Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 4

shrekiuke AS NIEKAIP TAU NEGALIU ISSIUSTI ZINUTES PER AZ, ar tu gauni?
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 18, 13:03)
ai sita ir as maciau:))))na, jei noresi ten parduot , kodel ne...mane tik nervuoja tokia reklama...suprantu, jei..ateina zmogus ir sako...nu va cia tokia ir tokia atsuidare, prasom uzsukti...o ne apsimesti patenkintu klientu..kitas menkinti ir sakyti..nu jau sita tai nereali...visgi tai apgaulinga reklama... cool.gif

as tai manau kas kaip moka tas taip reklamuojasi 4u.gif nieko cia blogo nematau. Suzinojom apie nauja parduotuve ir tiek, o eiti ten ar ne, tai musu paciu reikalas ax.gif

O darbeliai visu tai thumbup.gif , greit imesiu ir savo darbeli blush2.gif
Atsakyti
mažas dekupažas bet vistiek biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
prasitryniau smile.gif
Atsakyti
avijacija,jau kaip graažuuuu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tomomam @ 2009 01 19, 17:01)
as tai manau kas kaip moka tas taip reklamuojasi  4u.gif  nieko cia blogo nematau. Suzinojom apie nauja parduotuve ir tiek, o eiti ten ar ne, tai musu paciu reikalas  ax.gif 

O darbeliai visu tai  thumbup.gif  , greit imesiu ir savo darbeli  blush2.gif

siaip tai yra tam tikros etiketo taisykles...be to reklamuojama ne taip...o jei nuomone issakoma, tai ir pasakoma teisybe, cia jos nematau...

o jei prisijungus su n niku visos pradetu girti ir menkinti kitas...kas beje buvo apie viena padaryta...???nemanau kad normalios parduotuves, saziningos pardavejos isvis taip elgiasi...

QUOTE(Avijacija @ 2009 01 19, 17:11)
mažas dekupažas bet vistiek  biggrin.gif

user posted image

labai super sage:) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tomomam @ 2009 01 19, 18:01)
as tai manau kas kaip moka tas taip reklamuojasi  4u.gif  nieko cia blogo nematau. Suzinojom apie nauja parduotuve ir tiek, o eiti ten ar ne, tai musu paciu reikalas  ax.gif 

O darbeliai visu tai  thumbup.gif  , greit imesiu ir savo darbeli  blush2.gif

Nu bl.. darosi labai idomu. Zmogus prisijungia prie SM ir pirmaja zinute paraso butent tokia bigsmile.gif
Apsivemsiu wacko.gif nu ir kiek nauju niku mergaite sugalvos? NEPAVARK! SIKT MAN ANT TOS PARDUOTUVES IR TAPSNOT!!!
Atsakyti
Aviacija labai grazi sage wub.gif ant ko cia daryta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 19, 19:28)
Nu bl.. darosi labai idomu. Zmogus prisijungia prie SM ir pirmaja zinute paraso butent tokia  bigsmile.gif
Apsivemsiu  wacko.gif nu ir kiek nauju niku mergaite sugalvos? NEPAVARK! SIKT MAN ANT TOS PARDUOTUVES IR TAPSNOT!!!

man ta pati mintis kilo...naujai prisijungusiam...tai visos naujos...ir taip nerasytu:)))))))
ai...nu visi zmones idomus ir saviti...
bet etiketo trukumas pas kazka tai ryskiai matosi:)))))
Atsakyti
Aviacija kokia sage grazi wub.gif
Atsakyti
Paskutine sege labai dailute wub.gif , taip ir isivaizduoja ja kur nors graziai isegta prie marskinuku thumbup.gif wub.gif Saunu!
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 01 19, 19:11)
mažas dekupažas bet vistiek  biggrin.gif

user posted image

Labai... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti