Įkraunama...
Įkraunama...

Radau lovoj su kita...

tu teisus remt,nesokinejau,ne velnio dar to betruko,valgyt padaryta namai sutvarkyti ,rubai suskalbti,ne invalidas buvo, pasiimt pats galejo,na kartais paduodavau(kai paprasydavo)..bet jau ir taip daug ant savo galveles uzsikrovus buvau...o dabar jau kas antra diena skambineja..su vaiku paklabet atseit nori..ne velnio ,nori suzinot ka as del skirybu darau!gudrutis mat atsirado!tai valkata isvadina tai drauga vaidina,mat rupestingasis tevelis,kai su vaiku pabut pasiuliau ir dar nuveziau tai mat jis jau diena suplanaves(su savo k... kazkur islekt)o dabar jau susirupino kaip sunus gyvena.na bet jau pazanga daro bendraut nori,tik ydomu kaip toji i tai reguoja. del viesumo tai kas nei as jusu pazystu nei kada susipazinsiu...tik norejau padekot kad akis atveret ir kad pamaciau koks jis istrikruju buvo "geras"vyras,tevas.na bet mano jausmai del to nesikeicia ,o kas vyrus i neniti laniausiai veda moters abejingumas!
Atsakyti
vaidoskaa Ok. Tebunie. tiesiog, kiek pagal save sprendzhiu, tai gal zhmogus tokioje kaip tavo situacijoje, budamas "po presu" nelabai gali ir savo jausmuose ir mintyse susigaudyt. MAnau kai viskas pas tave aprims ir sustos i savo vietas - ir pati kitaip pazhvelgsi ir i save ir i ji ir ishviso i shia situacija (nebutinai, aishku, tai pripazhinsi vieshai:) Nors svarbiausia tai gi sau pripazhint realybe)
Atsakyti
QUOTE(vaidoskaa @ 2005 07 28, 21:30)
1. (...) tai valkata isvadina tai drauga vaidina (...)
2. (...) su savo k... (...)
3. (...) norejau padekot kad akis atveret (...)

1. Tau vis negerai: tai blogai kad neskambina, tai vėl - skambina, matyt kažką rezga laugh.gif
2. *urva nepabuvus, žmona nebūsi smile.gif
3. Nė velnio! Ne mes čia tau akis atvėrėm, tiesiog išsakytų minčių kratalynėje susiradai savo veiksmams pateisinimą. Žinoma, kad tai tavo teisė, nes kalba apie tavo gyvenimą eina. Bet man susidarė įspūdis, kad jūs abu tokie pat: vienas dulkinasi durų neužsirakinęs, o kita laksto, Šerloką Holmsą vaizduodama. Vienas prisidulkino, kita - prisilakstė. Turit ką turit.
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 07 29, 02:10)
....Turit ką turit.

Sheip, voiveruk, kazhkaip pastaruoju metu biski nepristabdai arkliu:)

"turit ka turit"... LEngva pasakyt. Juolab nei mes zhinom ka jie ten turi, nei sprest galim.

Krc. MAno manymu - shia tema aplamai reikia uzhdaryt. JEi apie konkrechia situacija kalbam.

Nieko doro ish to nebus.
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 07 28, 16:07)
Yra dar vienas tokis dalykas, tai kaip pasiaukojimo sindromas.
Kažkada turėjau gerą draugą, fainas toks draugelis, bet jo mergina - fui. Nu tokia mamytė, jinai kaip tas kiškutis iš filmuko: gal tau pasaką pasekti, gal dainelę padainuoti, o gal ragai miegui trukdo? smile.gif

Čia vėlgi Voverius kaip pirštu į akį. Per didelis dėmesys tiesiog dusina schmoll.gif Dažniausiai jaunystėje ir iš per didelės meilės stengiamės tenkinti kiekvieną mylimojo norą, lepinti...Pati savo laiku taip vyrą išlepinau...Gal ne taip kaip iš filmuko biggrin.gif , bet esmė ta pati. Ir nieko gero iš to neišėjo...
Paradoksas. Dabar turiu gerą, rūpestingą ir mylintį draugą, kurio dėmesys man per kraštus liejasi...Ir ką? Jaučiu kad pamažu pradedu nuo to dėmesio dūsti.... verysad.gif
Atsakyti
Zinot,kazkada girdejau sakant viena mano pazystama:
-Zmona, turi buti namie gera seimininke,namu papuosalas ir lovoje gera k**va. thumbup.gif thumbup.gif Ir vyrai tada neis pas kitas.Vaida,kaip susigrazinsi vyra,pabandyk,gal daugiau tas tavo donzuanas,apsistos tik ties tavim.Nors maza tikimybe,zinai dar kaip buna....karta paragaves negali sustoti.... smileysex.gif smileysex.gif
neisizeisk biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama007 @ 2005 07 29, 09:40)
Zmona, turi buti namie gera seimininke,namu papuosalas ir lovoje gera k**va. thumbup.gif  thumbup.gif Ir vyrai tada neis pas kitas.

O kuria būti svarbiau? g.gif Visko juk nespėsi, arba atliksi tik vidutiniškai rolleyes.gif?
Atsakyti
hm...nebėra nei ką ir pridurti....KAip gyeni Vaidule? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama007 @ 2005 07 29, 09:40)
Zinot,kazkada girdejau sakant viena mano pazystama:
-Zmona, turi buti namie gera seimininke,namu papuosalas ir lovoje gera k**va. thumbup.gif  thumbup.gif Ir vyrai tada neis pas kitas.Vaida,kaip susigrazinsi vyra,pabandyk,gal daugiau tas tavo donzuanas,apsistos tik ties tavim.Nors maza tikimybe,zinai dar kaip buna....karta paragaves negali sustoti....  smileysex.gif  smileysex.gif
neisizeisk biggrin.gif  biggrin.gif

as ir taip manau,kad karta paragaves negali sustot!bet manau kad i atsitiktinius pasi...kinimusgalima ir demesio nekreipt,bet jau kaip kartu gyvena nu tai atyleiskit.
Atsakyti
Alio alio! VAidule gal drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 07 29, 01:10)
Nė velnio! Ne mes čia tau akis atvėrėm, tiesiog išsakytų minčių kratalynėje susiradai savo veiksmams pateisinimą. Žinoma, kad tai tavo teisė, nes kalba apie tavo gyvenimą eina. Bet man susidarė įspūdis, kad jūs abu tokie pat: vienas dulkinasi durų neužsirakinęs, o kita laksto, Šerloką Holmsą vaizduodama. Vienas prisidulkino, kita - prisilakstė. Turit ką turit.

pateisinimo neieskau nei savo veiksmams nei jo tik tiksliai zinau ko noriu ir kaip taipasiekti.o kad visada gaunu tai ko noriu taitiksliai.jei uzsibrieziu tiksla tai butinai ji turiu pasiekt,kad ir kiek tai kainuotu,kad ir vyro kiausiu kaina.juk ne man jie tarnauja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 07 29, 08:49)
O  kuria būti svarbiau? g.gif  Visko juk nespėsi, arba atliksi tik vidutiniškai rolleyes.gif?

Is kur man zinot?Juk as ne vyras.Nesuspejau viskuo but,tai pyrmas ir vare ana atstates.Na,o kaip su antru bus,tai nezinau.Stengiuosi nail.gif Septyni metai jau,visko buvo,juk ner namu be dumu,bet,kad pas kitas eitu ,tai dar iki mano ausu nedaejo.Gal neina,o gal moka eiti,kad nesuzinociau.O,kaip suzinosiu,tai ir as gal cia temele uzvesiu.....
Atsakyti