Įkraunama...
Įkraunama...

Radau lovoj su kita...

QUOTE(filifjonka @ 2005 07 22, 10:58)
tave lauk išvarė  g.gif
sugriš ir bus kaip buvę..  čia pirmas kartas toks?  g.gif
ar sugebėsi pati atleist ir pamiršt ?

Sugris. Net neabejociau sad.gif
Sakai pirmas kartas? Gal jau ir paskutinis, jei tikrai butu gailejesis, butu isvares ne ja. Aisku, apdujes jis dabar nuo aistros, atsipeikes, bet isvadas reiketu paciai pasidaryti..
Atsiprasau uz smalsuma, o jis ne avinas kartais blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*fėja* @ 2005 07 22, 13:34)
Atsiprasau uz smalsuma, o jis ne avinas kartais  blush2.gif ?

panašia kad schmoll.gif rolleyes.gif rolleyes.gif ŽĄSINAS schmoll.gif rolleyes.gif schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Vaidoskaa, o kodėl tu tvarkai skyrybų dokumentus, jei skirtis nenori? Nepagasdinsi tu tuom vyro, tik jam palengvinsi procesą. Jei jis nori, tegul ir tvarko. Nes gyvenime taip ir būna - vyrai tiek mus išveda iš kantrybės, tiek prispjaudo į dūšią, kad netekusios kantrybės puolam prie skyrybų. Nors visai to nenorim schmoll.gif O paskui eina statistika, kad skyrybų iniciatorės pagrinde būna moterys.
Spjauk į tuos dokumentus, netvarkyk, ir negaišink savo laiko bei neleisk pinigų. Jei jis nori, tegul ir tvarko. Tau ir tauip širdis išdraskyta, geriau kaip sakoma žaidą "pasilaižyk" o ne jam dar pūkais kelią nuklok. Kuo sunkiau jam bus išeiti iš šeimos, tuo didesnė tikimybė, kad visai neis. Tinginiai gi tie vyrai....
Stiprybės tau 4u.gif
Atsakyti
kas mane nervina iki panagiu is vyru puses:ogi tai kad jie nesugeba ziurint i akis pasakyti tiesos,meluoja,sukasi visaip,bet taip ir neturi drasos pasakyti tiesos.Nu ka susirado kita,gal meile tai,gal ne,bet buk gi tu vyras,kad ir ne vyras,buk tu zmogus ir pasakyk zmogiskai,kad va yra taip ir taip ir as iseinu.O dabar ..... nesuprantu as tu vyru logikos,man jie isvis nemastantys tokie gyvuliukai stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(filifjonka @ 2005 07 22, 10:58)
tave lauk išvarė  g.gif
sugriš ir bus kaip buvę..  čia pirmas kartas toks?  g.gif
ar sugebėsi pati atleist ir pamiršt ?

taip pirma katas ir is vis mes nesipykdavom,tik taip pasigincydavom
Atsakyti
QUOTE(Joalin @ 2005 07 22, 11:05)
O gal ta panike nezinojo, kad jis turi zmona ir vaika. Nu nezinau, painus atvejis. Bet viena tai tikrai supratau- NESIZEMINK pries ji ir nesitaikyk.

zinojo zinojo as jos klausiau.o ji man isdidziai atsake ttaip zinau oka
Atsakyti
[quote=milabra,2005 07 22, 12:26]
Vaidoskaa, o kodėl tu tvarkai skyrybų dokumentus, jei skirtis nenori?
dar kol kas ne skirybu otik alimentu,mat as studente ir nedirbu tai galiu ir sau islaikyma prisiteist,dar ir masinai aresta uzdesiu,o paskui jei neatspeikes tai surinksiu irodymus kad neitikimas ir skirybu del jo kaltes paduoosiu,ir dar veliau moraline zala prisiteisiu,paspirginsiu kaip reikiant
Atsakyti
[quote=vaidoskaa,2005 07 22, 13:53]
[quote=milabra,2005 07 22, 12:26]
dar ir masinai aresta uzdesiu,o paskui jei neatspeikes tai surinksiu irodymus kad neitikimas ir skirybu del jo kaltes paduoosiu,ir dar veliau moraline zala prisiteisiu,paspirginsiu kaip reikiant
[/quote]
Kerštinga tu biggrin.gif nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 07 22, 13:54)
Kerštinga tu biggrin.gif  nono.gif

o tai ka daryt kai net vaikui pinigu neskiria,masina tai uz mano pinigus pirkta ,kodel jis turi kitapana su ja veziot
Atsakyti
QUOTE(vaidoskaa @ 2005 07 22, 13:59)
o tai ka daryt kai net vaikui pinigu neskiria,masina tai uz mano pinigus pirkta ,kodel jis turi kitapana su ja veziot

Viskas gerai console.gif Labai jis tave įskaudino? verysad.gif Kaip supratau kalbėjai su jo meiluže blink.gif ? Kokiom aplinkybėm?
Atsakyti
neilgai su ta meiluze kalbejau tik paklausiau ar zinai ad vedes ir ar dziaugiesi is vaiko teva atemus
Atsakyti
QUOTE(vaidoskaa @ 2005 07 22, 13:59)

Ojojoj kaip jam atsirugs visa tai...ir taip noretusi, kad kuo greiciau..
Kai ugnis kelnese uzges
Atsakyti