Prieš ketverius metus taip pat rinkom mokyklą vaikams ir nei kiek nesigailiu priimtu sprendimu. Šiais metais vaikas baigs ketvirtą klasę. Siūlyčiau pasirinkti mokytoją Editą Ružinskienę, kuri yra atsidavusi savo darbui visapusiškai, labai organizuota, rūpestinga, kiekvienam randanti laiko
Kažkuriame forume skaičiau apie šią mokyklą bei mokytoją Editą, kuri ,pasak vienos mamos, yra pradinių klasių mokytojos idealas. 100% sutinku. Klasėje visada bus tvarka,vaikai čia auklėjami taip, kad nebūtų patyčių, mokėtų gerbti vienas kitą , išmoktų užuojautos, tolerantiškumo, geranoriškumo. Vaikai daug keliauja, nemažai edukacinės veiklos. Mokintis reikia. Visų dalykų paruošimas labai geras, su vaikais DIRBA PAPILDOMAI po pamokų!, ypač, jei vaikas ko nors nesupranta. Tiesiog, neturiu priekaištų, nors esu pakankamai reiklus žmogus, ypač kas liečia mookymo kokybę. Manau,turėtų būti atvirų durų diena, būtinai nueikite.
Vyresnis vaikas Žaliakalnio progimnazijoje mokosi aštuntoje klasėje. Manau, pasakyti vaiko žodžiai, kad nenori palikti šios mokyklos,pasako daugiau nei mano tauškalai
Aplinka draugiška vaikui, aišku, labai daug kas priklauso nuo bendraklasių, bet jei iškyla kokių problemų, viskas sprendžiama gan greitai. Mokytojai neblogi, tik muzikos nelabai išmoks, nes ši mokytoja žymiai stipresnė dailės srity (ta pati mokytoja dėsto ir dailę, ir muziką
) Na, bet čia ne problema, juolab, kad kitų dalykų mokytojai stiprūs. Maniškis vaikas sutarė su visais, tai nusiskundimų kaip ir nėra
Rekomenduoju šią mokyklą, bet rinktis jums

Vyresnis vaikas Žaliakalnio progimnazijoje mokosi aštuntoje klasėje. Manau, pasakyti vaiko žodžiai, kad nenori palikti šios mokyklos,pasako daugiau nei mano tauškalai

Aplinka draugiška vaikui, aišku, labai daug kas priklauso nuo bendraklasių, bet jei iškyla kokių problemų, viskas sprendžiama gan greitai. Mokytojai neblogi, tik muzikos nelabai išmoks, nes ši mokytoja žymiai stipresnė dailės srity (ta pati mokytoja dėsto ir dailę, ir muziką

QUOTE(sauluže2000 @ 2014 01 15, 22:56)
Prieš ketverius metus taip pat rinkom mokyklą vaikams ir nei kiek nesigailiu priimtu sprendimu. Šiais metais vaikas baigs ketvirtą klasę. Siūlyčiau pasirinkti mokytoją Editą Ružinskienę, kuri yra atsidavusi savo darbui visapusiškai, labai organizuota, rūpestinga, kiekvienam randanti laiko
Kažkuriame forume skaičiau apie šią mokyklą bei mokytoją Editą, kuri ,pasak vienos mamos, yra pradinių klasių mokytojos idealas. 100% sutinku. Klasėje visada bus tvarka,vaikai čia auklėjami taip, kad nebūtų patyčių, mokėtų gerbti vienas kitą , išmoktų užuojautos, tolerantiškumo, geranoriškumo. Vaikai daug keliauja, nemažai edukacinės veiklos. Mokintis reikia. Visų dalykų paruošimas labai geras, su vaikais DIRBA PAPILDOMAI po pamokų!, ypač, jei vaikas ko nors nesupranta. Tiesiog, neturiu priekaištų, nors esu pakankamai reiklus žmogus, ypač kas liečia mookymo kokybę. Manau,turėtų būti atvirų durų diena, būtinai nueikite.
) Na, bet čia ne problema, juolab, kad kitų dalykų mokytojai stiprūs. Maniškis vaikas sutarė su visais, tai nusiskundimų kaip ir nėra

QUOTE(moterele @ 2013 11 23, 21:16)
Siandien vaziuodama mikriuku girdejau "tyliai" kalbanciu, kaip suprantu, mamu pokalbi apie sia mokykla. kadangi pasirode, kad tai rojus zemeje, nusprendziau uzsukti i si puslapi paskaitineti pletku. nustebau, kad paskutinis irasa padarytasa gana seniai. tai man lyg patvirtina, kad mama nenusisnekejo. Mat apie ale prestizines ir ale geras mokyklas supermamose daug pasisakymu (kyla klausimas, kas ten raso
). Kadangi bendrakeleive dziaugesi pervedusi vaika i sia mokykla ir dabar laiminga, nes visos bedos baiges.
Buvo aisku, kad buvo kalbama apie pradinuka. Jei kas greitu laiku apsilankytumet cia, nepatingekit parasyt kaip su vyresniais, (
) nes turim giminaiti busima penktoka, kuriam geografiskai mokykla tiktu. ir bendrai ka nors kas nors daugiau pasidalinkite mintimis ar bent tokiais zenklais
ir 

Vyresnėse klasėse paruošimas geras. Užduoda nemažai namų darbų. Labai įdomios užduotys biologijos mokytojo, tokios nestandartinės. Labai užkabina, sudomina. Apskritai, šis mokytojas daug keliaujantis,tame tarpe ir dviračiais

Kartą ar du per mokslo metus vyksta tėvų diena, kai visi tėvai, kurie pageidauja sužinoti bei išsiaiškinti vaiko problemas ar pasiekimus, gali susitikti su visais mokytojais individualiai, tam skiriamos kelios valandos.
Mes labai džiaugiamės šia progimnazija

Neseniai sužinojau, kad vasario 7 d. 16.00 - 18.30 val. vyks atvirų durų diena.
Įmetu nuorodą : http://www.zaliakalniopm.kaunas.lm.lt/
Įmetu nuorodą : http://www.zaliakalniopm.kaunas.lm.lt/
QUOTE(sauluže2000 @ 2014 01 17, 14:13)
Kartą ar du per mokslo metus vyksta tėvų diena, kai visi tėvai, kurie pageidauja sužinoti bei išsiaiškinti vaiko problemas ar pasiekimus, gali susitikti su visais mokytojais individualiai, tam skiriamos kelios valandos.

Man atrodo mazoka, karta ar du metuose susitikti su mokytojais.
I kokias gimnazijas vaikai iseina baige sia progimnazija?
Idomu kaip mokyklos viduje viskas vyksta, koks mokytoju santykis su vaikais, idomu, ir darbuotoju trpusavio santykiai? Nes tai juk itakoja bendra atmosfera mokykloje. Koks mokymo lygis?Vaiku motyvacija?
Pagal ju internetini psl, tai man susidaro sovietines sistemos mokykloje ispudis, ko labai nesinoretu...

Labai noretusi, kad rasytu tik ten besimokaciuju vaiku tevai, o ne ten dirbantys, suinteresuoti isgirti mokykla, darbotojai

QUOTE(Juratux @ 2014 06 12, 11:51)
Man atrodo mazoka, karta ar du metuose susitikti su mokytojais.
Idomu kaip mokyklos viduje viskas vyksta, koks mokytoju santykis su vaikais, idomu, ir darbuotoju trpusavio santykiai? Nes tai juk itakoja bendra atmosfera mokykloje. Koks mokymo lygis?Vaiku motyvacija?
Pagal ju internetini psl, tai man susidaro sovietines sistemos mokykloje ispudis, ko labai nesinoretu...
Labai noretusi, kad rasytu tik ten besimokaciuju vaiku tevai, o ne ten dirbantys, suinteresuoti isgirti mokykla, darbotojai

Nežinau, kaip kiti forumo dalyviai, bet čia savo nuomonę parašiau kaip dviejų vaikų, besimokančių šioje progimnazijoje, mama, o ne darbuotoja

Metuose kartą ar du rengiami susitikimai su mokytojais yra vieši. Tam skiriamos per dieną, berods, 3-4 valandos, po piet, kad visi dirbantys tėveliai turėtų tokią galimybę. Atskiri KLASĖS tėvų susirinkimai rengiami papildomai. Taip pat visada yra galimybė susitikti su mokytojais ir individualiai, jeigu dar iškyla kokių klausimų. Mūsų vaikai dar per metus turėjo papildomai po 3-6 susirinkimus. Komunikuoti galite laisvai per ir TAMO dienyno sistemą.
Žaliakalnio progimnazijos internetiniame puslapyje, atidžiau paskaičius galite rasti ir info, kur mokosi vaikai, baigę 8 klases.
http://www.zaliakaln...mosi-testinumas
Šiemet jau du vaikai įstojo į KTUG. Bandžiusių buvo daugiau, o rezultatai, kiek žinau,aukštesni nei vidurkis. Beje, tikrai norintys mokintis KTUG, nemažai ruošiasi papildomai,eina į KTUG rengiamus kursus,bet mums labai buvo įdomu pažiūrėti koks mokymo lygis yra Žaliakalnio progimnazijoje,todėl papildomai vaikas nesimokė. Rezultatai nustebino gerąja prasme

Pasak keletos pedagogų, kolektyvas labai ''fainas'', nėr intrigų. Nežinau, kaip ten iš tikrųjų, bet kiek tekdavo lankytis progimnazijoje, mokytojai visada su šypsena

Vaikų ir mokytojų santykiai - išsakyti ankstesniuose mano pasisakymuose, bei mokinių mintys sudėtos interneto puslapyje (kad tokios buvo rašomos, tikrai žinau, nes maniškis vaikas apie tai minėjo

Apie mokymosi lygį pažiūrėkit internet. pusl., kur sudėti Standartizuotų testų rezultatai . Viskas aišku, lygis aukštesnis nei šalies vidurkis

O kas liečia sovietinę sistemą, tai jau čia šiek tiek jūsų nuomonė prasilenkia su realybe

Tikiuosi, kad atsakiau į jūsų klausimus, o rinktis jums

Dėl Standartizuotų testų, kad per daug nesižavėtumėte jais: juos taiso mokyklos mokytojai, o čia jau būna kaip visur: nori parodyti geresnius rezultatus- rašo aukštesnius vertinimus, pataiso klaidas. Netaikau šiai konkrečiai mokyklai, bet testai realiai neparodo nieko, kai jie taisomi tų pačių dėstančių mokytojų.
QUOTE(ernoja @ 2014 06 15, 14:51)
Dėl Standartizuotų testų, kad per daug nesižavėtumėte jais: juos taiso mokyklos mokytojai, o čia jau būna kaip visur: nori parodyti geresnius rezultatus- rašo aukštesnius vertinimus, pataiso klaidas. Netaikau šiai konkrečiai mokyklai, bet testai realiai neparodo nieko, kai jie taisomi tų pačių dėstančių mokytojų.
Na, nežinau, žiūrinėjau aš tuos pernai metų testus tiek lietuvių tiek istorijos, matematikos. Tai galiu tik vieną dalyką pasakyti- ką jau ten tos mokytojos gali pataisyti, jeigu istorijos ir lietuvių atsakyti reikia į klausimą. Juk mokytojos už vaiką sakinio neparašys. O be to, kaip žinia, bet kada tikrintojai iš švietimo gali tų darbų paprašyt. Tai jūs man pasakykit, kuri mokytoja rizikuos darbo netekti perrašinėdama istorijos testą ar uždavinį už mokinį į testo lapą rašydama. Bet jei ir tas neįtikino, tai pasakysiu, kad stojusių į jablonskį iš šitos mokyklos- rezultatai puikūs. Mano ten įstojo. Va ir rodiklis. Vadinas mokykla paruošia. Jei reiktų kam patart, pasakyčiau, kad mokykla tiek vaikui tiek mums patiko. O patiko todėl, kad
1 išmoko visko ko reikėjo
2 mokytojai ne tik moko, jie ir bičiuliški ir supranta paauglius
3 maža
4 jei ir buvo nesusipratimų- apie tai kalbėjom . Mus suprato
5 mano vaikas įstojo ten, kur norėjo.
6 IR GERAIS REZULTATAIS
QUOTE(Tam taram @ 2014 06 16, 23:59)
Na, nežinau, žiūrinėjau aš tuos pernai metų testus tiek lietuvių tiek istorijos, matematikos. Tai galiu tik vieną dalyką pasakyti- ką jau ten tos mokytojos gali pataisyti, jeigu istorijos ir lietuvių atsakyti reikia į klausimą. Juk mokytojos už vaiką sakinio neparašys. O be to, kaip žinia, bet kada tikrintojai iš švietimo gali tų darbų paprašyt. Tai jūs man pasakykit, kuri mokytoja rizikuos darbo netekti perrašinėdama istorijos testą ar uždavinį už mokinį į testo lapą rašydama. Bet jei ir tas neįtikino, tai pasakysiu, kad stojusių į jablonskį iš šitos mokyklos- rezultatai puikūs. Mano ten įstojo. Va ir rodiklis. Vadinas mokykla paruošia. Jei reiktų kam patart, pasakyčiau, kad mokykla tiek vaikui tiek mums patiko. O patiko todėl, kad
3 maža
6 IR GERAIS REZULTATAIS
3 maža
6 IR GERAIS REZULTATAIS
viskas ok. as tikiu. bet kam naktį registruotis, kad pirmu postu mokyklą ginti.