Įkraunama...
Įkraunama...

Radau lovoj su kita...

QUOTE(vaidoskaa @ 2005 07 26, 18:47)
nes jo kiausiukai tai nukentejioas jam buvau zadjus jei rasiu su kita tai nurausiu ,taip roviau kol nagas nuluzo,o jis visada mane kad juokauju...nemanau kad ir jums siutas nepaimtu jei pries tai vaiku prisiekia kad istikimas o po to randi su kita boba..ir dar jis man netiesiogiai skirtis siule o tik per vasara atskirai pagyvent nes mat pavargo nuo seimyniniu problemu,o kas geriau jei ne laukianti zmona ir ir k...salia.

Aiškėja, jog jūsų santykiai ir iki to neištikimybės fakto nebuvo idealūs schmoll.gif ( rašei, jog esi ligota, bet nuo " šeimyninių problemų" pailsėti išvažiavo jis, o ne tu blink.gif g.gif
O šiaip.....sakyčiau, kad palyginus jau nemažai laiko praėjo, kaip ir prigęsti turėjo tavosios emocijos g.gif . Esi labai įsiutusi, bandyk blaiviau mąstyti 4u.gif
Atsakyti
Ash nesuprantu kaip shitaip vyras gali mesti zhmoną nu man visai sveiku protu nesuvokiama iš kur tokiu shiukshliu ir fekaliju ant shio pasaulio atsiranda. jei jau susituoke baznycioj tai turi mylet vienas kita o ne lakstyt paskui visokiu kekshiu sijonus.
Atsakyti
QUOTE(Rolandas @ 2005 07 26, 21:01)
Ash nesuprantu kaip shitaip vyras gali mesti zhmoną nu man visai sveiku protu nesuvokiama iš kur tokiu shiukshliu ir fekaliju ant shio pasaulio atsiranda. jei jau susituoke baznycioj tai turi mylet vienas kita o ne lakstyt paskui visokiu kekshiu sijonus.

Štai jums tobulas vyras, tobulos mintys 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rolandas @ 2005 07 26, 20:01)

Nuostabus zodziai,gerai pasakyta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoskaa @ 2005 07 26, 19:47)
ir lai dziaugiasi kad siuto pagauta jos neuzdauziau su kokiu kibiru,nes jo kiausiukai tai nukentejioas jam buvau zadjus jei rasiu su kita tai nurausiu ,taip roviau kol nagas nuluzo

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Nu nepyks negaliu net nusižvengiau laugh.gif O jis ką sakė, kai tu jam kiaušius rovei? laugh.gif Ką apskritai daro žmogus, kai jam kas nors kiaušius rauna? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rolandas @ 2004 07 23, 19:51)
Pradžioj nesakydavau, kad esu vedęs tipo kad sužinojusi nenorės nuodėmės sau ant širdies, bet paskui kažkaip viena pasakė: jo laužaisi kaip bulka? Jei vedęs esi - tavo reikalas, jei ne aš, tai kita bus lovoje su tavim.
Man nuoširdžiai dar geriau: niekam nieko nežadu, praleidom kelias naktis drauge ir einam savo keliais. Geriausios yra ištekėjusios moterys, dar netgi pajuokaujam ką jų vyrai dabar veikia. Tokios - pats malonumas, nes tąsytis su jomis nereikia, paprastos, nereiklios ir linkę į konspiraciją  tongue.gif Isterijų, pavydų nekelia, su tokiomis tik ir smagintis  laugh.gif
netiesą sakot, kas kalbate apie ištikimybę iki grabo lentos, tiesiog dar nesutikote tokio, kuris moka suvedžiot wink.gif

QUOTE(Rolandas @ 2005 07 26, 21:01)
... iš kur tokiu shiukshliu ir fekaliju ant shio pasaulio atsiranda. jei jau susituoke baznycioj tai turi mylet vienas kita o ne lakstyt paskui visokiu kekshiu sijonus.

Melagis tu, dailuti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 26 liepos 2005 - 21:39
QUOTE(Elina @ 2005 07 26, 21:39)
Melagis tu, dailuti

Kokis chia durnius mano vardu pasivadines rashineja. Sakau jums labai rimtai

Atsakyti
QUOTE(Rolandas @ 2005 07 26, 23:10)
Kokis chia durnius mano vardu pasivadines rashineja.

Atsakymą tik tu gali žinot - tas kas prieina prie kompo iš kurio tu rašai , nes vienodų nikų neregistruoja smile.gif
Atsakyti
NOriu paklaust tokio dalyko. Aishku kas kompetetignas atsakyt. TAi va. JEi yra tokiu, kurie irgi rado savo sutuoktini arba mylimaji/ja su kitu/kita lovoje. Ar labai skyresi jusu reakcija palyginus su tuo, ka teorishkai gal but buvot apmaste?

Atsakyti
QUOTE(Čiauškutė @ 2005 07 26, 22:21)
Atsakymą tik tu gali žinot - tas kas prieina prie kompo iš kurio tu rašai , nes vienodų nikų neregistruoja  smile.gif

as labai blogai kompiutery gaidausi, tai draugelis mane uzhregistravo, nes kai zhmona mane paliko bishkuti ligonijej gulejau ish to susigrauzhimo.
Atsakyti
QUOTE(Rolandas @ 2005 07 26, 23:29)
as labai blogai kompiutery gaidausi, tai draugelis mane uzhregistravo, nes kai zhmona mane paliko bishkuti ligonijej gulejau ish to susigrauzhimo.

Del ko paliko?
Atsakyti
QUOTE(remt @ 2005 07 26, 22:36)
Del ko paliko?

susirado kazhkoki apsaugini is maksimos. as ja suradau namuose su meiluzhiu visishkai girtus lovoj, tai jam labai rimtai pasakiau keltis. jis atsikeles man kirto smegenus sukrete ir zandikaulio luzhimas su esminiais kraujotakos pazheidimais paskui jis ishvaziavo italijon ir dabar ash jau nieko nezhinau. tik man galva labai skauda ir darba mylima praradau ir neikam nebereikalingas esu
Atsakyti