Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški grožio salonai,kirpyklos Londone

QUOTE(Ritta @ 2009 04 26, 18:38)
pries klausdama ar gera ta kirpeja ,parasyk ka tu nori daryti t.y. kokio ilgio tavo plaukiai,kaip dazyti nori,koks kirpimas tavo svajonese
nes patarimas gali tau ir netikti,nes kievienas kirpejas turi svo stiliu ir tai ka jis atlieka meistriskai pvz.veinas gerai kerpa trumpus kirpimus,kitas -ilgus,dar kitas graziai dazo sruogelemis,o dar kitas prastai kerpa,bet sukuosedas daro super.del viso to ir kyla nesusipratimai ir nepasitenkinimas meistrais
juk ranka ant sirdies prideja prisipazinkit,kad ir jus (bet koki darba bedibdamos)neatliekat  idialiai,
taip kad kirpejas irgi zmogus,kuris klysta buna pavarges ir be nuotaikos.

neturi nuotaikos-geras exkiuzas ne smile.gif gal tada jei reiktu dirbti fabrike tarp deziu o ne su zmonemis...mano darbas taip pat su zmonemis ir net kartais kai man norisi staugti is pykcio-as sypsausi,nes mano toks darbas,as is to duona valgau ir tikrai svetimam zmogui neidomu jog kazkas tai turi problemu-ar ne ta koja islipo is lovos...jeigu jos darba itakoje jos nuotaiku kaita-ji tiesiog yra neprofesionali smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kos: 30 balandžio 2009 - 17:58
QUOTE(ugniukas @ 2009 04 26, 18:48)
Ir siaip man po jos greitai plaukai auga- reiskias lengva ranka turi kirpeja.

Oho, nesu girdejus bigsmile.gif man paskutini karta kai kirpausi kazkaip l.greitai auga ax.gif tik nezinau kaip kirptis blush2.gif vis dar baisu visai nusitrumpint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 02, 08:03)
Oho, nesu girdejus  bigsmile.gif man paskutini karta kai kirpausi kazkaip l.greitai auga  ax.gif tik nezinau kaip kirptis  blush2.gif vis dar baisu visai nusitrumpint  ax.gif

blush2.gif Na cia gal mociuciu paistalai...tas pat kaip tik per jauna menuli plaukus kirptis geriausia...jeigu zmogus lengva ranka turi-greitai plaukai auga.As angsciau pas viena kirpeja eidavau vien galiukus pasikirpti,nes po jos plaukai kaip ant mieliu augdavo.
O trumpintis nebijok biggrin.gif extrimai gerai ! Tik jeigu atsiauginti nori , tai biski bedu yra,nes susitvarkyt neimanoma doh.gif Pas tave biski banguoti plaukai,ar man tik pasirode? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2009 05 02, 14:34)
blush2.gif Na cia gal mociuciu paistalai...tas pat kaip tik per jauna menuli plaukus kirptis geriausia...jeigu zmogus lengva ranka turi-greitai plaukai auga.As angsciau pas viena kirpeja eidavau vien galiukus pasikirpti,nes po jos plaukai kaip ant mieliu augdavo.
O trumpintis nebijok  biggrin.gif extrimai gerai ! Tik jeigu atsiauginti nori , tai biski bedu yra,nes susitvarkyt neimanoma  doh.gif  Pas tave biski banguoti plaukai,ar man tik pasirode? g.gif

Banguoti, tik kirpeja nusprende, kad ne lotuliukas.gif istiesino, bet po pirmo plovimo vel tas pats doh.gif dabar drauge snekino pas jos kirpeja sia sav vaziuoti, bet gal jaunaties palaukti g.gif oi, sunku kai nezinai ko nori ax.gif
Atsakyti
ji istiesino nes norejo tave padaryti tvarkinga,tai darome dazniausiai.o beto ir kerpame juos sausus ir tvarkingai istiesintus,taip viskas geriau matosi ir linija pvz gale buna daug tiesesne nei kerpant slapius.ir aisku kad garbanotiems ar besipuciantiems plaukams tai tik iki plovimo,juk tai ne cheminis.
Atsakyti
kiek maždaug kainuoja antakių dažymas salone??
Atsakyti
QUOTE(gintareles @ 2009 05 04, 10:56)
ji istiesino nes norejo tave padaryti tvarkinga,tai darome dazniausiai.o beto ir kerpame juos sausus ir tvarkingai istiesintus,taip viskas geriau matosi ir linija pvz gale buna daug tiesesne nei kerpant slapius.ir aisku kad garbanotiems ar besipuciantiems plaukams tai tik iki plovimo,juk tai ne cheminis.

Na, bet tie mano plaukai nepaklusnus- jie persiformuoja patys po poros dienu, kad ir ka bedaytum doh.gif jei suku ir nepataikau i banga, tai pirma diena- grazu, antra- tiesus, trecia- vel savoj "bangoj" tongue.gif o bet koki tiesinimai baigiasi po pirmo plovimo doh.gif ir ploni, tad nieko gero neiseina tongue.gif o as nei laiko nei noro neturiu kasdien po pusvalandi praleisti tvarkant plaukus blush2.gif
na, ziuresim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 05, 05:48)
Na, bet tie mano plaukai nepaklusnus- jie persiformuoja patys po poros dienu, kad ir ka bedaytum  doh.gif jei suku ir nepataikau i banga, tai pirma diena- grazu, antra- tiesus, trecia- vel savoj "bangoj" tongue.gif o bet koki tiesinimai baigiasi po pirmo plovimo  doh.gif ir ploni, tad nieko gero neiseina tongue.gif o as nei laiko nei noro neturiu kasdien po pusvalandi praleisti tvarkant plaukus  blush2.gif
na, ziuresim  ax.gif

galbut todel ir as rinkausi trumpa kirpima tongue.gif kad tik susislapini is lovos islipus,pasisiausi ir psio biggrin.gif jokiu dziovintuvu ,jokiu tiesinimu ir pan nereikia ... Nors zinoma,labai priklauso nuo plauku
Atsakyti
oi tikrai sunku su tais banguotais plaukais ,nes pati juos turiu,tai ir tiesinu,o jei lauke dregna,o cia beveik visada dregna lotuliukas.gif ,tai vagstu kiekviena diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(J.R. @ 2009 05 05, 11:30)
oi tikrai sunku su tais banguotais plaukais ,nes pati juos turiu,tai ir tiesinu,o jei lauke dregna,o cia beveik visada dregna lotuliukas.gif ,tai vagstu kiekviena diena doh.gif

As kaip tik dziaugiausi cia vaziuodama, kad plaukai visada patys suksis rolleyes.gif del dregmes, bet kazko ypatingo nepastebejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 05, 05:48)
Na, bet tie mano plaukai nepaklusnus- jie persiformuoja patys po poros dienu, kad ir ka bedaytum  doh.gif jei suku ir nepataikau i banga, tai pirma diena- grazu, antra- tiesus, trecia- vel savoj "bangoj" tongue.gif o bet koki tiesinimai baigiasi po pirmo plovimo  doh.gif ir ploni, tad nieko gero neiseina tongue.gif o as nei laiko nei noro neturiu kasdien po pusvalandi praleisti tvarkant plaukus  blush2.gif
na, ziuresim  ax.gif

drinks_cheers.gif
neturiu ir as nei noro nei laiko po kazkiek tai praleist pries veidrodi.taip ir sakiau praeitai kirpejai kad noriu paprasto kirpimo kad isplauni susukuoji ir eini.jokiu ten dziovinimu tiesinimu ar pan.o baigesi tuo kad apkirpo taip kad einu tik susegtais iki kol ataugs. doh.gif mano sunus sake na ka tu mama juk disco stilius mirksiukas.gif varyk tik taip. blush2.gif
jau kol pataikai ant tos kirpejos kuri tinka oj kaip sunku ja rast.rasciau tai ne uz ka nekeisciau g.gif
o mano plaukai tiesus ir kirpt juos ner sunku.bet vat stiliu rast tinkama ner lengva. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ramaska2 @ 2009 05 05, 13:03)
drinks_cheers.gif
neturiu ir as nei noro nei laiko po kazkiek tai praleist pries veidrodi.taip ir sakiau praeitai kirpejai kad noriu paprasto kirpimo kad isplauni susukuoji ir eini.jokiu ten dziovinimu tiesinimu ar pan.o baigesi tuo kad apkirpo taip kad einu tik susegtais iki kol ataugs. doh.gif mano sunus sake na ka tu mama juk disco stilius mirksiukas.gif varyk tik taip. blush2.gif
jau kol pataikai ant tos kirpejos kuri tinka oj kaip sunku ja rast.rasciau tai ne uz ka nekeisciau g.gif
o mano plaukai tiesus ir kirpt juos ner sunku.bet vat stiliu rast tinkama ner lengva. schmoll.gif

doh.gif vajei vajei..o tai kur tu kirpaisi? As isivaizduoju kaip nervina kada taip viska sujaukia,isdarko plaukus,kad po to nei taisyt,nei augint doh.gif uzuojauta
Atsakyti