Įkraunama...
Įkraunama...

Radau lovoj su kita...

Na ka, vaidoskaa, trumpam uzmirskim viska ir sveikinu tavo vaikiuka su gimtadieniu! Ir tave, kad esi stipri ir zinai ka darai. Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 07 22, 18:29)
Nu žiauriai .
O tai kaip visus metus nekilo įtarimas?Perdaug pasitikėjo?Ar tiesiog tuo metu net minties tokios neprisileido ir visą dėmesį vaikeliui skyrė?O ką ji dabar galvoja daryt?

Per daug pasitikėjo tongue.gif Labai jau saldžialiežuvis buvo. O įtarimas kilo pažįstamos mamelei,kai ji važiuodama pro jo butą,kur jis tipo vienas varganas liūdėjo,pamatė balkone padžiautus kūdikio drabužėlius. blink.gif

Dar vieną faktelį pamiršau. Pažįstama jau ir taip buvo antroji žmona rolleyes.gif Vienžo : fantastika ax.gif

Voveriau,tu tikrai labai jau blink.gif O dėl tavo voverės ax.gif Pasitiki,tai pasitikėk,tačiau prie tavo liberalaus požiūrio į santuokinę neištikimybę,siūlyčiau patikrinti genetikos centre atžalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lija @ 2005 07 22, 23:05)
Na ka, vaidoskaa, trumpam uzmirskim viska ir sveikinu tavo vaikiuka su gimtadieniu! Ir tave, kad esi stipri ir zinai ka darai.  Sekmes  smile.gif

aciu uz palikyma ir sveikinimus
Atsakyti
QUOTE(vaidoskaa @ 2005 07 22, 23:33)
aciu uz palikyma ir sveikinimus

o blin, jau palikimais pradėjo dalintis blink.gif
ir man ka nors palikite prašau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 07 22, 22:18)
beje, o kur jo fotkė? paslėpė laugh.gif

Išgąsdinai dailutį mad.gif fear.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 07 23, 01:32)
o blin, jau palikimais pradėjo dalintis  blink.gif
ir man ka nors palikite prašau  mirksiukas.gif

klausyk vovieriu jei tau juokingas zmoniu skausmas<_< prasau daugiau cia nesireiksti dry.gif man siuo metu tikrai labai sunku o tau tik is visko juokas ima,is vis as nesuprantu taves,mano nuomone semoje turi buti pasitikejimas,pagarba,o svarbiausia istikimybe,meile.labai skaudu kai tave iskaudina mylimas zmogu,bet jegu tau tai juokinga...tai linksminkis ne mano temoj!
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 07 23, 08:09)
Išgąsdinai dailutį 

aga... man jis irgi patiko. Narcizas tookks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūra_ @ 2005 07 22, 15:03)
Ne, aš ir nesakau, kad dabar turi pavirsti Jo skudurėliu. Tik, manau, nereikia taip visko staigiai nukirsti. Negerai, kai vyras ar moteris nukrypsta į šoną, tačiau tai -dar ne pasaulio pabaiga.

Kai jau vyras nuklysta vieną kartą, tai nuklys ir antrą kartą, o tada ir trečią, ir t.t. taip pat kaip ir su moters mušimu, vienakart sudave, atsiprašinėjo, susitaikė ir vėl vskas gerai...vėliau tai pasikartojo tik nevien smugiu bet ir spiriu i galva ir .t.t kuo toliau tuo graziau. O ji visvien ji myli, begalo myli, ir dėl vaikiuko aukojosi, tačiau aš su kalbėjausi begales kartu, jai aiskinau, ir pagaliau tai ji suprato, daugiau pas i nebegrizo...tikiu kad sutiks zmogu, kuris gerbs ja ir myles, lepins ir popins...visa tai buvo su mano labai gera drauge....
Atsakyti
QUOTE(vaidoskaa @ 2005 07 22, 17:38)
bet is kitos puses tai pirmas kartas...ir be galo skaudus kai zmogu myli..vis dar nedrystu sutuoktuviu ziedo nusiimt ...kazkaip nejauku pasidaro...jau kelis kart nusiemiau ir pagalvojsu ir vel uzsidejau...negaliu patiketi kad jau viskas baigta....

Vaiduliau o tu esi tikra kad jis dabar ne su ja? schmoll.gif deja, to negali zinoti...
Atsakyti
Kartais galima pateisinti vyru elgesi, ju klaidas, tik ne siuo atveju. Sis vyras matyt negerbia nei savo zmonos nei savo vaiko.Koks turetu buti vyras, kad is varytu zmona su vaiku ant ranku...ir ne kur kitur o i gatve..koks cia vyras...daug nuomoniu sia tema, vienos palik, kitos ne, bet sikart nemanau kad ji tures gyvenima su tokiu vyru... Vaikas yra pats svenciausiais dalykas musu gyvenime...ir mes kaiptik turetume stengtis kad jis jaustusi gerai tokiame gyvenime, kur pilna melo, intrigu, skausmo ir asaru. As visiskai esu tikra kad ji sutiks zmogu, kuris tikrai bus jai idealus vyras, ne gal visiskas idealas, nes tokiu kaip ir nebuna, taciau geresnis nei sis. Grazi moteris, kodel gi nesusiras... taippat kuris gerbs ir myles jos vaika...gal kaikada ir teciu pavadins...As tik viena galiu pasakyt tau Vaiduliau, laikykis, rimtai viska apsvarstyk, nes tik tavo sprendimas viska nulems, o ne cia visu esanciu. Ir nebesigrauzk, as su tavim zuiki.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DiDiDu @ 2005 07 22, 23:10)
Voveriau, siūlyčiau patikrinti genetikos centre atžalas

Na tikriausiai žinai, kad tėvas ir motina yra ne tie, kurie "padirba", bet tie, kurie išaugina. Taigi nedėčiau į kelnes perdaug net jei genetikos centro išvados būtų sensacingos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2005 07 24, 00:51)
(...) tu esi tikra kad jis dabar ne su ja? (...)

Na kam kalti vinis į skaudančią vietą?
Keletas minčių merginai:
Situacija paprasta: vyras išvarė uždarbiauti. Susirado mergą paišdykauti, be kokių nors rimtų ketinimų - tik pasi**sti. Tokie buvo jo pirminiai ketinimai, bet jis neatsparus buvo (uoslės neturi, ŠPYGA TAUKUOTA biggrin.gif ) - įsimylėjo. Ir šitaip, jam su jausmais bekovojant, iš dangaus nukrenta žmona. Kokia turėtų būti vyro reakcija? Spirto tą moterį iš lovos ir bėgti prie žmonos? Manau, kad taip pasielgtų ne daugiau kaip 20 proc. vyrų. Priežastis? Ambicijos. Kaip jį apsuko aplink pirštą, atvažiavo nieko niekam nesakiusi - kaip išdrįso!!!!???? Dvigubi jausmai jame kovojo, bet ambicijos nugalėjo. Nemanau, kad jam daabr lengva, jaučiasi bjauriai. Bet jei norite susitvarkyti gyvenimą, matau tik vieną kelią: kažkuris iš jūsų turi paskambinti ir pasikviesti pokalbiui. Pasikalbėti vieną vienintelį kartą, sudėlioti taškus. Be rėkavimo, be isterijų, be ambicijų. Kvaili patarimai: mesk jį, susirasi geresnį. Nebus to, pažadu tau. Jau kaip medžioklėj šautas šuniukas: bijosi pyškėjimų, o ir tie "gerieji" pirmiau rinksis merginas be "kraičio".
Keletas minčių vaikinui:
Vyras padarė kelias esmines klaidas: prie merginos gali lįsti tik tuomet, kuomet protu įsisamonini, kad ji - tik draugė laisvalaikiui praleist ir kad vistiek šeimos dėl jos nemesi.
Na ir kas, kad mergina gražesnė - užtat manoji žmona yra gera šeimininkė, užtat ji švelni, ji iš geros šeimos, ji sąžininga, ji darbšti, ji pati pati pati.
Na ir kas, kad žmona sexe "nekokia" - užtat ji kitur pati pati pati.....
Kai suprasi visa tai protu ir galvosi ne galvute, o galva, tuomet gali pasidžiaugti retomis paleistuvystės akimirkomis.

Keletas minčių abiems:
1. Jokiu būdu neieškokite būdų nutraukti santuokai - priešingai, žiūrėkite kaip ją išsaugoti.
2. Meskite šalin ambicijas - tegyvuoja konstruktyvus mąstymas.
3. Nustokite vienas kitą kontroliavę. Jeigu kažkam kils noras pasekti ir t.t.t. --> pas psichiatrą (kontroliavimo rezultatai - akivaizdūs, ką norėjot - tą gavot). jokių papildomų sąlygų ir t.t.t. - žmogus turi pats pasirinkti su kuo ir kaip jam gyvent;
4. neleiskite, kad jūsų problemas spręstų aplinkiniai (tėvams iš viso nesikišti į šį reikalą);
5. jei susitaikysit - šito atvejo niekuomet neaptarinėkit, niekuomet jokių pretenzijų. Pariškite vieną kartą ir visiems laikams.
Sėkmės lendant iš duobės.
Atsakyti