uzjauciu, kad neteko tokio sutikti, taciau ar visus isbandete, kad taip teigtumete?

QUOTE(MamyteSirdele @ 2005 12 26, 16:16)
uzjauciu, kad neteko tokio sutikti, taciau ar visus isbandete, kad taip teigtumete? 

Juk visiais loterijos bilietais sužaisti neįmanoma! Gal vienas iš tūkstančio ir laimi tą išsvajotą ..................(kiekvienas turi savo prizo svajonę).
O lietuvaičiui gi ant širdies ramiau kai pagalvoja,jog visi vargsta.Aš irgi lietuvaitė,jeigu ką

Mamyte Sirdele ne viena tu tokia laiminga, geruoli gavus
ir pas mane buvo tokiu istikimu ir paslaugiu ir t.t. nors prie zaizdos dek, bet man jie - ziauriai neidomus, kazkokie prarade vyriskuma, gyvendamas supranti ko tau is vyro reikia ir tikrai buvo galima pasakyti, vat tas tai sokines apie moteri iki pat galo, kitas bus be galo rupestingas, trecias tikrai prie sono nesedes ir t.t. ne aklos esame, bet vienas is tokiu istikimu, kai bande mane savo demesiu uzgosti - uzdusino mano meile staigiai, ir su tokiu, kaip tavo buciau neprasidejusi, ne del to, kad blogas, tik kazkoks "sausas"...esme tame, kad tau gerai, o ir kitiem to paties pirsti nereiketu, turek ji sau ir zinoma istikimu, geru ir t.t. yra, tik vat pasiima juos tokios kurioms jie idomus

QUOTE(*Liute* @ 2005 12 29, 18:23)
Mamyte Sirdele ne viena tu tokia laiminga, geruoli gavus
ir pas mane buvo tokiu istikimu ir paslaugiu ir t.t. nors prie zaizdos dek, bet man jie - ziauriai neidomus, kazkokie prarade vyriskuma, gyvendamas supranti ko tau is vyro reikia ir tikrai buvo galima pasakyti, vat tas tai sokines apie moteri iki pat galo, kitas bus be galo rupestingas, trecias tikrai prie sono nesedes ir t.t. ne aklos esame, bet vienas is tokiu istikimu, kai bande mane savo demesiu uzgosti - uzdusino mano meile staigiai, ir su tokiu, kaip tavo buciau neprasidejusi, ne del to, kad blogas, tik kazkoks "sausas"...esme tame, kad tau gerai, o ir kitiem to paties pirsti nereiketu, turek ji sau ir zinoma istikimu, geru ir t.t. yra, tik vat pasiima juos tokios kurioms jie idomus 

nesupratau

na kadangi manes "babniko" savybe vyruose nezavi, tai man idomus kitokie

Mano vyra pamacius gal ir tau suslaptu, nezinau, bet ne tuom jis man patinka, galu gale isvaizda irgi ne paskutinej vietoj, bet jis ne is tu, kurie be moters gyvenime uzsiemimo neturi, o pas jus, kaip supratau tai labai viskas "ciki" tu ir jis - viena dalis! Man, kaip asmenybei reikia truputi erdves ir pasitempimas vienas pries kita reikalingas, o ir jis ne is tu, kurie dirba nuo 8 iki 5val ir dar pietus - puse valandos, kad namo parbegtu ju pavalgyti, kas kur laksto tai ne man gaudyti, juk visiems Dievulis smegenu idejo ir kiekvieno valioje su jomis "tvarkytis"
QUOTE(*Liute* @ 2005 12 29, 20:15)
Mano vyra pamacius gal ir tau suslaptu,
galima butu be asmeniskumu ir taktiskiau

nu ir lygis....

QUOTE(*Liute* @ 2005 12 30, 16:37)
Turbut tuo, kad jo viena kuno dalis svetimu moteru isskyromis neslampa
....o cia tai taktika ir jokio asmeniskumo.
....o cia tai taktika ir jokio asmeniskumo.
matai cia ash kalbejau APIE SAVO VYRA.
o tu PAVAREI APIE MANE
JAUTI SKIRTUMA???
Sirdele mano, neisizeisk, gincuose gimsta teisybe
patinka man kitokia nuomone, yra apie ka diskutuoti, o parasiau tai is karcios patirties, del maniskio galva pamesti lengva ir daugumai tai -del "paturejimo" tokio vyro, mano akimis jis - vyras su savo trukumais, bet tokios "susipazinti" su juo skubancios mane erzina, pamenu viena vakareli, net juokas ima, bendravo jis vyru kompanijoje, o as netoliese kokteiliuka gurksnojau, prisimazino viena tokia "ugnies" pas vyrus paprasyti, akis ispigino i ji, na ir vyrai, zinoma - susipazink cia toks ir toks, tai maniau, kad jai reikes druskos uzpilti, kaip saldumu "zerejo", paskui vienas is kompanijos pridure, o stai cia - jo miela zmona
tai merguzeles veido israiska radikaliai pasikeite, likusi vakara ji tik moteru kompanijoje ruke, bet cia is tos serijos - man tavo vyro "nereikia".
P.S. Siandien turiu laiko tai "reiksiuosi" cia, kol atsibos

P.S. Siandien turiu laiko tai "reiksiuosi" cia, kol atsibos

nezinau kokia cia teisybe tokiuose gincuose gali gimti... Ta ir gincu nelabai pavadinti galima.
na, bet jei tu taip sakai, tai ko gero tavo vyras isskirtinai pasizymi protu. Ta savybe man vyruose seksualiausia

na, bet jei tu taip sakai, tai ko gero tavo vyras isskirtinai pasizymi protu. Ta savybe man vyruose seksualiausia

Kartais paciai akys ant kaktos issoksta, kuo tie musu vyrai gali pasizymeti, kai jie labai nori
profesores prie isvaizdziu nesitrina, joms akiniuoti patinka
P.S. Teisybe ta, kad kiekviena mes teisngai elgiames, jei tai nepriekaistauja musu sazinei ir protui. Tu, pvz labai protinga moteris, stoji "piestu"uz savo vyra ir seima, esi gera mama ir taip bus tol, kol tau nereikes priimti konfliktisku sprendimu gyvenime, kurie bus tavo pacios ir jie bus teisingi, nes tik mes pacios zinome, kaip mums geriau ir galbut tevu patarimai yra vieninteliai verti demesio ir nuosirdus.

P.S. Teisybe ta, kad kiekviena mes teisngai elgiames, jei tai nepriekaistauja musu sazinei ir protui. Tu, pvz labai protinga moteris, stoji "piestu"uz savo vyra ir seima, esi gera mama ir taip bus tol, kol tau nereikes priimti konfliktisku sprendimu gyvenime, kurie bus tavo pacios ir jie bus teisingi, nes tik mes pacios zinome, kaip mums geriau ir galbut tevu patarimai yra vieninteliai verti demesio ir nuosirdus.