Įkraunama...
Įkraunama...

Radau lovoj su kita...

"RAdau lovoje su kita..."

UZMUSCIAU!!! cool.gif cool.gif cool.gif
Greiciausiai abu! jei nespetu kuris pabegti
Atsakyti
QUOTE(agniusha @ 2006 01 14, 04:15)
"RAdau lovoje su kita..."
UZMUSCIAU!!!   cool.gif  cool.gif  cool.gif
Greiciausiai abu! jei nespetu kuris pabegti

PRITARIU thumbup.gif Vietoj suspardyčiau ir išdėčiau viską kas ant širdies stereo garsu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera D @ 2006 01 14, 11:46)
PRITARIU thumbup.gif Vietoj suspardyčiau ir išdėčiau viską kas ant širdies stereo garsu schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
kazkaip musiau ir dabar isutas paima kai atveza vaika su ta tudra k....neraliuta!!!
Atsakyti
QUOTE(vaidoskaa @ 2005 11 06, 20:31)
jezau kaip man pasidaro gaila tu moteru kurios tiki kad ju vyrai auksiniai.nu nera tokiu patikekit nera tokiu ir kuo toliau tuo labiau tuom isitikinu:)),kas pazinojo maniski sake vaje koks geras svelnus ne muses nenuskriaustu bet....
ir ne vien apie savai ex sneku,pazystu daug vedusiu ir yvairiu vyru,vieni net miesto savuvaldybej sedi ir tai meiluziu iesko..atsibostam mes jiem oi kaip atsibostam,tik kai kurie turi sazine ir zmonu del kvailos dziundzes nepalieka.

pritariu 100% thumbup.gif
Atsakyti
Net neįsivaizduoju savo reakcijos, kai randu saviškį su kita schmoll.gif , gal tiesiog pamačius nueičiau šalin, gal išdraskyčiau abiem akis, nežinau kaip sureguočiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 05 vasario 2006 - 14:10
nejaugi norėtum, kad wiskas susitwarkytų, ir kad jis gryžtu.. mano nuomone, kad geriau jokio wyro, nei toks, kuris negali pasakyti tiesos į akis.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 02 05, 14:09)
Net neįsivaizduoju savo reakcijos, kai randu saviškį su kita schmoll.gif , gal tiesiog pamačius nueičiau šalin, gal išdraskyčiau abiem akis, nežinau kaip sureguočiau  g.gif

Savo reakcijos nežinau. Manau, kad daug kas priklausytų nuo nuotaikos tuo metu. Jei ta diena būtų sėkminga, gal nueičiau ir nieko nesakyčiau. O jei būtų bloga - galiu ir užvažiuoti. Nors geriau nerasti ax.gif cool.gif
Atsakyti
buvo ir pas mane tokių minčių, jeigu rasčiau pas mus namuose ir lovoj- tada jau laikykis brangiausioji, žinokit išmesčiau ją už durų nuogą ir man absoliučiai nusispjaut kaip jai būtų, o jei vyras gintų tai ir jį išspirčiau.

Tpfu, kaip pagalvoju, tai net pykint pradeda gun_rifle.gif gun_smilie.gif
Atsakyti
as tai puikiai zinau ka padaryciau jei rasciau musu namuose mad.gif skaitykit vaikeliukai,neliktu gyvu kaip sakant bash.gif iskastruociau vyra vietoj...brrr,jau kur kur bet musu lova sventa..nori jobintis-turek proto kur nors tik ne namie protest.gif
Atsakyti
Ta pacia akimirka trenkciau viska! Aisku butu sunku is esmes "viska trenkti" - tam reiketu laiko ir tik jo. Ir jegu negrizti pas zmogu, kuris manes negerbia doh.gif
Atsakyti
nu va as ir vel cia,jau viskas seniai praejo..kazkaip jau ir oficialiai issiskyre...bet vis dar skauda..uoj kaip skauda...ir vaikas pradejodaugiau kalbeti,vis papasakoja kad teis su teta...nu zodziu vis dar drasko sirdi...bet einu tolyn..dantis sukandus bet einu tolyn...tevai padeda bet tik tiek ,kad maziu kol bunu paskaitose paziuri,bet kadangi jis jau pas mane vyras tai zygiuoja i darzeli:))
o is buvusiojo ka galiu pasakyti..nieko gero!!liurbis ir tiek..jau kita drauge turi..o kiek dar ju bus nezinau,tiesa pasakius ir zinot nenoriu...
Atsakyti