Įkraunama...
Įkraunama...

Smashbox & Stila

QUOTE(denise @ 2009 09 23, 09:47)
Smashbox pudra su aukso dalelėm kainavo 189Lt, bet esu ja labai patenkinta. Siaip ji yra biri,bet dengiasi labai gerai,ir atrodo, kad pasitepus su kremine pudra.

QUOTE(Gilberta @ 2009 09 26, 11:06)
Man sita pudra pati geriausia,didelis pliusas,kad ji nekemsa poru thumbup.gif

imeskit nuoroda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 09 26, 15:44)
imeskit nuoroda  ax.gif

stai:

http://www.smashbox....RFECTING-POWDER

as irgi ja turiu. kol kas per mazai naudojau, kad galeciau placiau pakomentuoti, bet primas ispudis labai geras.
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 09 26, 22:17)
stai:

as irgi ja turiu. kol kas per mazai naudojau, kad galeciau placiau pakomentuoti, bet primas ispudis labai geras.

LT pirkai? Gal kas zino ar Kaune smashbox prekiauja kokia Kristiana?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 09 26, 21:22)

tai pasiskambink jiems drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Zvirblis @ 2009 09 26, 21:17)
stai:

aciu uz nuoroda drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 09 26, 20:22)

akropoly tikrai yra - ten pirmiausiai ir uzmaciau biggrin.gif
Atsakyti
gavau sia palete - suzavejo pakuotes dizainas - dezute metaline, virsutine dezutes dalis isklota perlu plokstelem wub.gif kai isbandysiu - parasysiu atsiliepimus drinks_cheers.gif
spalvos realybeje siek tiek tamsesnes ir tokios lengvai perlamutrines

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 29 rugsėjo 2009 - 17:28
turiu va sita
user posted image
REFLECTION HIGH SHINE LIP GLOSS

visiskai man jis nerealus, labai smagiai jaucias ant lupu, tiksliau beveik nesijaucia, nes nepakenciu kai jausmas lyg koses uzkrauta, kvapas malonus ir atrodo labai dailiai
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 10 02, 08:23)
turiu va sita
user posted image

visiskai man jis nerealus, labai smagiai jaucias ant lupu, tiksliau beveik nesijaucia, nes nepakenciu kai jausmas lyg koses uzkrauta, kvapas malonus ir atrodo labai dailiai

as jau senai i ji ziuriu ir laukiu kada kas parasys atsiliepima bigsmile.gif sakyk, jis toks permatomas, bet labai daug ivairiu blizguciu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 10 02, 09:51)
as jau senai i ji ziuriu ir laukiu kada kas parasys atsiliepima  bigsmile.gif sakyk, jis toks permatomas, bet labai daug ivairiu blizguciu?  ax.gif

hm kaip cia dabar paaiskinus..zodziu jis visiskai kitaip ant lupu atrodo nei as tikejaus kai pamaciau ta blizgi, galvojau dengsis taip balksvai (o tas man neee), bet uztepus ant lupu jis atrodo kaip bespalvis blizgis, o tie blizguciai labai labai smulkus, todel ant lupu ju nesimato, tik priduoda svytejima toki bais grazu.

dar plius jis ir drekinantis ir realiai kai uzsitepiau, toks jausmas lyg balzamas butu, tai ne lorealiai, kur uzsitepus lupas net traukia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bittersweet: 02 spalio 2009 - 08:00
Bittersweet, aciu uz komentara drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 10 02, 08:23)
turiu va sita
user posted image

Ku pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 10 02, 11:14)
Ku pirkot?

nepirkau, gavau
nu kur smashboxu prekiauja ten ir bus
Atsakyti