Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 4

QUOTE(zyliukas @ 2009 01 20, 14:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  oi negaliuuuuu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ingusia31 sekmes tau!!!!!!!!!

g.gif o čia dabar taip vadinamas kritikos priėmimas?
Papildyta:
Liepė Zyliukus eit dirbt ir geriau už ją padaryt. Tai kad klausom pioneer.gif pioneer.gif
Papildyta:
nu įdėkit kas naujų darbų ir užsibaigs viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 01 20, 18:06)
nu įdėkit kas naujų darbų ir užsibaigs viskas  biggrin.gif

Mano jau dziusta rinkinukas, rytoj imesiu ax.gif ...jeigu zyliukas savo neimes, nes noriu pasiimti savo pagyrimu doze. cool.gif
Padarom taip: profesionales savo darbelius krauna lyginemis savaites dienomis, o neprofai tokie kaip as -nelyginemis laugh.gif slabo tskant
Atsakyti
Štai ir mano pirmasis dekupažo darbelis bigsmile.gif
Dežutė "Erškėtrožių kvapas"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyLadybird*: 20 sausio 2009 - 21:37
QUOTE(HappyLadybird* @ 2009 01 20, 22:37)
Štai ir mano pirmasis dekupažo darbelis  bigsmile.gif

Dadek truputuka gelyciu jei jau neseseliuoji mirksiukas.gif tada bus super. Dabar kazkaip man tustoka, gaila neisnaudoto dezutes ploto rolleyes.gif Nu bet kruopsciai iskarpyta, turbut sulaikius kvapa kirpai, sprendziu pagal save wink.gif
Atsakyti
user posted image

Aha rimtai, tustoka... as tai padazyciau kokia svelniai svelniai ruzava, arba kremine spalva dezute, nu bet aisku cia kiekvienam savo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ingusiaa @ 2009 01 20, 13:21)
na ir as pasirodysiu ka nuveikiau  ax.gif
pirmiausia sutvarkiau dezute vyro atlikusia nuo tabako  biggrin.gif
user posted image  user posted image 

ir dar remelius, isbandziau visokius variantus su sendinimu, trynimu ir seseliavimu  smile.gif

user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

ojej kiek groziu wub.gif patiko dezute labai ir visi remeliai thumbup.gif kruopstus darbai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 20, 09:15)
Nu tai dar viena sagyte kompanijai palaikyti
user posted image

kokia grazuole wub.gif wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zyliukas @ 2009 01 20, 13:33)
Nauji darbeliai uzsakymai, ir visos kaip susitare drugeliu panoro ax.gif  gal pavasaris arteja.....
user posted image user posted image
user posted image user posted image

Su kriauklem dezute grazi wub.gif
na o tie visi darbeliai su drugeliais tai ka as zinau..."chalturnai" padaryti...ir ne esme kad klientes drugeliu prase ir klienciu idejos o esme kad kazkaip kruopstumo truksta...nu nzn, atrodo labai paskubom "konvejeriu" daryti... o beje idejos tikrai geros na bet kartais reikia ir atlikt tas idejas moket 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forumumane: 20 sausio 2009 - 23:31
nu ir as parodysiu dar viena savo darbeli, pakaba blush2.gif

noretusi pastebejimu, patarimu, galit jai turit noro ir pakritikuot, nes manau kritika dar niekam nepakenke, ji vercia tik pasitempt zmogu smile.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Ingusia31,2009 01 20, 12:18]
Nu zyliuk mano akim ziurint tai seseliavimo isvis nera, todel tie drugeliu isplesymai ir uzdejimai ant sviesesnio fono kai tiesiog akivaizdziai matos kur plesta tai jau tiktrai kad schmoll.gif (pastebejau kad seseliavimo isvis niekur nenaudoji bet kazkiap tada jei nesigauna seseliai reiktu kitu budu kazkaip tokius dalykus paslepti nes labai gadina vaizda)
Baltajai dezutei drugeliu noretusi gyvesniame spalvu kontekste truksta kazko gal geliu ar siaip spalvu zaismes

Manau kad kaip mokytojai tikrai reiktu rodyti tobulesnius darbelius, progresuot, nauju sprendimu, nes kazkaip viskas labai jau vienodai ir nuspejamai

[quote=zilee,2009 01 20, 13:54]
ech, kokie visgi tie zmones... is pradziu prasome kritikos, kai jos sulaukiame turetume padaryti kakzokias isvadas... taciau visi kiti uzsipuola, kad sugebejai sukritikuoti....
tad jei prasome kritikos, tai ir ismokime ta kritika priimti.... jei ne parasykite- noriu pasigirti, kritikos nelaukiu nes ji man neidomi... ir taskas, niekas nekritikuos ir nieko nesakys 4u.gif
[/quote]

[quote=LT saulele,2009 01 20, 14:26]
Tiesiog naujam žmogui, galbūt savo pirmus darbus rodančiam, švelniau parašai, patari, kur galėtų būti geriau ir pan., o patyrusiam gal ir nesistengi perdaug "vyniot žodžių į vatą" smile.gif , nes jau daug darbų matei, natūraliai lygini smile.gif
[/quote]

[quote=Auxė,2009 01 20, 15:29]
Vaje, čia tai mūšio zona smile.gif Na, zyliuk, nepyk, bet iš tiesų tavo paskutinieji darbeliai greta kitų atrodo silpnoki smile.gif Gal todėl, kad truputėlį fabrikiškai viskas daroma tampa smile.gif Nieko, revanšuokis naujais pritrenkiančiais darbeliais ir nušluostysi visom nosis smile.gif
[/quote]

Nu zinokit, mane labai nustebino tokie pasisakymai. Tikejausi, kad nors cia, sitoj supaprastinto meno atspindzio edrvej pavydui neliks vietos, taciau...
Ka jau tada naujokem det savo darbus, kai spilkuojamos profesionales.
Naujokei, idejusiai pirmus savo bandymus issakomos pagyros, susizavejimo suksniai, ach ir och. Vadinasi netikri Jusu vertinimai, o gal net piktdziugiski...
Cia gi PAGYRU, ne KRITIKOs puodas.
Gaila, nusivyliau as situo forumu, tikejausi dziaugmingumo, padrasinimo, tikro, nuosirdaus palaikymo, o kai papyle tulzies, tai nebesinores deti net savo paties geriausio darbelio, nes cia taikomi dvigubi standartai. Naujokems, atseit vieni, o patyrusioms, atseit, - kiti.
Ai...
Atsakyti
QUOTE(Sirse666 @ 2009 01 21, 02:17)

drinks_cheers.gif
Atsakyti

Labai gražu. Neuždengtas natūralus medžio raštas, gėlytės parinktos tokios subtilios, žodžiu, man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
nu ir man idomu buvo, kai dekupazo temoj, sake merginos kritika tai kitos sugalvojo pagyru puoda, kad pasigirtu, o cia vistiek kritikuoja, gal pagyru puode ne visos tenori kritikos wink.gif tikriausiai kita tema sugalvos tik pagyru, jokios kritikos wink.gif bet kiekviena zodi uz gryna piniga priimti irgi nereikia wink.gif zodziu, jau ne karta sakyta: kiek zmoniu tiek nuomoniu wink.gif o naujokes dekit, nebijokit, darbeliu ok.gif manau, kad sulauksit demesio mirksiukas.gif o jei pakritikuoja senbuves, manau tik nori, kad jos pasistengtu dar geriau save isreiksti wink.gif kad nemiegotu ant lauru 4u.gif
beto, kitos taigi paraso, kad nori tik pagyru, o kitos ir pagyru, ir kritikos wink.gif
Papildyta:
isvis nereikia i viska saudziai reaguoti wink.gif gyvenam tik karta ir ne tam, kad nervuotumemes del sukritikuoto darbelio wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 21 sausio 2009 - 00:45
QUOTE(Sirse666 @ 2009 01 21, 02:17)
Nu zinokit, mane labai nustebino tokie pasisakymai. Tikejausi, kad nors cia, sitoj supaprastinto meno atspindzio edrvej pavydui neliks vietos, taciau...
Ka jau tada naujokem det savo darbus, kai spilkuojamos profesionales.
Naujokei, idejusiai pirmus savo bandymus issakomos pagyros, susizavejimo suksniai, ach ir och. Vadinasi netikri Jusu vertinimai, o gal net piktdziugiski...
Gaila, nusivyliau as situo forumu, tikejausi dziaugmingumo, padrasinimo, tikro, nuosirdaus palaikymo, o kai papyle tulzies, tai nebesinores deti net savo paties geriausio darbelio, nes cia taikomi dvigubi standartai. Naujokems, atseit vieni, o patyrusioms, atseit, - kiti.
Ai...

Na esu naujoke det nebijau tegu kritikuoja pasikartosiu kritika vercia zmogu pasitempt ir niekam ji dar nepakenke, gal jau gana cia tuos burbulus is nieko pust...
Atsakyti
nu taip cia ne kritikos, o pagyru puodas.....bet ziuriu tema tampa kaip ir kitos, santykiu aiskinimusi...ir visom reikia pasisakyti..visom nuteisti arba isteisinti...prasidejo ryte viskas....tesiasi dar nakti, nu ir dar tris dienas apie ta pati....paskui kitos aiskina fsio jau as cia neisiu, kita dar ka...
koks skirtumas po galais...tai liete kelis asmenis, ka liecia tas isiaiskina ir kalba baigta....
visur tu aiskinimusi yra, bet kai dar pilstoma is tuscio i kiaura apie ta pati...tai va tas dar labiau pykina....
o paskui aiskinamasi dar papildomai del paciu aiskinimusi.... doh.gif

o siaip...ten kur bobos, ten ir pestynes:))))
gal baikit...ar dabar visos cia vaidins isizeidusias, nusivylusias ir vel bus sukurta nauja tema...pagyru puodas, be kritikos...nes juk si issirutuliojo is dekupazo temos, nes ten pesesi....
tikrai turbut mazai gyvenime problemu turit, kad dar cia jas bandot susikurti....

Papildyta:
ziuriu su efauto kazkaip mintys sutapo biggrin.gif
Atsakyti