[quote=Ingusia31,2009 01 20, 12:18]
Nu zyliuk mano akim ziurint tai seseliavimo isvis nera, todel tie drugeliu isplesymai ir uzdejimai ant sviesesnio fono kai tiesiog akivaizdziai matos kur plesta tai jau tiktrai kad

(pastebejau kad seseliavimo isvis niekur nenaudoji bet kazkiap tada jei nesigauna seseliai reiktu kitu budu kazkaip tokius dalykus paslepti nes labai gadina vaizda)
Baltajai dezutei drugeliu noretusi gyvesniame spalvu kontekste truksta kazko gal geliu ar siaip spalvu zaismes
Manau kad kaip mokytojai tikrai reiktu rodyti tobulesnius darbelius, progresuot, nauju sprendimu, nes kazkaip viskas labai jau vienodai ir nuspejamai
[quote=zilee,2009 01 20, 13:54]
ech, kokie visgi tie zmones... is pradziu prasome kritikos, kai jos sulaukiame turetume padaryti kakzokias isvadas... taciau visi kiti uzsipuola, kad sugebejai sukritikuoti....
tad jei prasome kritikos, tai ir ismokime ta kritika priimti....
jei ne parasykite- noriu pasigirti, kritikos nelaukiu nes ji man neidomi... ir taskas, niekas nekritikuos ir nieko nesakys
[/quote]
[quote=LT saulele,2009 01 20, 14:26]
Tiesiog naujam žmogui, galbūt savo pirmus darbus rodančiam, švelniau parašai, patari, kur galėtų būti geriau ir pan., o patyrusiam gal ir nesistengi perdaug "vyniot žodžių į vatą"

, nes jau daug darbų matei, natūraliai lygini
[/quote]
[quote=Auxė,2009 01 20, 15:29]
Vaje, čia tai mūšio zona

Na, zyliuk, nepyk, bet iš tiesų tavo paskutinieji darbeliai greta kitų atrodo silpnoki

Gal todėl, kad truputėlį fabrikiškai viskas daroma tampa

Nieko, revanšuokis naujais pritrenkiančiais darbeliais ir nušluostysi visom nosis
[/quote]
Nu zinokit, mane labai nustebino tokie pasisakymai. Tikejausi, kad nors cia, sitoj supaprastinto meno atspindzio edrvej pavydui neliks vietos, taciau...
Ka jau tada naujokem det savo darbus, kai spilkuojamos profesionales.
Naujokei, idejusiai pirmus savo bandymus issakomos pagyros, susizavejimo suksniai, ach ir och. Vadinasi netikri Jusu vertinimai, o gal net piktdziugiski...
Cia gi PAGYRU, ne KRITIKOs puodas.
Gaila, nusivyliau as situo forumu, tikejausi dziaugmingumo, padrasinimo, tikro, nuosirdaus palaikymo, o kai papyle tulzies, tai nebesinores deti net savo paties geriausio darbelio, nes cia taikomi dvigubi standartai. Naujokems, atseit vieni, o patyrusioms, atseit, - kiti.
Ai...