Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 4

QUOTE(Gema 2 @ 2009 01 21, 11:53)
nu vsio basta! uzkniso juodai wink.gif Ingusia pasake savo nuomone Zyliukas saunuolis gerai sureagavo thumbup.gif  jei pastebejot tai jos cia maziausiai dalyvauja surmulyje sitame o visos kitos pucia burbula.

skelbiu oficialia situ nesamoniu pabaiga. kas dar prakalbes apie si incidenta bus NUPIEPUS NUSIURUS OZKA!  lotuliukas.gif  SENA OZKA  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jei kam kas nepatinka tai padarykit geriau ir viskas. uzveskit nauja tema dalinkites linksma nuotaika cia juk pilna galimybiu. taigi visoms geros dienos  smile.gif

ir nepamirskit bus OZKA  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

NU SAUNUOLE drinks_cheers.gif ploja.gif
RESPECTS mirksiukas.gif Laukaiu kad kas nors kazka panasaus parasys oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Gema 2 , pabandyk naudoti lipnią juostelę, nudažai vieną spalvą, tada išdžiuną užklijuoji išnaujo ir dažai iita spalva
Atsakyti
Visose statybiniu medziagu parduotuvese yra pirkti tokiu lipniu popieriniu juosteliu susuktu kaip izoliacija, pasirinkimas visokio plocio, gal jos tiktu. Juostele uzklijuot reikia ten, kur nenori, kad dazai patektu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginava @ 2009 01 21, 12:27)
Visose statybiniu medziagu parduotuvese yra pirkti tokiu lipniu popieriniu juosteliu susuktu kaip izoliacija, pasirinkimas visokio plocio, gal jos tiktu. Juostele uzklijuot reikia ten, kur nenori, kad dazai patektu smile.gif

o kas nors bande tas juosteles? kai jas nulupi ar nenusilupa su jomis dazai kartu kurie buna po ja?
Atsakyti
Oj, merginos! 4u.gif
Negaliu atsigauti, apturejusi toki baisini nuostoli! Nepatikesite, neskaiciau sios temos...
O stai dabar kai pradejau ziureti, emiau zymetis cituotinus postus ir po keliu psl. nustojau tai dariusi, nes kiekvienas darbelis kazkuo patiko. Man tikrai jie visi grazus.
Ir tas pats katineliu motyvas, pateiktas kitaip vis ant kito padekliuko, ir isradingai derinami keli motyvai, ir pradedanciuju darbai, seseliavimas, atsitiktinai ant sagiu "nutupe" krakliaus gelytes ar voratinkliukai, svari ir subtili beicuota dezele su ersketrozem, kuriu tikrai negausinciau, ir, ir, ir...
Nevardinsiu autoriu, nes reiktu visas ir sumineti...
Del kritikos...Mano nuomone, "pagyru puodas" labiau skirtas darbams parodyti nei techniniams klausimams spresti (nors gal ne itin didele nuodeme ir cia kai ko paklausti?), taciau ne pagyros, o pastabos mus augina, tad galgi joms ir cia tinkama vieta? (retorinis klausimas)
Del lako.
Nepamenu, kuri klausete apie matinio lako matiskuma. Jei matinis lakas po lakavimo blizgus, tai galimas dalykas, kad pries lakuojant jis nebuvo suplaktas, nes lakui matiskuma suteikiancios daleles buna nusede dugne. Ingusia31 yra pasiuliusi ideja tokiu budu, turint tik matini laka ir jo nesuplakus prasimanyti kokiam vienam - kitam darbeliui blizgaus lako is to paties.
Del gelsvinancio lako... - naudoju ir vis dar megstu stai si laka.
Gema 2, o nemanai, kad butu tikslinga pasidairyti juostuotu serveteliu?
Geros dienos ir kurybingos nuotaikos visoms! 4u.gif

Dar...apie juosteles. Statybiniu medziagu parduotuvese esamos juosteles neuztikrina kokybisko dazymo, nes kartais dazu patenka po juosteles pakrasteliu, o tai priklauso nuo gero juosteles prispaudimo, nuo dazu kiekio (turi buti nei per daug, nei per mazai, nuo budo, kuriuo dengiame dazus (tiesiai nukirptu "trafaretiniu" teptuku ir kempinele, mano nuomone, yra geriausia)...O svarbiausia - juostele nuimti reikia iskart po nudazymo, kol dar dazai neisdziuve, antraip akriliniai dazai jau bus plevele, kurios po isdziuvimo graziai nenuimsime.
Reikia pasipraktikuoti ant ko nors...kad ir ant kartono, pvz...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 21 sausio 2009 - 12:11
QUOTE(sobieska @ 2009 01 20, 23:20)
Dadek truputuka gelyciu jei jau neseseliuoji mirksiukas.gif  tada bus super. Dabar kazkaip man tustoka, gaila neisnaudoto dezutes ploto rolleyes.gif  Nu bet kruopsciai iskarpyta, turbut sulaikius kvapa kirpai, sprendziu pagal save wink.gif

Ačiū už komentarus, būtinai atsižvelgsiu į juos mirksiukas.gif
tiesiog norėjau išlaikyti medžio raštą, užtat nedažiau ir nedėjau per daug gėlyčių, nes medis man labai patiko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(megeja @ 2009 01 21, 00:41)
Labai gražu. Neuždengtas natūralus medžio raštas, gėlytės parinktos tokios subtilios, žodžiu, man labai patinka  thumbup.gif

Ačiū, kaip tik taip ir norėjau padaryti, kad medis išliktų natūralus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 21, 08:27)

Ersketrozes-man patiko beicuotas medis, issaugota medzio grazi faktura ir sakyciau kad geliu gausa neturetu uzgsti medienos rastu o pasirinktas kiekis yra pats tas reikalingas akcentas

Ačiū už įvertinimą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kornelija.k @ 2009 01 21, 10:25)
o man cia netruksta nieko. kai naturalus medis matosi, tai lengvos gelytes man visai grazu bigsmile.gif tokia rami dezute thumbup.gif

Dėkis bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Kristinakristina,2009 01 17, 01:38]
Nulakavus matiniu laku pavirsius turetu visai neblizgeti... Bet kazkada parduotuveje man siule pusiau matini... Nezinau kaip sis, gal vos vos blizga... g.gif
[/quote]
4u.gif Ačiū,- nusipirkau kitą laką iš Senukų [I][B] Sadolin CELCO AQUA thumbup.gif juo nulakavus jokio blizgesio smile.gif ( net neišmaišius blush2.gif )
[/QUOTE]
Nepamenu, kuri klausete apie matinio lako matiskuma. Jei matinis lakas po lakavimo blizgus, tai galimas dalykas, kad pries lakuojant jis nebuvo suplaktas, nes lakui matiskuma suteikiancios daleles buna nusede dugne. Ingusia31 yra pasiuliusi ideja tokiu budu, turint tik matini laka ir jo nesuplakus prasimanyti kokiam vienam - kitam darbeliui blizgaus lako is to paties.
[QUOTE]
4u.gif Ačiū,-lako tikrai gerai nebuvau išmaišius doh.gif reiks bandyti dar kartelį
Atsakyti
as irgi naudojau matini laka bet po nulakavimo jis likdavo blizgus bet po 4 darbelio supratau kad tiesiog ta laka reik normaliai su teptuku istept kol jis nebus blizgus. blush2.gif labai graziai gaunasi tada ir paslepia kai kuriuos darbu trukumus. tiesiog nebijoti daug kartu teptuku pabraukyti kai lakuoji...gal cia panasus atvejis irgi buvo?
Atsakyti
Va ir mano ax.gif Sitas rinkinukas bus patalpintas vaiku kambary, o ten "sueina" viskas kas susieta su vandeniu, akmeniu... beje drasiai galit ir kritikuoti tongue.gif as stipri motera-atlaikysiu.Aisku maloniau butu jeigu kas nors ir pagirtu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
sobieska,
čia jau mano skoniui thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o kuo sendinai?
o čia naudojai servetėlę ar kokį dekup popierių?
man jau galva visai susisukusi nuo tiek info doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugu: 21 sausio 2009 - 17:52
man labai gražu, jei nebūtų tų mėlynų kleckų. ar bent šviesesni būtų, aiškesnis perėjimas į fono spalvą g.gif
jūriniai motyvai ir mane veža rolleyes.gif
Atsakyti
viskas ir man reikia tos servetkos , vokiečiai neturėjo doh.gif ir man parūpo su kuo sendinta rolleyes.gif

Dėl mėlynumo pritarčiau , bet rėmelio atveju, o pakaboje man visai nerėžia akies.

Beje, Bitut, nepamiršk tos paslapties išaiškinti dėl didelių suskilimų Kumelių gatvėje.
Atsakyti