Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški grožio salonai,kirpyklos Londone

[quote=Zyliuke,2009 04 17, 09:02]
"Lituanicos" bazej antrame aukste.
[/ 4u.gif .Turiu nemazai patirties lietuviu salonuose tai tikrai daugiau nei i viena pelene neicau,lygis zemas tiek kirpeju tiek ju darbo.Dabar ieskau kirpejos kuri dirbtu namuose,kuri dometusi naujovem ir sugebetu kirpti siuolaikiskai.
Atsakyti
as gal truputi ne i tema,bet mamytes kur jus tvarkotes priaugintus nagelius?ieskau geros manikiurininkes geliniu nagu,kad darytu tvarkingai,nes esu labai reikli.lietuvoje neturejau problemu tvarkiausi pas viena kolege poto pas kita,ir buvo liuks,buvau pripratus,nu o dabar nezinau net kur ieskoti,tai bandysiu jusu isklausti.gal kuri ka pasiulisite,turime savo salone tikrai gerai dirbancia manikiurininke,bet ji man nepadaro gelio dailes,o as nemegstu lakuotis tai buna isskirtinais atvejais.labai megstu blizgucius ir siaip grazius tvarkingus nagucius.patarkite merginos,juk tikrai ne viena turite nagucius,akrilo nenoriu.
Papildyta:
QUOTE(mokamejuro @ 2009 04 08, 00:08)
sveikos merginos,as pati esu kirpeja,londone jau 7 metai ir pas mane pilna klientu.dirbu namuose,o del salonu tai ir as girdejau is savo klienciu,kad kirpejos ten kaip ant podiumo. thumbup.gif

nereikia taip ziauriai 4u.gif .viskas gerai su tom kirpejom,tik reikia rasti sau tinkancia.juk kirpeja irgi zmogus,bet kaip sakoma zmogus nelygus zmogui. blush2.gif .as dirbu salone turiu labai faina kolektyva,klijentus labai gerbiame ir labai ju laukiame.turime administratore kuri nei vienam nepamirsta pasiuliti kavos ar arbatos.visos esate mielai laukiamos.yra manikiurininke,masaziste,kosmetologe,tatuiruociu meistras.laukiame jusu.
Atsakyti
QUOTE(gintareles @ 2009 04 22, 23:41)
laukiame jusu.

kur bigsmile.gif ?
Atsakyti

ir mane labai sudomino, kur jus randates? mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
Istikruju yra be galo sunku atrasti sau tinkancia ir patinkancia kirpeja. Tenka daug netinkamu sukuosenu ir dazymu praeiti kol atrandi savo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugniukas: 23 balandžio 2009 - 22:11
QUOTE(gedvy @ 2009 04 17, 00:49)
merginos turiu prasyma ax.gif  jieskau kirpejos ir visazistes kurios galetu mane papuosti mano vestuviu diena. Gal galite ka nors rekomenduoti  mirksiukas.gif Gyvenu rytu Londone

galiu savo kirpeja pasiulyti.pas ja lankausi jau keleri metai.esu labai patenkinta.jeigu domina parasyk i az. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2009 04 02, 22:25)
O as neseniai lankiausi Tango grozio salone Regent parke (netoli Becktono), tai laaaabai patiko thumbup.gif  daziausi plaukus ir kirpausi pas kirpeja Inga, tai rezultatas puikus wub.gif  Ko tik paklausdavau apie plauku prieziura, viska issamiai ir graziai paaiskindavo - likau suzaveta smile.gif  Beje mano vyras taip pat mielai ten kerpasi - sake dar nebuvo pas tokia gera kirpeja UK lankesis mirksiukas.gif

kaži ar Inga dar nepagimdė g.gif
Inga tikrai puiki kirpėja, tikrai rekomenduoju, tiek vyrus, tiek vaikus, tiek moteris gerai apkerpa...buvau ir plaukus pas ją prisiauginusi, tai ir labai gerai priaugino, per pusę metų, iškrito tik 4 sruogos iš 110 thumbup.gif ...tiesa ir dirba su gerom medžiagom smile.gif
Atsakyti
nenoriu cia reklamuotis,bet jai noresite pabandyti ar nezinote kur eiti tikrai jusu lauksiu ir pasistenksiu ispyldyti visus jusu norus,kad jus atrodytumete puikiai ir iseitumete su gera nuotaika.rasykite i az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintareles: 24 balandžio 2009 - 23:54
QUOTE(gintareles @ 2009 04 24, 21:51)
nenoriu cia reklamuotis,bet jai noresite pabandyti ar nezinote kur eiti tikrai jusu lauksiu ir pasistenksiu ispyldyti visus jusu norus,kad jus atrodytumete puikiai ir iseitumete su gera nuotaika.rasykite i az.

4u.gif Sveikos merginos.Gal kuri galite ka nors pasakyti apie pelene becktone virs lituanikos,ten dirba rasa kirpeja.Pasiemiau jos vizitine ir neapsisprendziu eiti pas ja ar ne.Taip jau sunku tuos plaukus patiket nepazistamai kirpejai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ametistas @ 2009 04 26, 10:15)
4u.gif Sveikos merginos.Gal kuri galite ka nors pasakyti apie pelene becktone virs lituanikos,ten dirba rasa kirpeja.Pasiemiau jos vizitine ir neapsisprendziu eiti pas ja ar ne.Taip jau sunku tuos plaukus patiket nepazistamai kirpejai. doh.gif

pries klausdama ar gera ta kirpeja ,parasyk ka tu nori daryti t.y. kokio ilgio tavo plaukiai,kaip dazyti nori,koks kirpimas tavo svajonese
nes patarimas gali tau ir netikti,nes kievienas kirpejas turi svo stiliu ir tai ka jis atlieka meistriskai pvz.veinas gerai kerpa trumpus kirpimus,kitas -ilgus,dar kitas graziai dazo sruogelemis,o dar kitas prastai kerpa,bet sukuosedas daro super.del viso to ir kyla nesusipratimai ir nepasitenkinimas meistrais
juk ranka ant sirdies prideja prisipazinkit,kad ir jus (bet koki darba bedibdamos)neatliekat idialiai,
taip kad kirpejas irgi zmogus,kuris klysta buna pavarges ir be nuotaikos.
Atsakyti
QUOTE(Ritta @ 2009 04 26, 15:38)
pries klausdama ar gera ta kirpeja ,parasyk ka tu nori daryti t.y. kokio ilgio tavo plaukiai,kaip dazyti nori,koks kirpimas tavo svajonese
nes patarimas gali tau ir netikti,nes kievienas kirpejas turi svo stiliu ir tai ka jis atlieka meistriskai pvz.veinas gerai kerpa trumpus kirpimus,kitas -ilgus,dar kitas graziai dazo sruogelemis,o dar kitas prastai kerpa,bet sukuosedas daro super.del viso to ir kyla nesusipratimai ir nepasitenkinimas meistrais
juk ranka ant sirdies prideja prisipazinkit,kad ir jus (bet koki darba bedibdamos)neatliekat  idialiai,
taip kad kirpejas irgi zmogus,kuris klysta buna pavarges ir be nuotaikos.

As neklausiau ar kirpeja gera.Tai ir durnam jau aisku,kad visiems gera negali buti.(dar kartli paskaityk ka parasiau)Tik norejau suzinoti atsiliepimus is kitu.
Atsakyti
QUOTE(ametistas @ 2009 04 26, 09:15)

As nezinau apie butent sita kirpeja(man asmeniskai nei viena nepaiko) bet ne per seniausiai i Pelene atejo dirbti Algimanta.As ja jau is seniau pazistu ir kirpausi.Ji labai megsta daryti visokius nestandartinius , funky kirpimus ir dazymus.Tai jeigu tu nenori tik pasikirpti galiuku , ar tipini ilgu plauku kirpima pasidaryti gali pabandyti pas ja. Ir siaip man po jos greitai plaukai auga- reiskias lengva ranka turi kirpeja. O ir vyras apsikelrpa pas ja , tai po 2sav vel apzeles lotuliukas.gif vyram gal netinkama, bet moterim manau privalumas smile.gif

Galima labai daug patarineti ir siulyti , bet tik tu pati atrasi savo tinkama 4u.gif Linkiu tave tau sekmes .
Atsakyti