QUOTE(KrissTina @ 2005 07 27, 07:50)
nepyk, vaidoskaaa, bet atsakinėsiu tavo poste.Manau, kad nepatiks, bet jei jau pati pradėjai, tai ir aš pasakysiu ką manau.
kai paskaičiau pirmus temos autorės postus, irgi negalėjau suprast, kaip taip galima pasielgt su savo žmona, vaikeliu...bet kuo toliau į mišką... nelabai jau tikiu, kad autorė nuoširdžiai čia viską mums išklojo.Daug čia savos interpretacijos, ir užgautos moters, kuri tikrai nėra labai ramaus būdo, ambicijų.Tik gaila tų, kurios nuoširdžiai patarinėjo ir užjautė.Tik aš jau stumsiu savo užuojautą lauk.Nors tau jos visai ir nereikėjo.
Nepyk, vaidoskaa, bet man atrodo, kad persūdei.
Nelinkiu tau nieko blogo.
Tik jau nemalonu skaityt temą darosi.
Sėkmės.
kai paskaičiau pirmus temos autorės postus, irgi negalėjau suprast, kaip taip galima pasielgt su savo žmona, vaikeliu...bet kuo toliau į mišką... nelabai jau tikiu, kad autorė nuoširdžiai čia viską mums išklojo.Daug čia savos interpretacijos, ir užgautos moters, kuri tikrai nėra labai ramaus būdo, ambicijų.Tik gaila tų, kurios nuoširdžiai patarinėjo ir užjautė.Tik aš jau stumsiu savo užuojautą lauk.Nors tau jos visai ir nereikėjo.
Nepyk, vaidoskaa, bet man atrodo, kad persūdei.
Nelinkiu tau nieko blogo.
Tik jau nemalonu skaityt temą darosi.
Sėkmės.
tema nemaloni kam galio buti malonu...?persudyt nepersudziau,sakot nuo zmonos istrikes pabego ,na taip supratau norejot mane pavadint,nu nezinau...kuom jam neitikau..keldavausi sesta ,kad pusrycius padaryt,vaika idarzeli suruost kad tik jis pamiegotu ilgiau,paskui i paskaitas po to i darba ,pirma nakties gryztu nusikalus,namus tvarkau.o jam isegines mat pailset reikia..visi sake kad jis mane isnaudoja ,bet as nemaciau,juk mylejau(ir dabar tebemyliu)o mano isegines tokio;skalbiniai namu ruosa pietus trim dienom ir mokslai,kad tik moket nereiktu,nes visa gyvenima prikaisiotu kad nesimokiau pati kalta,taip nusivariau,kad dabar vaikisku rubu parduotuvej apsipirkineju..sveriu48kg ugis 1.7m.budavo kad visa diena lovoj voliodavosi ir pavargusi vaidindavo,ovakare paskambina drugelis ir krepsinio zaist isvaro.paverkdavau viena bet nieko nesakydavau,nes mylejau..Bet kai jau sitaip atsitiko tai kantrybe truko..ir visa sukaupta nuoskauda ijo kiausus isliejau,negana to jis ten dirbdamas ir su kita gyvendamas pinigu paprase atsiust mat jam neuzteko ir badauja vargselis,as vos gavus stipendija jam atidaviau sau 50lt savaitei pasilikau.su vaiku paskutini slamsta valgem,o jis tuo tarpu kitai pinigelius leido,nemanau kad mano pyktis nepagrystas.O dar vaiko gyvybe prisiekinejokad istikimas..bet as ji myliu ir jis geras budavo,mokejo mane prajuokint,ir optimizmo pripildydavo,nes kartais atrodydavo kad viskas galas zluge ,tuoj visai paskesim ,o jis mokedavo nuteikt kadviskas bus gerai,apkabindavo pabuciuodavo...tik isvaziavus visi grazus zodziai dingo ,kiek kartu klausiau ar turi kita tiekm prisiekdavo kad ne.nesuprantu ko dar jam is manes reikejo?