PIRKSIU sios mokyklos megztuka nuo 130 iki 150 dyd
siulit i az
na, baigiat mane įkalbėti
. reikės eiti ten apsidairyti
.o gal žinote apie kokią gerą mokytoją, kuri bus laisva ateinančiais mokslo metais?

Paskaičiau mamyčių atsiliepimus apie Žaliakalnio pagrindinę ir Žaliakalnio pradinę mokyklą. Kai ieškojau kur vesti savo sūnų mokytis į pirmą klasę, tai pasirinkau šią (Žaliakalnio pagrindinę) mokyklą, kadangi ten patalpos žymiai geresnės, mokykla erdvesnė ir šviesesnė. Labai maloni direktoriaus pavaduotoja. Siūlyčiau būsimų pirmokų mamytėms apsilankyti šioje mokykloje, pabendrauti su mokytojomis. Mano sūnus mokosi Žaliakalnio pagrindinėje mokykloje, 4b klasėje pas mokytoją Editą Ružinskienę. Tai labai darbšti mokytoja, mokanti dirbti su vaikais, puikiai suprantanti savo darbą. Reikli, bet kartu švelni ir supratinga, mokanti perteikti žinias. Aukoja savo asmeninį laiką įvairiems renginiams mokykloje ir už jos ribų, pažintinėms ekskursijoms. Su mokiniais lanko muziejus, teatrus... O visa tai, mano nuomone, praplečia vaikų akiratį. Mokytoja visada pasitinka ir išlydi vaikus su šypsena. Klasėje mokiniai labai draugiški, per ketverius metus nebuvo jokio incidento ar patyčių, o tai taip pat mokytojos nuopelnas. Aš labai džiaugiuosi, kad mano sūnų moko tokia puiki mokytoja.

Sveikos mamytes, norėčiau sužinoti apie 6-tas klases gal galėtumete pasakyti kuri klase draugiskesne i kuria geriau leisti.

QUOTE(lol @ 2010 03 03, 12:12)
Sveiki,kaip galvojat ar einant i atviras dienas reiketu eiti su savo atzala ar geriau butu nueiti ir patiems tevams apsiziureti vieniems
Aciu
Aciu
manau, kad geriau eiti vienai, jei vaikiukas eis į 5 klasę, bet kartu reiktų eit, jei pirmokėlis, nes pristatys mokytojas, o pas juos, kiek esu buvus, visuomet mažiesiems kokia staigmenėlė būna

Papildyta:
QUOTE(mazylyteax @ 2010 03 02, 19:35)
Sveikos mamytes, norėčiau sužinoti apie 6-tas klases gal galėtumete pasakyti kuri klase draugiskesne i kuria geriau leisti. 

gal tiesiog ateiti ir pasikalbėti su auklėtojom, pačiai pasižiūrėt?

QUOTE(Vetrunguze @ 2010 03 03, 11:39)
manau, kad geriau eiti vienai, jei vaikiukas eis į 5 klasę, bet kartu reiktų eit, jei pirmokėlis, nes pristatys mokytojas, o pas juos, kiek esu buvus, visuomet mažiesiems kokia staigmenėlė būna 
Papildyta:
Tikrai , kaip 2ia neapsirikus?

Papildyta:

Nuejau į ta mokykla tai labiau patiko 6a klases aukletoja jauna moteris, o 6b tai toks vyras, bet klase tai draugiškesnė 6a kiek jau esu girdėjus.

Gal visdelto kazkas zino, kaip pasibaige abieju mokyklu reorganizacija ( pradines ir pagrindines)?
taigi sujungė, kiek girdėjau dar palieka mokinius ir ten ir čia. Direktorių konkursas bus, vasarą turėtų būti. Kaip žinau laikinai vasarą, kol kažkas laimės konkursą ,direktore dar pabus Žaliakalnio pradinės senoji...
Nelabai suprantu kodėl taip, juk laaabai jau ... kaži kodėl pensininkė, o ne vyras direktorius, tokis puikus buvo. Tikrai, man tai jis labai saviakiškas atrodė. Kiek girdėjau apie senolę, tai....
per atvirų durų dieną smagu buvo, kaži, mamytės apsisisprendė, kur eiti. daug mamų ėjo rašyt prašymus su paaūgėjusisis vaikiukais, rodos į 5 klases. Ak kaip greitai tie mokslo metai, dar po kiek laiko reiks sukti galvą į kokią gimnaziją leist. Bet nors dabar viskas gerai

per atvirų durų dieną smagu buvo, kaži, mamytės apsisisprendė, kur eiti. daug mamų ėjo rašyt prašymus su paaūgėjusisis vaikiukais, rodos į 5 klases. Ak kaip greitai tie mokslo metai, dar po kiek laiko reiks sukti galvą į kokią gimnaziją leist. Bet nors dabar viskas gerai