Įkraunama...
Įkraunama...

Smashbox & Stila

QUOTE(Elegant @ 2010 01 12, 20:22)
Gal kas esat naudoję? Taip pat domina kaina Kristėj  ax.gif 

http://www.smashbox....UNDATION-PRIMER

Šio produkto kainos nepasakysiu, bet pvz vieno šešėlio kaina 66 lt ....kiek pamenu, tai galima orientuotis g.gif
Papildyta:
[quote=Pampariskinas,2009 11 05, 13:21]
Gal kas bandet SMASHBOX BROW TECH ? g.gif g.gif g.gif Sephoroje jis kaip geriausias antakiu produktas ivertintas..

štai ebay smashbox priemonė
Atsakyti
gal butu atsilepimu apie sia kompaktine anti-shine pudra
user posted image
Atsakyti
Sveiki.
Kadangi nieks neatsake del Photo op brightener,tai as ji isigijau galiu pasidalinti ispudziais,suteikia toki sublilu blizgejima,atspindi,bet ji skirta ne maskavimui,nes taip permatomai pasidengia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 02 05, 17:53)
gal butu atsilepimu apie sia kompaktine anti-shine pudra
user posted image

Labas visoms! jungiuosi prie jusu mirksiukas.gif
kaip tik neseniai isigyjau sia pudra. siaip maniau, kad ji bus tokios konsistencijos kaip kompaktine pudra, o ji yra kazkas panasaus kaip vaskas! bet kai isbandziau, tai nenusivyliau smile.gif. tepu ja T zona ir oda tampa visiskai matine, be to jos labai mazai reikia
Atsakyti
QUOTE(jolocka @ 2010 02 09, 01:08)
Labas visoms! jungiuosi prie jusu  mirksiukas.gif
kaip tik neseniai isigyjau sia pudra. siaip maniau, kad ji bus tokios konsistencijos kaip kompaktine pudra, o ji yra kazkas panasaus kaip vaskas! bet kai isbandziau, tai nenusivyliau smile.gif. tepu ja T zona ir oda tampa visiskai matine, be to jos labai mazai reikia

Labukas 4u.gif o ja galima naudoti ant makiazo? nieko nenuvalo?
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 10 02, 07:23)
turiu va sita
user posted image
REFLECTION HIGH SHINE LIP GLOSS

visiskai man jis nerealus, labai smagiai jaucias ant lupu, tiksliau beveik nesijaucia, nes nepakenciu kai jausmas lyg koses uzkrauta, kvapas malonus ir atrodo labai dailiai

Visiškai tam pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(Bittersweet @ 2009 10 02, 07:56)
hm kaip cia dabar paaiskinus..zodziu jis visiskai kitaip ant lupu atrodo nei as tikejaus kai pamaciau ta blizgi, galvojau dengsis taip balksvai (o tas man neee), bet uztepus ant lupu jis atrodo kaip bespalvis blizgis, o tie blizguciai labai labai smulkus, todel ant lupu ju nesimato, tik priduoda svytejima toki bais grazu.

dar plius jis ir drekinantis ir realiai kai uzsitepiau, toks jausmas lyg balzamas butu, tai ne lorealiai, kur uzsitepus lupas net traukia

Labai gerai apibūdinta thumbup.gif

Beje šį blizgį aš siunčiausi iš ebay, gavau tikrai be jokių pasenimo požymių ir pan. ir išėjo man jis 34 Lt.

Dar labai pagirsiu šį daikčiuką FUSION SOFT LIGTS. Vakarui superinis daikčiukas išspindina veidą, galima naudoti ir dieną bet trakim tepti tik ant sruokstų, įgaun tokį lengvą švytėjimą thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 12 15, 11:54)
Na as irgi sio to is Smashbox papirkau:

Pudryte Halo:

Esu nepaprastai patenkinta, tik spalva gal per sviesi, bet paskui kazkaip susilieja su veido oda ir atrodo labai gerai...
Oda atrodo lygi ir spindinti, kokia puse triju dienos issipudravau, vakare valiaus, tai atlaike puikiausiai... Aisku, poveikio ilgesniame laikotarpyje negaliu dar komentuoti, bet kol kas esu labai patenkinta.

user posted image
[/img]

as taip pat sita pudryte turiu , man patinka thumbup.gif
pries tai turejau panasia is guerlain tai si ir pigesne ir geresne
Atsakyti
Gal kas bandėte šią pudrą:
function 5 self...
Papildyta:
Ir dar gal kas turėtų daugiau atsiliepimų apie photo finish priemones?
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 02 15, 15:29)
Ir dar gal kas turėtų daugiau atsiliepimų apie photo finish priemones?

neseniai įsigijau
Primer klasikinis
gražiai gula makiažas.
yra dar LIGHT variantas. vasarai geriau tiktu
Atsakyti
Gal yra bandziusiu sita pudra http://www.smashbox.com/full_coverage rolleyes.gif Ar gerai maskuoja? Tinka riebiai odai? Nekemsa poru?
Atsakyti
Sveikutės, gal kas turite ir galite pasakyti atsiliepimus ar palyginti, kas geriau, kokybiškiau ir ir visaip kitaip liuksiškiau
user posted image
ar
user posted image
ar
user posted image
Atsakyti
Turiu green rome Blossom atspalvio šešėlius tai man jie subėga vakarop, bet mano oda į riebumą ir nenaudoju jokio šešėlio pagrindo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbyte: 28 vasario 2010 - 18:44