shrekiuke AS NIEKAIP TAU NEGALIU ISSIUSTI ZINUTES PER AZ, ar tu gauni?
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 18, 13:03)
ai sita ir as maciau:))))na, jei noresi ten parduot , kodel ne...mane tik nervuoja tokia reklama...suprantu, jei..ateina zmogus ir sako...nu va cia tokia ir tokia atsuidare, prasom uzsukti...o ne apsimesti patenkintu klientu..kitas menkinti ir sakyti..nu jau sita tai nereali...visgi tai apgaulinga reklama... 

as tai manau kas kaip moka tas taip reklamuojasi

O darbeliai visu tai

prasitryniau

avijacija,jau kaip graažuuuu

QUOTE(tomomam @ 2009 01 19, 17:01)
nieko cia blogo nematau. Suzinojom apie nauja parduotuve ir tiek, o eiti ten ar ne, tai musu paciu reikalas
O darbeliai visu tai
, greit imesiu ir savo darbeli 

O darbeliai visu tai

siaip tai yra tam tikros etiketo taisykles...be to reklamuojama ne taip...o jei nuomone issakoma, tai ir pasakoma teisybe, cia jos nematau...
o jei prisijungus su n niku visos pradetu girti ir menkinti kitas...kas beje buvo apie viena padaryta...???nemanau kad normalios parduotuves, saziningos pardavejos isvis taip elgiasi...
QUOTE(Avijacija @ 2009 01 19, 17:11)
labai super sage:)

QUOTE(tomomam @ 2009 01 19, 18:01)
nieko cia blogo nematau. Suzinojom apie nauja parduotuve ir tiek, o eiti ten ar ne, tai musu paciu reikalas
O darbeliai visu tai
, greit imesiu ir savo darbeli 

O darbeliai visu tai

Nu bl.. darosi labai idomu. Zmogus prisijungia prie SM ir pirmaja zinute paraso butent tokia

Apsivemsiu

Aviacija labai grazi sage
ant ko cia daryta?

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 19, 19:28)
Nu bl.. darosi labai idomu. Zmogus prisijungia prie SM ir pirmaja zinute paraso butent tokia
Apsivemsiu
nu ir kiek nauju niku mergaite sugalvos? NEPAVARK! SIKT MAN ANT TOS PARDUOTUVES IR TAPSNOT!!!

Apsivemsiu

man ta pati mintis kilo...naujai prisijungusiam...tai visos naujos...ir taip nerasytu:)))))))
ai...nu visi zmones idomus ir saviti...
bet etiketo trukumas pas kazka tai ryskiai matosi:)))))
Aviacija kokia sage grazi

Paskutine sege labai dailute
, taip ir isivaizduoja ja kur nors graziai isegta prie marskinuku
Saunu!