sveikos,nuo rudens mano sūnus keliaus į pirmą klasę,ar galite patarti pas kokia
mokytoja man jį leisti.Svarbu kad būtu mylinti vaikus teisinga ir atsakinga už savo darbą.Šiaip manau ši mokykla turi daug privalumu(geografinė padėtis,ne didelė ir tt)
Mamos labai prašau patarimo nes iš pasisakimu supratau,kad į žaliakalnio pradinę net neverta eiti.
QUOTE(darian203 @ 2009 10 13, 13:59)
Sveikos mamytes,
ziuriu uzvirusi astri diskusija nurimo, kai praejo sprendimu laikas i kokia mokykla leisti...
O parasyti norejau todel, kad vel ateis pavasaris, ir tikiuosi cia bus daugiau uzsukanciu. Mano abi mergaites , viena baige Zaliakalnio pradine, kita dabar mokosi Zaliakalnio pagrindines 4- oje klaseje
ziuriu uzvirusi astri diskusija nurimo, kai praejo sprendimu laikas i kokia mokykla leisti...

O parasyti norejau todel, kad vel ateis pavasaris, ir tikiuosi cia bus daugiau uzsukanciu. Mano abi mergaites , viena baige Zaliakalnio pradine, kita dabar mokosi Zaliakalnio pagrindines 4- oje klaseje
Tai ar ruošiatės vyresnėlę čia leist į 5 klasę?
Maniškė irgi db. ketvirtokė, mums būtų labai patogi šita mokykla, jei ne visi tie gąsdinimai, kad prastas lygis..

QUOTE(svetima @ 2009 12 07, 17:15)
Tai ar ruošiatės vyresnėlę čia leist į 5 klasę?
Maniškė irgi db. ketvirtokė, mums būtų labai patogi šita mokykla, jei ne visi tie gąsdinimai, kad prastas lygis..

Vajergau, ką reiškia "lygis prastas"

Sveiki visi
Pirmiausia sveikinu visus su Naunais Metais !
Noreciau truputi informacijos apie Zaliakalnio pagrindines mokytojas. Maniskis eis rudeni i pirma klase, tad butu gerai zinot kokios mokytojos bus. Gal kas is dabartiniu ketvirtoku mamyciu skaito si foruma? busiu dekinga uz informacija :-)
Pirmiausia sveikinu visus su Naunais Metais !
Noreciau truputi informacijos apie Zaliakalnio pagrindines mokytojas. Maniskis eis rudeni i pirma klase, tad butu gerai zinot kokios mokytojos bus. Gal kas is dabartiniu ketvirtoku mamyciu skaito si foruma? busiu dekinga uz informacija :-)
sveikos mamos
.mano dukra ketvirtokė
.dairausi geresnės mokyklos.gyvename mes žaliakalnio rajone,bet kiek suprantu,truputį toliau nuo šios mokyklos.bet paskaičius šią temą, pradedu galvoti, kad gal visai nieko mokykla
.mums labai arti yra radvilėnų, bet apie ją nieko gero nesu girdėjusi
.dar galvoju apie vyturio
.o žaliakalnio pagrindinė kažkur prie zanavykų turgaus, ar ne?iki kelių klasių vaikai mokinasi?

Mokykla ne visai prie turgaus- Širvintų ar 15 ar 19 tiksliai nežinau kokis nr. Bet susisiekti labai patogu, juk Savanorių perėjos netoli stotelių. Mokosi iki 8, bet tai visai gerai, kaip mums sakė vaikino aukletojas, juk gauna pagrindus, jei stiprus- tiesiai po to į gimnaziją. Saugiai nedidelej mokykloj prabūna patį durniausią amžiaus tarpsnį- paauglystę, pati pajutau ka tai reiškia, br...

QUOTE(Vetrunguze @ 2010 01 21, 22:38)
Mokykla ne visai prie turgaus- Širvintų ar 15 ar 19 tiksliai nežinau kokis nr. Bet susisiekti labai patogu, juk Savanorių perėjos netoli stotelių. Mokosi iki 8, bet tai visai gerai, kaip mums sakė vaikino aukletojas, juk gauna pagrindus, jei stiprus- tiesiai po to į gimnaziją. Saugiai nedidelej mokykloj prabūna patį durniausią amžiaus tarpsnį- paauglystę, pati pajutau ka tai reiškia, br... 

kažkaip aš pasimetus

pasmalsausiu

Iš vidurinių į gimnaziją eina po 8, galima aišku mokytis iki 10, po to eiti, bet gimnazijoj klasės prasideda nuo 9 klasės. Jie priima kažkiek ir po 10. Žaliakalnio pagr. mokosi nuo 1- 8, mano galva labai geras sprendimas. O maža mokykla tai tikrai geras daiktas. Su paauglyste tai jau kiek baisiau. Iš gero vaikiuko maniškis pasidarė lyg vaikščiojantis spyglys. Mintinai moku ką atsakys į mano pasiūlymą- "nesąmonė, nieko jūs nesuprantat, taip niekas iš mano draugų nedaro". Žodžiu su tėvu abu tapome atsilikusiais nuo pasaulio. Laimė, kad klasiokai visi neblogi, mokosi ir klasėj tai garbės reika;las. Vyras ramina, kad jis šėlo daug smarkiau, o visa tai praeina- geriau dabar, kai14
Tai va, man atrodo, kad jei būtų kokioj didelėj mokykloj, juk kur ten sužiūrėtum, vaikų krūvos ir pagundų daugiau, pažiūrėkit prie kiekvienos vidurinės kampo, kiek dūmą traukia. Žodžiu, sulaukus paauglystės linkiu neprarasti kantrybės, jumoro jausmo ir prisiminti- ir aš taip dariau- truputį padeda

o į šią mokyklą patekti ar sunku?juk jeigu nebloga ir,kiek suprantu, nedidelė,tai norinčių turėtų būti nemažai
.

na, mes iš Animos perėjom visa klasė, draugės dukrytė mokosi čia 4, tos klasės nemažos, dar juk išeina, ateina iš Žal.pradinės, koks ten sunkumas- parašėm prašymus ir viskas. Taigi dabar vaikų visose mokyklose mažėja, žiūrėkit, jei gimnazijos laukia ir su ne per didžiausiais balais išskėstom rankom, tai juo labiaiu mažos priima. O dar kas man šitoj mokykloj patinka- vos dešimt litų gali aukoti į fondą- niekas čia į tave kreivai nežiūrės. Nu rask tu man žmoniškesnę mokyklą, kur mokytojai be išsidirbinėjimų ir 100 litų niekas iš tavęs kas mėnesį neprašo. Aš tai galvoju, kad ne tai svarbu- moko
, sprendžia konfliktus, auklėtojas superinis- tik užsimano kur važiuot ir lekia, ko noret.
Nu ką žinau, juk visur visko yra, didelės mokyklos man tai siaubą kelia, o čia maža ir tik iki 8 klasių, taigi tiek kiek reikia, gal ir daugiau- tuo įsitikinau Jei tik kas būtų žiauriai nepatikę, ar visa klasė čia tupėtų.. tiesa, vienas vaikiukas su mumis nėjo, tai po metų susirado.

Sveikos mamytės, tikrai nebijokite leisti savo vaikų į šią mokyklą. Esame patenkintos ir aš, ir dukra. Lanko 4-ą klasę, pas.mokytoją Rimą.