nesuzinosiu
Atsakyti
Parodysiu darbeli ax.gif Zalvaris, stiklas. Stilizuotas "Augalas"
user posted image

4u.gif gal neispeiksit labai 4u.gif
Atsakyti
tuoj ispeiksim tongue.gif

man koks grazus , toks grubus, laukinis stilius wub.gif pati turbut tokio stiliaus nedaryciau, nes man visada turi buti racionaliai sudeliota hihihi.gif . bet kitu tokie darbai labai patinka thumbup.gif

ypac tokie vyriski labai tiktu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 22 vasario 2009 - 16:42
man tai tie tobuli sudeliojimai tai taip atsibode (as apie savo darbus) schmoll.gif siuo metu pas mane toks periodas, kai tiesiog smagu zaisti su metalu ir stiklu hihihi.gif leist jam daryt tai, ka jis pats nori biggrin.gif aciu tau, naca 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 02 22, 11:45)
kaip kitaip apdegs?

Burbanti, kada parodysi koki savo darbeli?

biggrin.gif Oi neklausk biggrin.gif Niekada nieko neprasiau padeti orientuotis kompe,pati susigaudydavau visada,bet su tu nuotrauku idejimu tragedija biggrin.gif biggrin.gif Reik prasyti kaimynes sunaus,kad padetu susigaudyti r biggrin.gif tada tikrai kelis darbelius parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
http://farm4.static...._8e10fb97de.jpg
Sidabrinis pakabukas su perlu.
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Subtiliai , labai grazus darbelis "subtiliai kompoziciskai islaikytas" tongue.gif bent kiek leidzia ismatyti nuotrauka ir kokybiskai padarytas thumbup.gif
Atsakyti
Kiek pasiziuriu,tai tikrai grazus darbeliai ...
Atsakyti
Ačiū smile.gif
Dar įdedu vieną darbelį.
user posted image
Atsakyti
Man auskarai patiko thumbup.gif idesiu ir as truputi dar chaoso cia lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Mieguista avyte, faina:) Chaosas yra gerai. O tą pakabuką kur aukščiau, tai ir įdėjau dėl to, kad jis gimė chaotiškai. Pagrindas - tai tiesiog nukirptas valcuojamos plokštelė galas. Koks buvo, toks ir paliktas su įtrūkimais. O viduriukas - irgi atsitiktinis ornamentas. smile.gif
Atsakyti
va taip ir gimsta smagiausi darbai, kai isikisa kazkieno kito, ne tavo ranka ir viska pakoreguoja ax.gif man pakabuke formu derinys labai patiko ir mazytis perliukas kampe mirksiukas.gif saunuole tu thumbup.gif
Atsakyti