Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 4

Shrekiuke,- labai gražu ypač "Povilui", naa taa mašina... thumbup.gif (o ten servetėlė ar dekup popierius?) ir labai gražiai vardelis užrašytas thumbup.gif

liullie yu- vienas darbelis už kitą gražesni 4u.gif ojau fotkinti tai tikrai moki biggrin.gif
O kuo sendini? Žiūriu , žiūriu ir niekaip suprast negaliu... Ypač tą dėžutę su drugeliais
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2009 01 28, 16:59)
Mano pakabos ir rėmelis smile.gif pakabos broliui ir tėčiui smile.gif rėmelis darugų dukrytei :)neleidžia į kelt foto, tai nuoroda: http://public.fotki....i/p1120030.html
http://public.fotki....eliai/decu.html
http://public.fotki....liai/decu1.html

laukiau kada bus ideti darbai sitie:)))))nu as i juos atsiziuret negaliu:))))
ir QWERTI remas labai super atrodo:)
Atsakyti
QUOTE(gugu @ 2009 01 28, 23:06)
Shrekiuke,- labai gražu ypač "Povilui", naa taa mašina... thumbup.gif (o ten servetėlė ar dekup popierius?) ir labai gražiai vardelis užrašytas thumbup.gif

liullie yu- vienas darbelis už kitą gražesni 4u.gif ojau fotkinti tai tikrai moki biggrin.gif
O kuo sendini? Žiūriu , žiūriu ir niekaip suprast negaliu... Ypač tą dėžutę su drugeliais

Aciu labai, smagu kad patinka..dekoravimu uzhsikreciau is vienos savo pazhystamos, grazhus jos darbeliai ikvėpė..
Aciu jai už tai, kad dabar turiu toki malonuma 4u.gif 4u.gif t-t-t
Dezhele su drugiukais tai dvikomponentis akrilinis lakas, itrinta bronza smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liullie yu: 28 sausio 2009 - 22:15
QUOTE(Auxė @ 2009 01 29, 08:27)
Oho, kiek daug gražių darbelių priruošusios mūsų auksarankės smile.gif Labai gražus QWERTI darbelis smile.gif pasaka smile.gif

QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 29, 09:08)
laukiau kada bus ideti darbai sitie:)))))nu as i juos atsiziuret negaliu:))))
ir QWERTI remas labai super atrodo:)

Ei ei ei mergytės čia ne mano tas rėmelis ,nors tokio labai norėčiau ,čia liullie yu tas rėmelis ,aš tik pacitavai blush2.gif
Atsakyti
oi atsiprasau:))))kol permeciau tris lapus...paskui galvojau liullie yu , bet tavo vardas uzkliuvo prie remo:))))
tai tada labai grazus liullie yu remas biggrin.gif
Atsakyti
Tik neateik dienele, ir tiek grozio prideri wub.gif
Kaip grazu,,,,, Siela atsigauna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2009 01 28, 20:16)
Prisižiūrėjau pridėtų grožių  thumbup.gif  thumbup.gif ir savo poatostoginį darbą užrodysiu  cool.gif
Svarstykles dekupažinau tam, kad labiau žiūrėčiau į savo darbą, o ne skaičiukus  lotuliukas.gif
user posted image
Tik šita dėžutė realybėj ne tokia marga  g.gif

ideja nereali. turbut ir as taip oadarysiu, kad tie skaiciai depresijos nevarytu smile.gif

ir remeliai labai patiko ir pakabos superiskos!!!!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=liullie yu,2009 01 28, 20:04]
Grazhus Jusu visu merginos darbeliai.. wub.gif wub.gif
Prisizhiurejusi pasikroviau teigiamu emociju kuriu net ir rytdienai uzhteks..
4u.gif 4u.gif

blush2.gif blush2.gif noreciau ir ash parodyti keletas savo darbeliu ax.gif ax.gif

Na nerealus darbeliai!!!! wub.gif wub.gif

visi tiesiog superiniai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
negaliu vis atsiziuret! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

gal galetum paslapti isduot, kaip tuos rastus auksinius gamini? ar cia trafaretas ar servetele tokia? labai jie man cia tinka ir patinka... ax.gif
Atsakyti
[quote=ma-dama,2009 01 29, 11:59]
[quote=liullie yu,2009 01 28, 20:04]
Grazhus Jusu visu merginos darbeliai.. wub.gif wub.gif
Prisizhiurejusi pasikroviau teigiamu emociju kuriu net ir rytdienai uzhteks..
4u.gif 4u.gif

blush2.gif blush2.gif noreciau ir ash parodyti keletas savo darbeliu ax.gif ax.gif

Na nerealus darbeliai!!!! wub.gif wub.gif

visi tiesiog superiniai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
negaliu vis atsiziuret! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

gal galetum paslapti isduot, kaip tuos rastus auksinius gamini? ar cia trafaretas ar servetele tokia? labai jie man cia tinka ir patinka... ax.gif
[/quote]

Labai faina, kad mano darbeliai patinka!! rolleyes.gif rolleyes.gif
Kuriuos rashtus?? Tuos kur prie angeliuku??
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2009 01 29, 13:03)
Labai faina, kad mano darbeliai patinka!!  rolleyes.gif  rolleyes.gif
Kuriuos rashtus?? Tuos kur prie angeliuku??

taip taip rolleyes.gif remely ir ant dezutes... auuksiniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ma-dama @ 2009 01 29, 12:50)
taip taip rolleyes.gif  remely ir ant dezutes... auuksiniai  ax.gif

Servetele smile.gif smile.gif
Atsakyti
Kiek šviežienos thumbup.gif

QUOTE(shrekiuke @ 2009 01 28, 16:59)
Mano pakabos ir rėmelis smile.gif pakabos broliui ir tėčiui smile.gif rėmelis darugų dukrytei smile.gif

shrekiuke, pakabos labai labai 4u.gif
Ir rūpi paklausti, kuo rašei vardus? Čia pačios rašysena ar kokį trafaretą naudojai g.gif Labai gerai žiūrisi 4u.gif

QUOTE(liullie yu @ 2009 01 28, 18:04)
blush2.gif  blush2.gif noreciau ir ash parodyti keletas savo darbeliu  ax.gif  ax.gif

user posted image

Šitas labai wub.gif
O ką darei su rėmeliu rolleyes.gif Neįžiūriu, ar čia dažyta, ar sendinta rolleyes.gif
Atsakyti