Įkraunama...
Įkraunama...

Smashbox & Stila

turėjau su akcija nugriebusi si drekinanti losjona riebei odelei, tai visai patiko nors maniske daugiau misri bet užteko drekinimo, gerai gule krempudra, malonus kvapas tik man jis truputi lyg lipnokas pasirode, bet visumoj patikouser posted image
o mamai buvau uzsakiusi lupdazi tai doh.gif buvo labai sausas, labai nemalonus jausmas ant lupu, sake kazkoks skonis slykstus pradedavo jaustis... gal koks pasenes buvo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 24: 02 vasario 2009 - 16:05
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 02 02, 17:02)
turėjau su akcija nugriebusi si drekinanti losjona riebei odelei, tai visai patiko nors maniske daugiau misri bet užteko drekinimo, gerai gule krempudra, malonus kvapas tik man jis truputi lyg lipnokas pasirode, bet visumoj patikouser posted image
o mamai buvau uzsakiusi lupdazi tai  doh.gif  buvo labai sausas, labai nemalonus jausmas ant lupu, sake kazkoks skonis slykstus pradedavo jaustis... gal koks pasenes buvo? g.gif

Tu braskese buvai uzsakius sitas prekes? nes gali buti pasene kai kas braskese vistik unsure.gif
Atsakyti
Smashbox turiu tokį šepetėlį antakiams ir pravedimui, šepetėlį pudrai, makijažo pagrindą Photo finish. Šepetėliai neblogi, makijažo bazė labai patinka, pudra lygiau tepasi ir ilgiau išsilaiko. O kokią paletę Smashboz puslapy radau už 59 dolerius bigsmile.gif
http://www.smashbox....-Beauty-Palette

stila turiu mėlyną tušą, kurio kitam gale - pravedimas, tai tušas dar kažkiek dažo, o pravedimo nesupratau, įtariu pasenęs ax.gif vis ruošiuos išsiplaut stila pravedimo šepetėlį ir kitą pravedimą su juo bandyt teptis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 02 vasario 2009 - 20:01
Oho, galinga palete thumbup.gif

Tutti, o kur perki Smashbox ir Stila, itariu jeigu Stila ta tusa su pravedimu braskese pirkai tai gali buti del to pasenes doh.gif jeigu aisku problema galiojime produkto o ne kokybeje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 02, 21:04)
Oho, galinga palete  thumbup.gif

Tutti, o kur perki Smashbox ir Stila, itariu jeigu Stila ta tusa su pravedimu braskese pirkai tai gali buti del to pasenes doh.gif jeigu aisku problema galiojime produkto o ne kokybeje  g.gif

Stila tušą ir pravedimą tai jo, braškėse net ne pirkau o gavau dovanų, bet pasenęs, tai tik išbandžiau, nenaudoju, kaip sakiau, noriu pravedimo teptuką su kitais pravedimais išbandyt. Bet ir šiaip stila kažkaip nepatraukli kosmetika atrodo, smashbox pagal mane kokybiškesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 02, 18:09)
Tu braskese buvai uzsakius sitas prekes? nes gali buti pasene kai kas braskese vistik  unsure.gif

aha braskese smile.gif
Atsakyti
Brashkese sios firmos labai menkas pasirinkimas doh.gif
ir dar nezinai kokio sviezumo bus g.gif
Atsakyti
As ziuriu kad pakankamai reguliariai rasoma SM, kad gauna is Braskiu pasenuse preke.
Beto labai jau daznau uzstringa muitinei. g.gif
O i tema tai turejau dar Smashbox lupu blizgesiukus. Visai patiko, geri. Tik spalvos buvo labai jau ryskuios. Tai cia buvo vienintelis minusas.
Atsakyti
As per Nordstrom Smashbox uzsisakineju

Stila turejau lupu blizgi is braskiu, tai nezinau ar jis toks tirstas turi buti, bet tepesi sunkiai, labai jau trenke svilinta karamele kazkokia, na laike tai ilgai, bet spalva netiko visai ir dziovino lupas blink.gif
Atsakyti
ką manot apie šia pudrą?

http://cgi.ebay.co.u...em=260321957344
Gall yra atsiliepimų?
Atsakyti
Nezinau apie pudras nieko unsure.gif bet kiek zinau jie labai geras pudras gamina, nes jos tinka grimuojant fotosesijoms, tik bijau apsimeluoti tai negarantuoju, cia tik kur ne kur Internete esu pasiskaicius blush2.gif
Atsakyti
Turiu siuos seselius. wub.gif thumbup.gif

user posted image

Labai patenkinta esu jais, jau taip gerai ir lengvai dengiasi ant voku, labai textura maloni. thumbup.gif Ir laiko visa diena netgi be seseliu pagrindo. Dabar zadu vel pirkti siuos triju spalvyciu seselius, tik sikart gal kitu spalvu. ax.gif

Taip pat turiu si lupdazi. Nuostabus blush2.gif wub.gif Taip ilgai laiko, ir lengvai tepasi. Ir spalva nusigriebusi labai grazia esu. wub.gif

user posted image

O is Stilos turiu bronzine pudra. Nezinau neitiko man ji visiskai... Oda pasitepus ja tokia riebalina pasidaro, ar bent jau toks ispudis susidaro. rolleyes.gif Ir nelaike ant mano veido nei puses dienos ji.

Atsakyti