Įkraunama...
Įkraunama...

Radau lovoj su kita...

QUOTE(Rolandas @ 2005 07 26, 23:41)
susirado kazhkoki apsaugini is maksimos. as ja suradau namuose su meiluzhiu visishkai girtus lovoj, tai jam labai rimtai pasakiau keltis. jis atsikeles man kirto smegenus sukrete ir zandikaulio luzhimas su esminiais kraujotakos pazheidimais paskui jis ishvaziavo italijon ir dabar ash jau nieko nezhinau. tik man galva labai skauda ir darba mylima praradau ir neikam nebereikalingas esu

Vaiku turite?
Atsakyti
Sheip mane klausimas dar kamoja "ne i tema". KAip pasikeite jusu, miergos, pozhiuris i vyrus po gimdymo? NA kai atsirado vaikas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 07 26, 21:31)
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Nu nepyks negaliu net nusižvengiau laugh.gif O jis ką sakė, kai tu jam kiaušius rovei? laugh.gif Ką apskritai daro žmogus, kai jam kas nors kiaušius rauna? laugh.gif

blink.gif ką darė, ką darė blink.gif -gelbėjo savo gyvybę ( niu, koščėjaus gyvybė tai kiaušiny buvo biggrin.gif )-išmetė moterą lauk, kad neperplėštų pusiau.

Jei ne juokais komentuot, tai įdomu- vaikelis ką darė tuo metu, kai mama tėtį kastravo? Stebėjo ir mokėsi?

QUOTE(remt @ 2005 07 26, 22:48)
Sheip mane klausimas dar kamoja "ne i tema". KAip pasikeite jusu, miergos, pozhiuris i vyrus po gimdymo? NA kai atsirado vaikas ir t.t.

Kad tave "kamoja", tai kaniu paniatno cool.gif Požiūris, žinoma, keičiasi. Pinigų daugiau reikalauju cool.gif cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 07 27, 00:29)

Kad tave "kamoja", tai kaniu paniatno cool.gif  Požiūris, žinoma, keičiasi. Pinigų daugiau reikalauju cool.gif  cool.gif  biggrin.gif

O apart pinigu. Tas pats demesys vyrui, jo vaidmuo jums "kaip vyro".
O pinigu...? Logishka kad ishlaidos padidejo. MAnvisi klubai shmubai "uzhsidare" praktishkai. KAda nekada shimteli nusuki kita ir nueini. BEt sheip ne tai kad truksta - kiek gaila ishmest laisvalaikiui - vis vaikui ka lishno gali isigyt...
Mdasss... Buitis.... Shtob jejo raztak....
Atsakyti
remt, aš juokavau. Mano santykiai su vyru paremti kiek kitais dalykais.

Vaiko išlaikymas, žinoma, kainuoja, bet ne tiek, kad man ar vyrui tektų ko atsisakyti. Bent jau kol kas. O kad pokyčių yra, faktas, tai gali net ir labai rimta būti. Visų pirma, niekada nebebūni tik dviese, net jei vaikas su kažkuo ar pas kažką, jis yra tavo mintyse. Daugelis dalykų daromi atsižvelgiant į tą faktą ir prie jo derinantis. Sekso srity irgi iškyla nesklandumų, nes dalis moterų bent jau pirmus metus yra tik arba beveik tik motinos, o ne meilužės. Pakitęs kūnas, atsakomybė, maitinimas krūtimi ir nemigos naktys...Na, senos kalbos, yra, ko gero, temų, kur tai nuodugniai išnagrinėta.
Atsakyti
QUOTE(Rolandas @ 2005 07 26, 22:41)
susirado kazhkoki apsaugini is maksimos. as ja suradau namuose su meiluzhiu visishkai girtus lovoj, tai jam labai rimtai pasakiau keltis. jis atsikeles man kirto smegenus sukrete ir zandikaulio luzhimas su esminiais kraujotakos pazheidimais paskui jis ishvaziavo italijon ir dabar ash jau nieko nezhinau. tik man galva labai skauda ir darba mylima praradau ir neikam nebereikalingas esu

Ojej.
Bet tavo istorija paaiškina, dėl ko Voverius mandagiai savo žmonos meilužį išlydėtų. Bijo jis,kad irgi gali ant apsauginio užsirauti cool.gif

Rolandai nedepresuok taip. Visokių moterų šiam sviete yra. Beja,jų net daugiau negu vyrų. Tikrai ką nors susirasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
nepyk, vaidoskaaa, bet atsakinėsiu tavo poste.Manau, kad nepatiks, bet jei jau pati pradėjai, tai ir aš pasakysiu ką manau.

QUOTE(vaidoskaa @ 2005 07 26, 18:47)
ir lai dziaugiasi kad siuto pagauta jos neuzdauziau su kokiu kibiru,

tai jau greičiau pati džiaukis, nes jei būtum taip pasielgus, o ji būtų tokio būdo kaip tu, jau tavo atžvilgiu būtų ikiteisminis tyrimas pradėtas.
nes jo kiausiukai tai nukentejioas jam buvau zadjus jei rasiu su kita tai nurausiu ,taip roviau kol nagas nuluzo,o jis visada mane kad juokauju...

čia tai tikrai pritariu voveriui, jog keista kaip jis tave tokia is viso vede... sorry, bet kitas komentaras čia niekaip netinka...

nemanau kad ir jums siutas nepaimtu jei pries tai vaiku prisiekia kad istikimas o po to randi su kita boba..

siutas ima vaikus, kai iš jų atiminėji mylimą žaislą, tada jie elgiasi agresyviai, o man tokioj situacijoj iki siuto būtų laabai toli, nes būtų didelis apmaudas, nusivylimas, kaip sakė fėja, jėgų nebūtų... o tu dar sakei silpna esi...

ir dar jis man netiesiogiai skirtis siule o tik per vasara atskirai pagyvent nes mat pavargo nuo seimyniniu problemu,

toks įspūdis, kad ir pati normaliai nežinai kokie ten pas jus santykiai buvo, kokie ketinimai, tai skirtis siūlė, tai jau dabar netiesiogiai.Apsispręsk.Nes jei čia savaip išvartai visą situaciją, ir lauki paguodos ir kuo riebesnių žodelių vyro atžvilgiu, tai sau darai "meškos paslaugą". Kurstai save pykčiui, kuris tikrai niekam nieko gero neatneš.

issigando kad viskas paaiskejo ir atleidimo nesitiki,

kažkaip iš tavo situacijos pateikimo, man nesusidarė įspūdis, kad jis išsigando.Ir nė karto net užuominos nepastebėjau, vėl gi iš tavo postų, kad jam reikia kažkieno atleidimo.

Ne as vargsele ,o jis nieksas ir kiaule.kuom mane jis nuskriaude,pas kita isejo,o gal kaip tik tik paslauga padare...

ir vėl akivaizdus "plavinėjimas" čia jau gaunasi pas kitą išėjo,nuskriaudė... o pirmais buvo išvažiavo ir susirado kitą.Gal iš tikrųjų dar prieš vasarą ar kada nors tau aiškiai pasakė, kad išeina ir gyvent su tavim nenori.Todėl jei buvo taip, tai nekeista, kad buvai išprašyta. Gerai dar policijos neiškvietė, nes manau klykiančia moteriškę, įsikabinusią vyrui nagais į klyną galėjo ir greitoji su ilgarankoviais marškinėliais išvežt.

kai paskaičiau pirmus temos autorės postus, irgi negalėjau suprast, kaip taip galima pasielgt su savo žmona, vaikeliu...bet kuo toliau į mišką... nelabai jau tikiu, kad autorė nuoširdžiai čia viską mums išklojo.Daug čia savos interpretacijos, ir užgautos moters, kuri tikrai nėra labai ramaus būdo, ambicijų.Tik gaila tų, kurios nuoširdžiai patarinėjo ir užjautė.Tik aš jau stumsiu savo užuojautą lauk.Nors tau jos visai ir nereikėjo.
Nepyk, vaidoskaa, bet man atrodo, kad persūdei.
Nelinkiu tau nieko blogo.
Tik jau nemalonu skaityt temą darosi.
Sėkmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KrissTina: 27 liepos 2005 - 07:52
QUOTE(KrissTina @ 2005 07 27, 07:50)

Tik jau nemalonu skaityt temą darosi.

Man irgi.
Nesmerkiu, kad taip elgeisi tada (nors apie vaika, tai reikejo pagalvoti. Tikesimes, kad jis to neatsimins), bet jei toks arsumas yra tavo budo bruozas... g.gif Neprotingas, mazvaikes elgesys, jei ka. Pazvelk i save is sono: butu tau kokia 20 metu daugiau, niekuo nesiskirtum nuo "durnos isterikes bobos" tongue.gif
Maziau saves gailek, pasidaryk isvadas is viso to ir daugiau vadovaukis protu nei emocijomis- nes tokiu, kurios nuolat "p..a prota" vyrai baidosi. Panasu, kad turejote daug daugiau problemu.
Linkiu sekmes! Ir greiciau uzaugti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 07 26, 16:44)
...O štai iškęsti, suvaldyti save, dirbti su savimi, kad sugebėtum atleist, susigrąžinti vyrą, išsaugoti tėvą vaikui, galų gale- padėti atsikelt paslydusiam ir gyventi kartu toliau "vsem na zlo" yra šis tas, kas verta pagarbos...

Abejoju, ar gyventi su vyru, kuris tave iškeitė yra "vsem na zlo". Žinau, kokie būna atsileipimai kitų apie moterį, kurios vyras ją išdavė, o ji lyg niekur nieko nurijo visą nuoskaudą ir gyvena toliau, nors širdelėje oi kaip skauda sad.gif. Į ją žiūrima su švelnia pašaipa - tipo, vargšelė, jau taip nieko neverta, tik vyro, kuris jos niekuo nelaiko. Tarp kitko, čia ne mano nuomonė schmoll.gif. Turim draugų rate tokią šeimą, tai visi draugai tik taip į tą moterį ir žiūri.
Taigi, kol nenuspręsta, ar atleisti ar ne, reikia pasistengti, kad bent jau aplinkiniai nesužinotų ax.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asMona: 27 liepos 2005 - 17:18
ne kiekvienas zmogus moka ir gali islikti ramus bet kokiomis salygomis kad ir kas atsitiktu... kad saltai reaguotum i tokia situacija reikia buti labai saltu nervu ir pan.
Atsakyti
Aplamai, tai ash manau ne forumine tokia tema. BEnt jau ne forume reik ja aptarinet, o su artimiausiais zhmonem. JEi jau rimtai reikia patarimo ir uzhuojautos. Aishku ir chia esanchios uzhuojauta, tikiu, pareishke nuoshirdzhiai... IR nuoshirdzhiai norejao padet. BEt bien ish teksto suprast ir ivertint visapusishkai sitacija - manau nerealu.

PErnelyg ilgai ir nevaisingai tema sukasi apie vaidoskos atveji (aishku xrienovas atvejis, jei yra kaip yra). GAletu ir kas kitas panashia patirtimi pasidalint, jei tokiu yra....
Atsakyti
QUOTE(asMona @ 2005 07 27, 17:09)
1,Žinau, kokie būna atsileipimai kitų apie moterį, kurios vyras ją išdavė, o ji lyg niekur nieko nurijo visą nuoskaudą ir gyvena toliau, nors širdelėje oi kaip skauda  sad.gif. Į ją žiūrima su švelnia pašaipa - tipo, vargšelė, jau taip nieko neverta, tik vyro, kuris jos niekuo nelaiko.

2,Taigi, kol nenuspręsta, ar atleisti ar ne, reikia pasistengti, kad bent jau aplinkiniai nesužinotų  ax.gif.

tai va, pirmas punktas yra nesąmonė ir nesąmonė ir nesąmonė. Mane iki pažaliavimo siutina gyvenimas vardan "ką kiti sako/galvoja". Man visiškai nesvarbu, kas ką galvoja, svarbu, kad aš jiems savo gyvenimu netrukdau. Basta. Jei norite gyventi tik svetimų nuomonėmis, tai reikia steigt komuną ir dalintis absoliučiai viskuo, tame tarpe ir intymumu. Bus laaabai daug medžiagos tikriems aptarimams. Sutinku, kad taip būna, bet skatinu gyvent savo protu, savo jausmas ir savo gyvenimą, o ne svetimais žvilgsniais, kalbom, nuomonėm.

Antras punktas -protingas patarimas, pati sakau, kad geriausia taip ir elgtis, jei įmanoma susivaldyt ir neviešint, kol nenuspręsi, kokią info pateikt "visuomenei".
Atsakyti