Įkraunama...
Įkraunama...

Auginu nenuoramą

QUOTE(neramioji @ 2005 07 26, 19:21)
Kaip gerai butu, kad po baseino aprimtu.... sad.gif  Turiu taip pat nenuorama ir neklauzada. Vargstu, bet tuo paciu ir zaviuosi ta jo energija, bet pastoviai reikia galvot, kuo uzimti ji...  doh.gif
As vis tikiuosi, kad isaugs iki mokyklos, bet labai nekontroliuojamas pasidaro prie kitu zmoniu, tuomet pasirodo visam savo grazume. Tai manau daugelis musu vengia po to su vaiku kur nors kviestis. Ir kas blogiausia, kad budamas su mumis lygtai sukalbamas, bet vos tik kazkas ateina, tada doh.gif  doh.gif
Kartais nebezinau ne kaip elgtis ir paciai, ir piktuoju bandau, ir graziuoju ir daro tai kas sauna i galva....

Skaitau ir galvoju....ar čia apie mano vaiką ar apie kitą pasakyta...analogiška situacija...ar čia kitų dėmesys taip veikia tikras klaustukas....Jeigu norite...parašykite man....pasitarsime
Atsakyti
QUOTE(Evavirg @ 2005 12 20, 09:44)
Kokio amžiaus tavo ramesnis... rolleyes.gif ?? Ar berniukas, ar mergytė? Manau, kad mes irgi būname griežti. Kartais tokia neviltis užeina... verysad.gif kad verkti norisi...tai tėtį apdraskė, nes rengtis nenorėjo, tai darželyje "gavėnios vakarėlį" sugadino....kartais toks pasiutimas užeina...

mano 3 metu,berniukas.nenusimink,kartais visko buna..juk ir pati ne visada jau tokia ideali esi:tai vyra apstaugi,tai tvarkytis tingi..na ar ne taip? mirksiukas.gif taip ir vaikam,kartais buna blogiukai ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(sandralita @ 2005 12 20, 17:11)
mano 3 metu,berniukas.nenusimink,kartais visko buna..juk ir pati ne visada jau tokia ideali esi:tai vyra apstaugi,tai tvarkytis tingi..na ar ne taip? mirksiukas.gif taip ir vaikam,kartais buna blogiukai ir tiek.

Aš vis bandau nenukabinti nosies.... bigsmile.gif vis tikiuosi, kad dar užaugs... O kolkas...... gun_smilie.gif ir wub.gif ir clap_1.gif ir mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Evavirg @ 2005 12 20, 15:47)
Aš vis bandau nenukabinti nosies.... bigsmile.gif vis tikiuosi, kad dar užaugs... O kolkas...... gun_smilie.gif  ir  wub.gif ir clap_1.gif ir mad.gif

IR VISKAS BUS thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano vaikas taip pat didelis padauža, sunku su juo susitvarkyti, nebuvo nė vienos dienos, kad nesusimuštumę ar nesusibartumę, tiesiog sugeba išvest iš kantrybės, pailsiu tik kai jis nueina miegot arba aš išeinu į darbą. Tai gerai, kad dar prie svetimų žmonių jis man auksinis, visi galvoja, kad jis labai ramus, tikus, bet tai iki tol kol apsipranta, o po to.... doh.gif Radau keletą būdą kad diena ar vakaras ramiai praeitų: mėgsta labai visur vaikščioti, tada pradeda daug šnekėti, klausinėti ir tuo pačiu manęs klausyti; be proto dievina vandenį, dabar jau nebebijo vienas maudytis vonioj, tik labai dažnai kviečia ateiti pasižiūrėti kokią nesamonę jis yra sugalvojęs; o taip pat mėgsta kad su juo žaistum, nesvarbu ar su mašinėlėm, ra su raidėm, svarbu kad tik būtų įdomiai. Tad pastebėjau, turbūt vaikai būna padūkę todėl, kad jiems trūksta dėmesio, o mums labai trūksta to laiko kad suteikti jiems tą didelį dėmesį, todėl ir tampa su jais sunku susitvarkyti. Tik kaip viską suderinti - ir darbus atlikti ir dėmesį skirti ? g.gif
Atsakyti
Taigi merginos, mano vaikas kiek aprimo, darzelyje sake, kad pazanga labai didele padares ir bendravimo ir siaip su vaikais draugavimo, bet uz tai nauju zbitku vis prisigalvoja...
As dabar pradejau gerti zuvies taukus su tom Omega 3 rugstimis, gal pades nervus islaikyti ramesnius..O siaip vaikas dar pas logopeda vedziojamas..irgi kartais vos ne apsiverkiu, kaip jis elgiasi, o kartais graziausiai mokosi. Gerai, akd logopede visada islieka rami..tai bent matau, kad zmogus supranta, koks vaikas yra.
Del tu, kurie ziuri ir galvoja, kad nemokam vaiku auginmti ar aukleti..tiesiog paliekam juos sau galvoti, o jei pakomentuos, galima pasakyti, akd niekas neapsaugotas nuo judriu vaiku, jei jie tokius tures, tegu pasiulo ispresti problemas:) Dazniausiai priekaistai is kokiu senmergiu bobuliu ar issipusciusiu poniu, kurios zalio supratimo neturi apie siuolaikine aktyviaja karta.
Siaip norejau Jums visoms palinketi Naujiems metams, kantrybes, sviesos akyse, supratimo is aplinkiniu ir varikliuku, kad spetumete su savo atazalomis gyventi ir nepavargti. newyear.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

As ir prisijungsiu prie jusu ir pasidalinsiu sia tema. ax.gif
Skaitinejau jusu komentarus. Pas mane ta pati problema. verysad.gif Mano bernuzeliui jau virs 5 m. Na judrumas neispasakytas, apie klausyma tai sunku ka ir pasakyti. As su juo ir geruoju ir bloguoju, jis manes tiesiog negirdi. Judrumas, tai as bijau ka nors ir sneketi.
Jis vaikscioti apskritai nebemoka. Sakau nebegiok, o jis sako" as tyliai ant koju pirstu". Siaip is harakterio nepasakyciau, kad jis blogas, na bet kai uzsispiria, tai oi oi kas namuose dedasi: doh.gif doh.gif Bandeme atsisesti visa seima ir pasneketi, bet pasnekame tik tam laikui, nes kazkaip jis turbut viska pamirsta po valandos. Ko labiausiai bijau, tai, kad jis nesusikaupia ne 10 min. Mokykla ant nosies o jis nenurimsta, net kai mes raideles pradedame mokytis. Bijau zinokite as tos mokyklos, manau, kad teks raudonuoti pries aukletoja:) Nenuorama tikru tikriausias:) biggrin.gif
Atsakyti
Mano keturmetis, tai irgi tarsi ant zariju sedetu verysad.gif Kartais nei kantrybe nei nervai nebelaiko. Jis labai mazai valgo, tai taip ir nesuprantu is kur jis ta energija semia mirksiukas.gif Ypac vakarais jam siutas kaip kokiam kaciukui uzeina lotuliukas.gif Kai gime mazyte tai siek tiek sutramdomesnis tapo, matyt is begalines meiles sesei bigsmile.gif As, kaip ir daugelis, atiduodu viska tokiam amziui ir viliuosi kad isaugs, nes siaip jis labai geras, svelnus vaikas smile.gif
Atsakyti
nesutramdau ir aš savo vaikėzo doh.gif blink.gif o ypač su zyzimu nesusitvarkom schmoll.gif blink.gif mušti nesinori, o kai kalbam- neklauso ir vis zyzia, kad kažko nori... o kai neleidi doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sfinxute: 30 gruodžio 2005 - 18:03
Oi draugės, galvojau, kad aš čia viena tokia nelaiminga, o pasirodo ir daugiau yra tokių nežinančių ką daryti... Mano vaikinas 4 metų, judrus ir energingas. Tik viena beda jau kia supyksta visiškia nesivaldo, kalba nesamones, kaip visus nušaus ir pats nusišaus ir išeis iš namų iir panašiai. Nuo tokių jo šnekų piestu plaukai šiaušiasi....nebežinau. Atrodo juk mes nešnekame, bet matyt tai tokia patogi manipuliacijos priemonė, kad į tokius jo žodžius aš negaliu nereaguoti. Tai ir kalbu visaip ir žaidžiame ir maitinau pati iki 2 metų tai va baisu kas laukia ateityje neviltis apima.
Atsakyti
Maniskis buvo 2 metu man uzpykes taip pasakes: as nukasiu tau galva blink.gif g.gif doh.gif Nezinau is kur tai pasigavo, bet man buvo labai baisu...pasakiau, kad man labai skaudes ir labai verksiu..tai susimaste ir daugiau tai nesake..manau, kad viso baisumo siu zodziu ir nesuvoke. Dabar tai jei buna konfliktai, as pakeliu balsa, arba pagrasinu, akd supyksiu ir jis puola taikytis, nes abiems kazkaip skaudu pasidaro..apsikabinam, pasibuciuojam ir susitaikom.
Atsakyti
sveikos visos mamos smile.gif
mano viena pazistama turi vaika, kuriam jau virs 1 metu ir jos vaikas nenustygsta vietoj.jam reikia vis kazka veikti,daryti.ir jis eina miegot velai nakti. Gal kas galit duoti kokiu patarimu, kaip palengvinti mamai vaiko priziurejima.
buciau labai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kornelijosmama: 28 rugsėjo 2006 - 21:02