Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 4

as ir atnesiau savo meile (dezute) parodyti wub.gif

user posted image

pasidejau ant komodos ir jau papuosaliukus susikroviau blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 01 29, 17:01)
as ir atnesiau savo meile (dezute) parodyti  wub.gif

labai patiko thumbup.gif toks šiltas darbelis wub.gif
Atsakyti

bigsmile.gif ...be zodziu...kokia simpatulka
Atsakyti
shrekiuke, nu ižduok paslaptį, kaip užrašymus ant pakabų darei ax.gif
Atsakyti
žydraake neatrašiau, nes aukščiau esu parašiusi smile.gif rašyt gražiai nemoku. Spausdinau ant baltojo servietėlės sluoksnuo, ir klijavau, kadangi jis tox super plonas ir baltas peršišviečia ir lieka tik raidės smile.gif vat ir visa paslaptis, sunkiausia atspausdinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2009 01 29, 16:57)
žydraake neatrašiau, nes aukščiau esu parašiusi smile.gif rašyt gražiai nemoku. Spausdinau ant baltojo servietėlės sluoksnuo, ir klijavau, kadangi jis tox super plonas ir baltas peršišviečia ir lieka tik raidės smile.gif vat ir visa paslaptis, sunkiausia atspausdinti smile.gif

Vadinasi praleidau pro akis, nes dar nesu apie tokį būdą girdėjus. Dabar suksiu galvą, tai vis dėlto kaip atspausdint ant tos servetėlės g.gif Juk ji ten susiraukšlės, kai printeris ją ims g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2009 01 29, 15:24)
Sveikos visų šitų grožybių  thumbup.gif meistrės  4u.gif

Perskaičiau šiandien sąžiningai visą dekupažo pagyrų puodą, grožėjaus ir aikčiojau žiūrėdama į jūsų darbus - va taip nors kartą gyvenime prasmingai prabėgo man pirma dienos pusė darbe  hihihi.gif

Nusprendžiau ir aš pasirodyti jūsų teismui, įmetu kelių darbukų foto:

grazus darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2009 01 29, 17:57)

Lazeriniu spausdiai??
Atsakyti
tai vat smile.gif mano paslaptis, sugalvjau, kai nenorėjau rizikuoti degindama vardą. gal ir kitos taip daro. paėmiau servetka su ja aptempiau labą iš blogos pusės priklijavau, apkarpiau ir spausdinau.

Taip lazerinis.
Atsakyti
Vaietau bigsmile.gif , mama_gulbe, dezute kaip is pasakos thumbup.gif nuuuoooostaaabiiiii ploja.gif good.gif
Atsakyti
Gotte labai patiko vazoniukas ir Klimto rėmelis toks netradicinis thumbup.gif
mama_gulbe man gal kiek permarga dezute ax.gif bet jaučiu laaabai sunku buvo padaryt blink.gif
Atsakyti

pasidejau ant komodos ir jau papuosaliukus susikroviau  blush2.gif  wub.gif

Labai gražu. thumbup.gif
Kažkaip krenta į akis kita rašto kryptis ant stalčiuko 4u.gif Bet gal tik nuotraukoj 4u.gif Tai aišku tik nuotraukoj biggrin.gif
Man šita servetėlė šį sykį buvo tiesiog atradimas. (Aišku neskaitant mano briedžių) mirksiukas.gif
Gaila, tik vieną užsisakiau tai dabar taupau lotuliukas.gif gaila klijuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driftas: 29 sausio 2009 - 18:01