Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonplaukis

Apklausa: Ar vaikai turiu problemu del auksines plauku spalvos ? (164 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Raudonplaukių mamos, vyksta dabar labai šauni akcija, kviečia visus aukso spalvos žmones fotosesijai: http://www.laikas.lt...ai-dalyvaukite/

O konkrečiai dėl patyčių: šiandien buvau paskaitėlėj apie Užgavėnes, tai ten buvo berniukas su klausos aparatu, ir kiti vaikai vadino jį transformeriu, juokėsi sad.gif Buvo ir mokytojų, bet nei viena neužtarė ir nesudrausmino. Atseit natūralu tai. Viskas nuo šeimos priklauso. Kiekvienas tėvelis/mamytė turėtų pagalvoti, kad jo vaikas gali tyčiotis iš kitų, ir paaiškinti, kad nevalia.
Atsakyti
kai gražu raudoni plaukai, visada tokių norėjau, nors išties vaikai mėgsta kibti prie tiesiog kitokių vaikų, kas nebūtinai reiškia, kad vaikas kažkuo blogesnis. smile.gif
Atsakyti
man problemų dėl plaukų spalvos..Oho KIEK BUVO...Mano dukrelei (Saule 12m.) labai daug dėl raudonplaukės problemų.. Nuo darželio laikų...Prieš kelis metus man paskambino į telefoną, pasakė kad eina į parduotuvę, pasakiau gerai eik kaip gryši paskambink, gavosi taip kad ji man paskambino ir viskas... Gryžtu namo raudonos spalvos pylna ant kriauklės o ji savo kambaryje.Pamačiau raudos spalvos plaukų dažus. Nubėgau pas ją i kambarį, žiuriu raudonai PUSĘ plaukų nusidažius... doh.gif blink.gif Iškart gavo bart... Kaip paklausiau kodėl taip padarė pasake iš jos juokiasi sukurė dainelę "Ryža udra kaimo barakuda"... Siaubas buvo per mokykla ėjau visur, visą laimė kad dazai nusiplovė. Tada pati nuvedžiau i kirpykla ir pabalino jos plaukus.
Atsakyti

Laba, 

Ar dar vis sulaukia raudonplaukiai patyciu siais laikais? Mokykloje, darzelyje. Vienam mamu forume pasibedavojau, kad sunaus plaukuciai meta ryza atspalvi ir labai bijau, kad dar labiau nenuraudonuotu, tai buvau apsaukta, kad del nieku suku galva. Bet patycios ne toks ir niekas. Tai kaip sekasi jusu vaikam?

Atsakyti