Įkraunama...
Įkraunama...

Radau lovoj su kita...

Tik džiaukis,mažute, kad taip apsisprendei.Geriau vieną kartą paskaudės,negu visą laiką būti apgaudinėjama.Yra toks vyriškos giminės porūšis,kurie visą gyvenimą ,kol sveikata leidžia,nepraleidžia progos po svetimu sijonu palyst.
Atsakyti
QUOTE(Agu @ 2006 02 13, 18:08)
buvo ir pas mane tokių minčių, jeigu rasčiau pas mus namuose ir lovoj- tada jau laikykis brangiausioji, žinokit išmesčiau ją už durų nuogą ir man absoliučiai nusispjaut kaip jai būtų, o jei vyras gintų tai ir jį išspirčiau.

Tpfu, kaip pagalvoju, tai net pykint pradeda gun_rifle.gif  gun_smilie.gif

O aš pastovėčiau. Paklausčiau ar gerai? Gal kavos nori? Gal šalta? O gal šiaip suklupo? Jokių isterijų, jokių skandalų. Pastovėčiau ir paprašyčiau pabaigti tai ką pradėję daryti, kad nesidrovėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 02 13, 23:05)
O aš pastovėčiau. Paklausčiau ar gerai? Gal kavos nori? Gal šalta? O gal šiaip suklupo? Jokių isterijų, jokių skandalų. Pastovėčiau ir paprašyčiau pabaigti tai ką pradėję daryti, kad nesidrovėtų  g.gif

as irgi taip maniau kol savo kailiu nepatyriau
Atsakyti
QUOTE(vaidoskaa @ 2006 02 13, 22:11)
nu va as ir vel cia,jau viskas seniai praejo..kazkaip jau ir oficialiai issiskyre...bet vis dar skauda..uoj kaip skauda...ir vaikas pradejodaugiau kalbeti,vis papasakoja kad teis su teta...nu zodziu vis dar drasko sirdi...bet einu tolyn..dantis sukandus bet einu tolyn...tevai padeda bet tik tiek ,kad maziu kol bunu paskaitose paziuri,bet kadangi jis jau pas mane vyras tai zygiuoja i darzeli:))
o is buvusiojo ka galiu pasakyti..nieko gero!!liurbis ir tiek..jau kita drauge turi..o kiek dar ju bus nezinau,tiesa pasakius ir zinot nenoriu...

Laikykis, augink vaikutį...ir tikėk gyvenimas pagerės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoskaa @ 2006 02 13, 23:33)

Patyriau, pastovėjau blush2.gif Ir daiktus sukroviau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoskaa @ 2006 02 14, 01:33)

lengviausia pasakyti, dabar kai mano mamai taip padare mano tevas, visai kitaip imu viska vertinti...
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 02 14, 09:45)
Patyriau, pastovėjau  blush2.gif Ir daiktus sukroviau  lotuliukas.gif

tada tu saunuole:)) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoskaa @ 2006 02 14, 20:18)
tada tu saunuole:)) thumbup.gif

Tikra saunuole thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 02 13, 23:05)
O aš pastovėčiau. Paklausčiau ar gerai? Gal kavos nori? Gal šalta? O gal šiaip suklupo? Jokių isterijų, jokių skandalų. Pastovėčiau ir paprašyčiau pabaigti tai ką pradėję daryti, kad nesidrovėtų  g.gif

Pavydziu pas kuriuos tokie salti nervai ...As turbut namuose pakelciau tokia audra kad gyvenime tokios neregeje ir ant galo uzmusciau abu biggrin.gif ...o jei rimtai ,tai butu ismestas pro duris visam laikui

Vaidoskaa ,laikykis ir i tavo kiema ateis geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SANTA: 29 kovo 2006 - 16:58
QUOTE(Nakviša @ 2006 02 14, 01:05)

thumbup.gif
Atsakyti
niekada gyvenime to negaleciau atleisti.Jei taip nutiktu dabar sunku pasakyti ka daryciau ,bet tikrai nestoveciau ir neziureciau.
Atsakyti
Dalykas tas, kad jei atleisi viena karta, bus ir kiti kartai. Pavyzdys mano tevu istorija schmoll.gif Mama uztiko teva lovoj su "geriausia drauge" namie lovoj, kai neperspejus grizo is mokslu..Net nespeliosiu kokia buvo reakcija..Susidejo savo daiktus, pasieme mane maza ir isejo, paskui prasidejo atgailavimai tevo, net mano senelis ejo mano mamos atleidimo prasyti.. Atleido..Ir ka-seke kiti kartai, maza vis girdedavau kitu "grazuoliu" vardus, mama pastoviai verkdavo.. doh.gif Na jau aciu tokio gyvenimo schmoll.gif Kai buvau paaugle issiskyre pagaliau ax.gif Bet jei dabar gyvenime tfu tfu tfu nutiktu toks dalykas spirciau dieda is karto, gyvenima ir nervus gadintis, ir tuo labiau vaiku gyvenima kartinti del nuolatiniu scenu blush2.gif Tevas dabar vedes tokia kubra, kuri sonus aplamdo biggrin.gif tai ciuju ir visas noras praeina eiti na lievo biggrin.gif
Atsakyti