Įkraunama...
Įkraunama...

Auginu nenuoramą

QUOTE(donli @ 2009 04 03, 21:52)
sveikutes,turiu ir as tokia problema....... verysad.gif auginu 8m sunu,mokykloj problemos,namie taspats.judrus nesvietiskai,nebezinom ka daryt verysad.gif gal kas galetu patart.........?

Tai, kas yra mamos viduje, vaike pasireiškia išorėje...Jeigu mama gyvena tarsi voverė rate, jai nevertėtų tikėtis turėti ramų vaiką... Kai mama viduje pasikeičia, nurimsta ir vaikas...
Atsakyti
bet kad nepasakyciau kad as esu nerami,o vaikas nenuorama siaubingas..... verysad.gif nieks nepadeda jau:ir graziai kalbam ir piktai ir gudraujam ir aplinkiniai padeda bet tokio nenuoramos nieks nesustabdo......... verysad.gif
Atsakyti
Mamytes jus nesusitvarkot su savo pagimdytais, o as su savaja netiketai taip gyvenime atsiradusia, cia visai ne prie ko mamos uzimtumas ir pan, radau cia kad prie kitu zmoniu pasiutimas uzeina, tai maniskei lygiai taip pat, buna su manim viena duodu ka veikti ka klausia paaiskinu, jei kas negalima irgi ir taip lyg grazu ziureti, bet neduok die dar kas nors bus tada pasidaro ne vaikas, o tikras velnias, nekalbu apie i svecius vaziavima, nes daug kur labai tiesiai pasako ka mano ir mieliau be jos priima. Kiti vaikai nemegsta su ja buti nes ji akiplesa, na kai pas mane ji papuole truputi taisomes ax.gif ne vien gerais norais tai pasiekiu, bet tikrai geriau, jau jeigu jos mociute pripazino, kad as vienintele, kuri turi itakos tam vaikui tai as tikrai ir tokiau ja pratinsiu prie drausmes. Triju metu pana tada nei apsirengdavo nei batu audavosi is tinginio, o pas mane nu graziai paduota ir man kad ir valanda ji gali kuistis, bet apsirengia, kai pasakiau nepatikejo, kad moka blush2.gif nemanau kad mokykloj bus lengva su ja ir nzn kaip ji pamokas ruos nes labai jau issiblaskius ir per ilgai viena veikla neuzsiima, nebent tai butu siutimas lakstymas ir vertimasis per viska. Dar vienas pasiekimas buvo kad mergina pradejo piesti, na neduodavo jai niekas rasymo priemoniu nes ji butinai lauzo ar kramto, bet sugebu priziureti, kada jau duodu ir jei taip elgiasi kuri laika negauna, kita karta tvarkingai piesia, bet po keliu kartu vel uzsimirsta. Nu vargstam mamytes, o ka darysi doh.gif
Atsakyti
kas cia per nesusitvarkymai, kodel anksciau susitvarkydavo o dabar jau niekas nesusitvarko? doh.gif
Atsakyti
as sutvarkau mygom ja, kitiem gali kiek artais ziauroka pasirodyti tik lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniau kad čia tik mano merginos tikri velniukai,bet pasirodo kad ir daugiau tokių.Mano didesnė labai užsispyrusi,nesukalbama,tokia zyzlė kad net baisu,jeigu ko nors negauna tai spiegia,klykia visas kaimas skamba.O jeigu aš nepasiduodu jos riksmui,tai tuyomet zyzia nesustodama,iki to kad pradeda skaudėti galvą ir norisi tik verkti,nes nebežinau ką daryti.Nepadeda nei gražiuoju nei piktuoju.Ji neklauso ne tik manęs,bet ir vyro.Patarkit ką daryti,nes jau ir stogas gali nuvažiuoti 000189.gif
Atsakyti
Kažkaip pastebėjau, kad labai daug mamų, nesusitvarkymą su vaikais, "nurašo" vaiko judrumui. Aš, nemanau taip. Manau, čia yra auklėjimo spraga ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Tai aisku, kad cia auklejimo spraga, ber dar ziurint kiek vaikams metu jei daugaiu nei 6 tai reiskias kad kazko nepadarete kaip jiems buvo 2-3m. na o jei vaikams tiek metu tai laikas paskubeti, nes ant galvos kuo toliau tuo labiau jos..;] siulyciau nekreipti demesio i vaiku spiegimus, paaiskinti, kad jei nesiliaus negaus kokio nors daikto o jeigu ir tai nepadeda tiesiog numauti kelnes ir... fart.gif
Atsakyti
o dive, manai ujuoakis numirsiu.."nukasiu tau galva"??? ko tik tie vaikai nperisneka.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gigi5 @ 2009 05 12, 15:38)
siulyciau nekreipti demesio i vaiku spiegimus, paaiskinti, kad jei nesiliaus negaus kokio nors daikto o jeigu ir tai nepadeda tiesiog numauti kelnes ir... fart.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gigi5 @ 2009 05 08, 17:21)
kas cia per nesusitvarkymai, kodel anksciau susitvarkydavo o dabar jau niekas nesusitvarko? doh.gif

o is kur istraukei, kad anksciau visi su vaikais susitvarkydavo?
Nezinau kaip reaguociau, jeigu mano vaikai iskrestu kazka panasaus i tai, ka as vaikysteje/paauglysteje kresdavau.

QUOTE(Limcamca @ 2009 05 12, 08:15)
Kažkaip pastebėjau, kad labai daug mamų, nesusitvarkymą su vaikais, "nurašo" vaiko judrumui. Aš, nemanau taip. Manau, čia yra auklėjimo spraga ir tiek  rolleyes.gif

daug kas priklauso nuo situacijos.
su dukra tikrai lengviau "susitvarkyti" tapo, kai jinai ismoko isreiksti savo mintis ( turejo vidutini kalbos neissivystyma). O tai budavo pasako kazka, o tu spelioji - jeigu nepataikai vaikas supyksta ir prasideda uzburtas ratas: kuo labiau pyksta, tuo neaiskiau kalba, tuo sunkiau suprasti, kuo sunkiau suprasti, tuo labiau pyksta, nes jos nesupranti.... o dar kai ir demesio demesio sutrikimas prisideda.
Ir auklek cia neauklejus - kai ne tame suo pakastas, tai mazai itakoja.
Man labai idomu, kaip mokytoja su ja mokykloje susitvarkys, nes jau esu maciusi, kas buna su vaiku, kai aukletoja darzelyje nemoka su juo dirbti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 02 kovo 2010 - 12:50
MANOJI TAI ISDYKUS, BET KARTAIS EINA SUSITART lotuliukas.gif
Atsakyti