Įkraunama...
Įkraunama...

Žaliakalnio pagrindinė(buvusi L.Karsavino)

Nesvarbu kad nerase, as kalbu apie tai kad kalba. Dar dabar kaimynas mane gatveje sutikes klausia o tai kodel jau nebeeini i ta rusu mokykla? ir kodel gi jus galvojate pavadinimas buvo pakeistas is L.Karsavino i Zaliakalnio pagrindine? del to kad su tuo pavadinimu visi galvodavo kad tai rusu mokykla, neatsizvelgdami i tai kad Karsavinas kiek zinau buvo lietuvis....na kartais nesuprasi tu zmoniu g.gif
As irgi girdejau kad kazkokia bus svente mokykloj. Sakes kaip noretusi i ja sugrizti wub.gif
Atsakyti
deja, karsavinas buvo rusas- kuo tikriausias.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Pagal tautybe-taip rusas, pagal paziuras as manau lietuvis, kadangi kure tai lietuviu kalba smile.gif
Atsakyti
Gal kieno nors vaikai mokėsi pas pradinių klasių mokytoją Audronę? Kitais metais ji bus pirmokėlių mokytoja, tai įdomu būtų išgirsti atsiliepimų 4u.gif .
Atsakyti
kaip smagu, įrengta čiuožykla. Primena vaikystę, taip ir norisi atsinešti pačiūžas.
Atsakyti
QUOTE(Meta322 @ 2011 01 31, 19:47)
kaip smagu, įrengta čiuožykla. Primena vaikystę, taip ir norisi atsinešti pačiūžas.

Čia mokykloj?
Atsakyti
taigi mokykloj, stadione, tik jau ištirpo, bet šiaip maniškiai ir visa kaimynija laaaabai džiaugės. Tiesa, dabar koridoriuose per pertraukas stalo tenisą barškina, geras ar ne thumbup.gif
Atsakyti
Jurgitar, gera mokytoja. Tai patvirtino ir mano sūnus, kuris buvo jos auklėtinis.
Atsakyti
QUOTE(bobute123 @ 2011 04 03, 15:03)
Jurgitar, gera mokytoja. Tai patvirtino ir mano sūnus, kuris buvo jos auklėtinis.

Jau užsirašėm pas šią mokytoją. Žiūrėsim kaip seksis smile.gif . Gal yra daugiau būsimų pirmokėlių mamyčių čia?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2011 01 10, 17:41)
Gal kieno nors vaikai mokėsi pas pradinių klasių mokytoją Audronę? Kitais metais ji bus pirmokėlių mokytoja, tai įdomu būtų išgirsti atsiliepimų 4u.gif .

Aš pati mokiausia pas šią mokytoją. Negaliu nei vieno blogo žodžio apie ją pasakyti. Kai reikia rimta , moka sudrausminti , kai reikia linksma , vien tik gerus žodžius apie ją galiu pasakyti. Taip pat viską puikiai išaiškina , moka vaikus sudominti , buvo įvairių ekskursijų. Labai labai gera mokytoja smile.gif
Atsakyti
04,01 mano būsima pirmokėlė keliaus i pamokeles.Mes pas mok.Albiną mokysimės.Aš .tiesą sakant,jaudinuos labiau nei dukra.Gal dar kas nors į tą pačią klasę ?
Atsakyti
Beje, nuo šio rudenio mokykla vadinasi: Žaliakalnio progimnazija.
Atsakyti