Įkraunama...
Įkraunama...

Radau lovoj su kita...

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 07 22, 10:26)
ar tikrai manai, kad viskas bus kaip buvę? ir ar tikrai to nori? juk tau atrodė, kad viskas gerai, o jis su kita davėsi ir skirtis pasiūlė  unsure.gif matyt, yra pas jus nutylėtų dalykų...
kita vertus, jei nesiskirtumėt, ar tu toliau pasitikėtum vyru?
jei jau skiriesi, belieka išsikovoti kiek įmanoma didesnius alimentus  cool.gif

kad alimentus teisiuos tai jau pirmadieni einu i apylinkes teisma,jau visus popierius susirinkau.bet vistiek nesitiki kad taip staiga viskas nutruks...
Atsakyti
QUOTE(vaidoskaa @ 2005 07 22, 15:17)
kad alimentus teisiuos tai jau pirmadieni einu i apylinkes teisma,jau visus popierius susirinkau.bet vistiek nesitiki kad taip staiga viskas nutruks...

Laikykis drinks_cheers.gif Sukakotas reikalas, bet ką padarysi sad.gif
Žiūriu, kaimynkos esam smile.gif
Atsakyti

Nežinau, ar pulčiau skirtis tokiu atveju. Sunku ir ką nors patarti, nežinant visų smulkmenų g.gif

Bet skirtis nereikia skubant.

Būk stipri, bet nedaryk skubotų sprendimų. Duok laiko šiai situacijai g.gif
Atsakyti
nezinau ar veta skubeti,bet zinau kad reikia daryti tai ko jis nesitiki,kai kas man patare kovot uz sema o kaip ,o kam?jeigu jis apakintas aistros.nemanau kad ir tai panelei patikks kai jis masinos netures,ir pinigu nuo algos nemazai atskaiciuos,prades jam zysti kodel nesitvarke pirmas ir panasiai,atsibos jam tas zyzimas ir ziuresim kas bus toliau,o kitaip as neisivaizduoju kaip ji pamokyt.
nes vis tiek kaip bebutu as ji myliu juk ne veltui tekejau ir vaikucio susilaukiau.
Atsakyti
QUOTE(vaidoskaa @ 2005 07 22, 14:56)
nezinau ar veta skubeti,bet zinau kad reikia daryti tai ko jis nesitiki,kai kas man patare kovot uz sema o kaip ,o kam?jeigu jis apakintas aistros.nemanau kad ir tai panelei patikks kai jis masinos netures,ir pinigu nuo algos nemazai atskaiciuos,prades jam zysti kodel nesitvarke pirmas ir panasiai,atsibos jam tas zyzimas ir ziuresim kas bus toliau,o kitaip as neisivaizduoju kaip ji pamokyt.
nes vis tiek kaip bebutu as ji myliu juk ne veltui tekejau ir vaikucio susilaukiau.

Ne, aš ir nesakau, kad dabar turi pavirsti Jo skudurėliu. Tik, manau, nereikia taip visko staigiai nukirsti. Negerai, kai vyras ar moteris nukrypsta į šoną, tačiau tai -dar ne pasaulio pabaiga. Aišku, jei žmogus Tavęs nebegerbia, Tu - Jam visiškai nebeįdomi, tada, kažin kas besigautų iš tolimesnių santykių...

Bet amžinos meilės ir visiškos ištikimybės sąvoka aš netikiu. schmoll.gif

Svarbiausia tarpusavio darna, pagarba ir trauka. O tam reikia abiejų partnerių pastangų ir laiko.
Atsakyti
Blogas yra ne pats neištikimybės faktas, bet tai, kad jis iškilo paviršiun. Aklai niekuomet nereikia pasitikėt - šventųjų nėra nei vyrų, nei moterų (kuri iš jūsų šventoji - meskit akmenį į mane). Pati kalta, kad pradėjai aiškintis, va dabar turi tai ko norėjai.
O šiaip būtų palakstęs, pasi***kinęs, gal kokių naujovių į sexą butų atsivežęs. Nereik smalsaut perdaug - patarimas visiems ir visoms.

P.s. moterų teisės lygios su vyrais, taigi ir pati galėjai netupėn namie, bet susirast kokį slaptą kadrą tongue.gif
Atsakyti
O ką darytų pats voverius, užtikęs lovoj savo žmoną su diedu? g.gif

Šiaip, įdomi nuomonė....
Atsakyti
Voveriukas36 saunuolis thumbup.gif
Skaiciau skaiciau.. Ruosiausi parasyti ir se tau biggrin.gif parase ir labai taikliai biggrin.gif
Na prisipazinkim mergaites, jug taip yra, taip gyvenam ir taip vyksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2005 07 22, 15:14)
1. O ką darytų pats voverius, užtikęs lovoj savo žmoną su diedu?
2. Šiaip įdomu nuomonė

1. Pradėčiau juoktis - tai pirmas dalykas. Paskui pasakyčiau nešdintis tam vyrukui ir viskas tuo pasibaigtų. Voverės tikrai nepulčiau nei mušt, nei kaltint kažkuom. Ir daugiau apie tai niekuomet nekalbėtume.
2. šiaip tiktai zuikiai smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirka @ 2005 07 22, 15:18)
Voveriukas36 saunuolis thumbup.gif
parase ir labai taikliai biggrin.gif
Na prisipazinkim mergaites, jug taip yra, taip gyvenam ir taip vyksta doh.gif

o man rodo, kad Voverius nusišneka kaip visada beee.gif ( sistemingai)
Atsakyti
Geriau jokio vyro, negu gaidys cool.gif
Atsakyti
Nu bet, voveriuk, pripažink, kad kol taip nenutiko, tai lengva kalbėt...O gal nutiko? g.gif Tada jūs -super-duper liberali šeimyna...

O jei apie ištikimybę, tai aš lygiai tokios pačios nuomonės -kvaila būtų manyt, kad ji egzistuoja... Tik protingi tie vyrai (ir moterys), kurie sugeba nueit į šoną taip, kad nei lapė nesuuodžia -niekas, nei geriausias draugas, jau nekalbant apie pačią žmoną....šaip ar taip pagarba tai turi būti ax.gif
Atsakyti