QUOTE(voveriukas36 @ 2005 07 30, 02:02)
1.gyvenimiška išmintis tik šeimoj suvalgius pūdą druskos ateina.
2.giliai dzin.
3. pirmiausia reikia pažaboti savo ambicijas.
4. TAI - Mano PAREIGA
5.Vardan šeimos matai balta, nors visi aplink sako kad tai juoda.
6. Matai, čia jau kaip pasakius ...second hand
voveriau, gerbiu tavo žilą išmintį

, bet kai kas čia kliedesiai ir tiek. Papunkčiui:
1. jau prisirijau tos druskos, esu tataigi išminties bokštas

Protinga yra ne saujom druską žėbroti, o klausyti, ką sūdyti šneka.
2. keista mintis-kam 'dzin", kam "po barabanu"? Rašom, skaitom, reiškia-įdomu.
3. nesutinku. Ambicijos-gerai. Tarkim, realizuoti ambiciją būt gera žmona ir motina, arba nuostabiu vyriu ir tėvu-kas gi čia blogo? Tu, ko gero, galvoje laikei savimeilę, "onorą", klaidingą garbės ir savigarbos, išdidumo supratimą... Kai negali atsiprašyt, nors esi ir jautiesi kaltas, o ką bešnekė, kai tokiu/tokia nesijauti...Kai norėtum atleist, bet "išdidumas" neleidžia... Čia tai realūs trukdžiai ne tik šeimyniniam gyvenimui , bet ir sutarimui pačiam su savimi.
4.Netiesa. Nėra jokių PAREIGŲ, kurias kas nors primeta. Visada yra tavo paties sprendimai,pasirinkimai- nori-vedi/teki, nori -skiriesi. Jei gyveni kartu, toliau renkiesi, kaip-santarvėj ir darnoj, ar muštynėse-peštynėse. Jei nori vaiko, tai net ir kakalų klausimu turi pasirinkimą-valyti pačiam, samdyti auklę, prašyt kaimynų :DReikia nepamiršti, kad kiekvienas pasirinkimas tempia paskui save pasekmes . Žodžiu, ne pareiga yra mūsų gyvenimas, o laisvė. Tik ne visada užtenka proto tai suvokti.
5.

Na, čia tai kliedesys. Negerai yra meluoti kitiems, o jau sau pačiam-visiškas "pravalas"

. Žiauriai savęs negerbčiau, jei negalėčiau sau pasakyti tiesos. Kitas reikalas, kad galiu pasirinkti, ką man su ta tiesa daryti-praryti ar išspjauti

. Jei gyvenu savo laisvą gyvenimą, tai tikrai neimsiu elgtis taip, kad "atrodyčiau", o gyvensiu taip, kad "būčiau".
6. Kvailystė. Moteris ir taip ant šios "filosofijos" atstovo , regis, užsirovė... Nebūna jokių second hand, būna tiesiog nesėkmingi susitikimai.