Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški grožio salonai,kirpyklos Londone

Sveikutes ir as radau gera kirpeja Leytone Olympia dirba viena lietuve tai man labai patinka kaip jinai visada mane apkerpa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2009 05 05, 14:27)
doh.gif vajei vajei..o tai kur tu kirpaisi? As isivaizduoju kaip nervina kada taip viska sujaukia,isdarko plaukus,kad po to nei taisyt,nei augint  doh.gif uzuojauta

dekui uz uzuojauta kartais nervai sukyla i save paziurejus bet kai veidrodziu pas mane nedaug stengiuos pro juos nevaiksciot biggrin.gif
nereklamuosiu kirpejos nes kaip kirpeja ji gera bet stiliste visai ne. schmoll.gif
o as norejau pasikeist tai taip pasikeiciau kad dabar i disco stiliu puikiausias pavizdys doh.gif nukirpo man grifka is plauku nuo pat pakausio tokia labai stora tai as po ja kaip po kokiu kamuoliu atrodau doh.gif tai atmetu i virsu susegu i kasele surisu kiek galiu ir vaikstau tokia pasipuosus blush2.gif
jau dabar stengsiuos labai atsargiai keistis kai plaukai ataugs lotuliukas.gif
Atsakyti
tai o gal kas zino kokia kirpykla geriausia east londone???
nes noreciau pakeist stiliuka tai baisu kad nepapulciau pas kokias bobikes... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainiuke8 @ 2009 05 06, 19:21)
nes noreciau pakeist stiliuka tai baisu kad nepapulciau pas kokias bobikes... biggrin.gif

As uz 'Beauty Island' Bethnal Greene thumbup.gif ,dar niekada nenuvyle.Butent kirpeja Jurate.Ir spalva moka parinkti,ir nukirpti butent kaip paprasai.O vos tik uzsiminiau,kad noriu pasikeisti,isrinko toki stilinga kirpima bigsmile.gif ,jog kiekviena diena susilaukdavau pagyru is nepazystamu zmoniu rolleyes.gif (na gal dar ir del to,kad drasus kirpimas buvo ax.gif ).Beto esu is vis 4 kartus prisiauginus plaukus.Visada pas skirtingas kirpejas.Jurate tai padare geriausiai.Ilgiausiai laike ir naturaliausiai atrode.Ir kaip zmogus ji tokia faina.Maloni labai,matosi labai domisi naujovemis ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teri: 06 gegužės 2009 - 18:40
QUOTE(Turkish @ 2009 05 04, 18:10)
kiek maždaug kainuoja antakių dažymas salone??

manau dazymas vien apie 3-4 £.gal dar nuo salono priklauso.
Papildyta:
QUOTE(ramaska2 @ 2009 05 06, 16:18)
dekui uz uzuojauta kartais nervai sukyla i save paziurejus bet kai veidrodziu pas mane nedaug stengiuos pro juos nevaiksciot biggrin.gif
nereklamuosiu kirpejos nes kaip kirpeja ji gera bet stiliste visai ne. schmoll.gif
o as norejau pasikeist tai taip pasikeiciau kad dabar i disco stiliu puikiausias pavizdys doh.gif nukirpo man grifka is plauku nuo pat pakausio tokia labai stora tai as po ja kaip po kokiu kamuoliu atrodau doh.gif tai atmetu i virsu susegu i kasele surisu kiek galiu ir vaikstau tokia pasipuosus blush2.gif

ziauru kai taip nutinka.bet ar kirpeja su tavimi nesitare ir tau nesake kaip darys?jai taip tai as nesuprantu tokiu kirpeju,nes man tai nepriimtina.nenoreciau as pati pakliuvus pas kirpeja sulaukti netiketo rezultato,tad moterims ar merginoms pasakau kas ir kaip.kaip bus kaip nesioti gales.tik kartais nusikirpus reikia laiko priprasti prie naujo kirpimo,tvarkimo.
Papildyta:
QUOTE(saldainiuke8 @ 2009 05 06, 19:21)

o ka norisi tau daryti?stiliuka tik kirpimo pakeisti ar ir dazymo? gal galeciau padeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramaska2 @ 2009 05 06, 13:18)

blink.gif jezau su jezusiukais...kaip tave uzjauciu doh.gif Mani irgi panasus experiancas buvo viena karta...tai po to puse metu praejo , kol daug mas sutvarkiau kirpimais isdarkytus plaukus doh.gif O grifkos ,kad ir madoje - ne visom tinka.Nu ka,belieka tau tik stiprybes palinketi 4u.gif atauginejant plaukus
Atsakyti
QUOTE(Teri @ 2009 05 06, 16:36)
As uz 'Beauty Island' Bethnal Greene thumbup.gif ,dar niekada nenuvyle.Butent kirpeja Jurate.Ir spalva moka parinkti,ir nukirpti butent kaip paprasai.O vos tik uzsiminiau,kad noriu pasikeisti,isrinko toki stilinga kirpima bigsmile.gif  ,jog kiekviena diena susilaukdavau pagyru is nepazystamu zmoniu rolleyes.gif  (na gal dar ir del to,kad drasus kirpimas buvo ax.gif ).Beto esu is vis 4 kartus prisiauginus plaukus.Visada pas skirtingas kirpejas.Jurate tai padare geriausiai.Ilgiausiai laike ir naturaliausiai atrode.Ir kaip zmogus ji tokia faina.Maloni labai,matosi labai domisi naujovemis ir pan.

su viskuo sutinku bet stiliste ji man pasirode nekokia.tikrai man parinko stiliu kuris visiskai man netinka schmoll.gif kirpeja gera thumbup.gif spalva parinko irgi gerai bet stiliaus nepataike. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(gintareles @ 2009 05 07, 08:59)
manau dazymas vien apie 3-4 £.gal dar nuo salono priklauso.
Papildyta:
ziauru kai taip nutinka.bet ar kirpeja su tavimi nesitare ir tau nesake kaip darys?jai taip tai as nesuprantu tokiu kirpeju,nes man tai nepriimtina.nenoreciau as pati pakliuvus pas kirpeja sulaukti netiketo rezultato,tad moterims ar merginoms pasakau kas ir kaip.kaip bus kaip nesioti gales.tik kartais nusikirpus reikia laiko priprasti prie naujo kirpimo,tvarkimo.
Papildyta:
o ka norisi tau daryti?stiliuka tik kirpimo pakeisti ar ir dazymo? gal galeciau padeti blush2.gif

o mum su kirpeja tuo metu turbut nepavyko vienai kitos suprast g.gif
Papildyta:
QUOTE(ugniukas @ 2009 05 07, 09:22)
blink.gif jezau su jezusiukais...kaip tave uzjauciu  doh.gif Mani irgi panasus experiancas buvo viena karta...tai po to puse metu praejo , kol daug mas sutvarkiau kirpimais isdarkytus plaukus doh.gif O grifkos ,kad ir madoje - ne visom tinka.Nu ka,belieka tau tik stiprybes palinketi  4u.gif atauginejant plaukus

vat dabar arba grybas turiu vaiksciot g.gif arba susegtais ka ir darau.na nera to blogo kas neiseitu i gera,pasimokiau kita kart zinosiu kaip stiliu keist ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintareles @ 2009 05 07, 09:59)
o ka norisi tau daryti?stiliuka tik kirpimo pakeisti ar ir dazymo? gal galeciau padeti
o kuriam londone gale cia veiksmas?
as irgi nei siaip ne taip apkirpta esu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~EdAn~ @ 2009 05 07, 23:20)
o kuriam londone gale cia veiksmas?
as irgi nei siaip ne taip apkirpta esu  rolleyes.gif

rytu londone,jai trumpai.
Atsakyti
QUOTE(gintareles @ 2009 05 08, 18:49)
rytu londone,jai trumpai.

tiktu man bigsmile.gif o jei tiksliau? ax.gif nors nzn kada prisiruosciau doh.gif kazko sunkios dieneles man paskutines ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~EdAn~ @ 2009 05 08, 22:43)
tiktu man  bigsmile.gif o jei tiksliau?  ax.gif  nors nzn kada prisiruosciau doh.gif  kazko sunkios dieneles man paskutines  ax.gif

jai tik sugalvosi parasyk i az.pasakysiu adresa.suprantu,kad paskutines dienos nera lengvos.bet jai noresi pries gimdyma pasirazinti,nes po jo bus jau sunkiau kazkur istrukti:).bet kai mazas dziaugsmas namie neberupi nei plaukai nei nagai mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas galit rekomenduot kur pasidaryti veido valyma?ir gal kuri daretes anticeliulitiniu proceduru blush2.gif ?
Atsakyti