QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 02 09, 02:29)
as ja naudoju po makiazu (ant kremo), o paskui pudra

QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 01, 23:08)
Bronzatu ir skaistalu temoje daug atsiliepimu, labai giriamas daiktas.
Man smashbox kosmetika labai patinka!
Štai paskutiniai įsigyti daikčiukai:
Kreminiai eye liner'iai. Puikiai tepasi, labai patogus šepetėlis, nors iš pradžių nepatikliai į jį žiūrėjau ;] Paletė labai mažytė, tačiau jų tikrai užtenks ilgam.

Rinkinukas akims ir skruostams (patelė viduryje paveikslėlio). Naudoju praktiškai kasdien, puikiai tinka dieniam subtiliam makiažui. Šešėliai laikosi net su mano riebia oda.
.jpg)
Štai paskutiniai įsigyti daikčiukai:
Kreminiai eye liner'iai. Puikiai tepasi, labai patogus šepetėlis, nors iš pradžių nepatikliai į jį žiūrėjau ;] Paletė labai mažytė, tačiau jų tikrai užtenks ilgam.

Rinkinukas akims ir skruostams (patelė viduryje paveikslėlio). Naudoju praktiškai kasdien, puikiai tinka dieniam subtiliam makiažui. Šešėliai laikosi net su mano riebia oda.
.jpg)
QUOTE(Eveliina @ 2010 03 29, 16:06)
As turiu, tai seseliai tokie minksti labai graziai dengiasi, man visai patinka.
QUOTE(Megann @ 2010 03 30, 12:09)
As turiu, tai seseliai tokie minksti labai graziai dengiasi, man visai patinka.
kokia kaina vienos spalvytės ?
Sveikos, domina SMASHBOX makiažo bazės. Tiek jų daug rūšių, bet nežinau kuom jos skiriasi..
Mano oda mišri, norisi, kad makiažo pagrindas sulygintų spalvą ir paslėptų poras, tai kurią man čia geriausia (vieną) parekomenduotumėt?

Mano oda mišri, norisi, kad makiažo pagrindas sulygintų spalvą ir paslėptų poras, tai kurią man čia geriausia (vieną) parekomenduotumėt?

Ieskau daugiau astiliepimu apie Smashbox tusus

vau ir as tokiu laukiu