Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 4

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 20, 14:18)
Nu zyliuk mano akim ziurint tai seseliavimo isvis nera, todel tie drugeliu isplesymai ir uzdejimai ant sviesesnio fono kai tiesiog akivaizdziai matos kur plesta tai jau tiktrai kad  schmoll.gif (pastebejau kad seseliavimo isvis niekur nenaudoji bet kazkiap tada jei nesigauna seseliai reiktu kitu budu kazkaip tokius dalykus paslepti nes labai gadina vaizda)
Baltajai dezutei drugeliu noretusi gyvesniame spalvu kontekste truksta kazko gal geliu ar siaip spalvu zaismes

Manau kad kaip mokytojai tikrai reiktu rodyti tobulesnius darbelius, progresuot, nauju sprendimu, nes kazkaip viskas labai jau vienodai ir nuspejamai
Papildyta:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi negaliuuuuu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ingusia31 sekmes tau!!!!!!!!!
Atsakyti
Aciu mergaites uz grazius zodelius ir patarimus 4u.gif stengsiuos "neperlenkti su seseliai smile.gif , nes jau kai pradedu, tai visur ju privarau .
dar toks klausimukas, kaip dailiai apeiti, "aptpapsnoti" biggrin.gif serveteliu motyvus, kad ju neisterlioti?
Atsakyti
kad neissiterliotu motyvai, juos turetum isplesti, o ne kirpti, palikdama koki puse centimetro pacio serveteles fono....tada apeiti su pirstu:)
Atsakyti
labai labai patiko remeliai . wub.gif labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 20, 15:04)
kad neissiterliotu motyvai, juos turetum isplesti, o ne kirpti, palikdama koki puse centimetro pacio serveteles fono....tada apeiti su pirstu:)

aciu , bandysim siandien smile.gif
Atsakyti
...mano akim ziurint tai seseliavimo isvis nera, todel tie drugeliu isplesymai ir uzdejimai ant sviesesnio fono kai tiesiog akivaizdziai matos kur plesta tai jau tiktrai kad  schmoll.gif (pastebejau kad seseliavimo isvis niekur nenaudoji bet kazkiap tada jei nesigauna seseliai reiktu kitu budu kazkaip tokius dalykus paslepti nes labai gadina vaizda)
Baltajai dezutei drugeliu noretusi gyvesniame spalvu kontekste truksta kazko gal geliu ar siaip spalvu zaismes

Manau kad kaip mokytojai tikrai reiktu rodyti tobulesnius darbelius, progresuot, nauju sprendimu, nes kazkaip viskas labai jau vienodai ir nuspejamai

Ak, koks šiltas mielas žmogutis!
"Visada sakau teisybę. Idomu, kodėl manęs niekas nemėgsta?"
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu zyliuk mano akim ziurint tai seseliavimo isvis nera, todel tie drugeliu isplesymai ir uzdejimai ant sviesesnio fono kai tiesiog akivaizdziai matos kur plesta tai jau tiktrai kad  schmoll.gif (pastebejau kad seseliavimo isvis niekur nenaudoji bet kazkiap tada jei nesigauna seseliai reiktu kitu budu kazkaip tokius dalykus paslepti nes labai gadina vaizda)

Čia kiekvienam pagal skonį mirksiukas.gif Ir nereikia teigti tokios konkrečios atseit nenuginčijamos savo nuomonės... Kad va tas tai jau tikrai negerai... Galbut užsakovui tai patinka ir tai buvo jo prašymų saraše rolleyes.gif mes juk viso šito nežinom rolleyes.gif Išmokime būti tolerantiški smile.gif Ir šiek tiek taktiškesni...
Atsakyti
QUOTE(mikaf @ 2009 01 20, 15:20)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pritariu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mergaites dar karta wink.gif

labai noreciau jusu patarimo ax.gif

greit mano uosvio gimtadienis kuris yra profesorius-numizmatas kolekcionierius, ir apart jo darbo jam gyvenime nelabai kas daugiau rupi wink.gif tai sudetinga su dovanom wink.gif as pagalvojau kad kaip miela smulkmenele prie dovanos jam butu pakaba su uzrasu profesoriaus biggrin.gif bet niekaip nerandu kokiu tinkamu motyvu ...gal jus turit ka nors profesorisko doh.gif arba serveteliu su pinigu motyvais...labai pagelbetumet. cia tikriausiai as pirma kuri praso tokios pagabos biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 01 20, 15:21)
Čia kiekvienam pagal skonį  mirksiukas.gif Ir nereikia teigti tokios konkrečios atseit nenuginčijamos savo nuomonės... Kad va tas tai jau tikrai negerai... Galbut užsakovui tai patinka ir tai buvo jo prašymų saraše  rolleyes.gif mes juk viso šito nežinom  rolleyes.gif Išmokime būti tolerantiški  smile.gif Ir šiek tiek taktiškesni...

As kalbu ne apie skoni o darbu kokybe, vartojant zodzius "mano akim ziurint" butent ir norima pasakyti tai mano nuomone ir kodel ji negali buti konkreti? As neteigiu nieko uz visa pasauli-tai yra naturali, pagrysta mano nuomone, kodel jus turit butinai su ja sutikt? blink.gif girkite i sveikata drinks_cheers.gif bet as taip negalvoju ir rasau nes forumas nera uzdara erdve o pagrysta kritika nera draudziamas dalykas, nors ne visi moka ja priimti ir toleruoti.
Papildyta:
QUOTE(mikaf @ 2009 01 20, 15:20)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mikaf kad tu mane myli zinau jau seniai wub.gif smagu kad visada mane randi ir pastebi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 20, 15:39)
Mikaf kad tu mane myli zinau jau seniai  wub.gif smagu kad visada mane randi ir pastebi  drinks_cheers.gif

Taip kaip tu mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Ingusia31,2009 01 20, 14:18]
Aš tai nesuprantu tų geltonų rašymų ,kam taip rašyti ,jei vistiek visi perskaitys .
Ir jei jau kalbėti apie tai kas ten parašyta ,tai manau mokytoja mokytojai neturėtų taip sakyti ,bent jau viešai ...

Atsakyti