Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 4

QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 18, 12:41)
na bet jei gali pasiulyti, kodel ne:))))nereiks mum siustis:)))

Na kiek užmačiau, jie turi super pasiūlymą, jei pirksi daugiau nei kažkiek, priims tavo dekoruotus daiktus pardavimui doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ai sita ir as maciau:))))na, jei noresi ten parduot , kodel ne...mane tik nervuoja tokia reklama...suprantu, jei..ateina zmogus ir sako...nu va cia tokia ir tokia atsuidare, prasom uzsukti...o ne apsimesti patenkintu klientu..kitas menkinti ir sakyti..nu jau sita tai nereali...visgi tai apgaulinga reklama... cool.gif
Atsakyti
Iš žmogaus be verslo liudijimo ar individualios veiklos, ji negali imt darbų ir juos pardavinėti; pirkimo suma ir pardavimas autorinių darbų nieko bendro negali turėti - nei teisiškai nei morališkai (nors čia po mūsų visų reformų, gal kas pasikeitė, abejoju...), žodžiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 18 sausio 2009 - 12:27
QUOTE(Žydraakė @ 2009 01 17, 22:11)
Dar šis tas ax.gif
user posted image

labai grazu ir isradinga thumbup.gif as net pagalvojau is kur toki indeli gavai bet dabar plaunant indus akis uzkliuvo uz arbatu lentyneles tai pamaciau kad ir as net 2 tokius turiu biggrin.gif
Atsakyti
Pasigirsiu ir as smile.gif blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gema 2 @ 2009 01 18, 12:13)
labai grazu ir isradinga thumbup.gif  as net pagalvojau is kur toki indeli gavai bet dabar plaunant indus akis uzkliuvo uz arbatu lentyneles tai pamaciau kad ir as net 2 tokius turiu  biggrin.gif

hihihi.gif Tik maniškis tokių arbatų negeria, tai man teko prisiklenčint iš mamų-draugių ax.gif
Atsakyti
[quote=IF...,2009 01 18, 12:08]
Iš žmogaus be verslo liudijimo ar individualios veiklos, ji negali imt darbų ir juos pardavinėti; pirkimo suma ir pardavimas autorinių darbų nieko bendro negali turėti - nei teisiškai nei morališkai (nors čia po mūsų visų reformų, gal kas pasikeitė, abejoju...), žodžiu...
[/quote
imti tai gali, pasirasoma sutartele..(uzkrito kaip vadinasi) ir pardavus darbeli, sumokami valstybei pinigeliai...mokejima atlieka juridinis asmuo..kiti sumokami autoriui...
tik ar taip butu daroma ir ar ne siaip be cekiu butu parduodama, tai jau kitas klausimas:)))
Atsakyti
Jei užmatysi ar prisiminsi, gal galėsi man į AŽ aciuks.gif
Atsakyti
Zydraake, puiki dezute (as ir turiu kelias pasirodo)... o kokiais dazais dazei? Nieko kad su maistu lakas ir akrilas?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 01 18, 15:26)
Zydraake, puiki dezute (as ir turiu kelias pasirodo)... o kokiais dazais dazei? Nieko kad su maistu lakas ir akrilas?

Na dažiau akriliniais dažais, naudojau laką. Dekoravau tik išorę, į vidų nelindau, tai gal ir nesipjaus su maistu g.gif
Atsakyti
Grazi dezute thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute32: 18 sausio 2009 - 18:49
Taj įdėsiu ir aš keletą savo stiklo bliūdukų ;D
Prieš
user posted image
Po
user posted image
user posted image

user posted image
[/quote]