Įkraunama...
Įkraunama...

Visa naudinga info žindyvėms metančioms svorį

QUOTE(tyloje @ 2012 02 22, 12:42)
As pati nestumo pabaigoje sveriau 104 kg, dabar 70 kg., praejus beveik 6 men po gimdymo.

Labai geri rezultatai! Sveikinu! Jus matyt is tu, kurioms labai gerai krenta svoris maitinant. O as esu is tu, kurioms dar gali ir uzaugti bemaitinant doh.gif
Todel man reikia daugiau pastangu norint numesti svorio. Kaip rasiau anksciau, su pirmu vaiku, kol maitinau svoris stovejo vietoje, nors tikrai nevalgiau vakarais, ribojau salduminus ir siap labai ziurejau ka valgiau
Atsakyti
QUOTE(Taniu @ 2012 02 22, 18:18)
Labai geri rezultatai! Sveikinu! Jus matyt is tu, kurioms labai gerai krenta svoris maitinant. O as esu is tu, kurioms dar gali ir uzaugti bemaitinant  doh.gif 
Todel man reikia daugiau pastangu norint numesti svorio. Kaip rasiau anksciau, su pirmu vaiku, kol maitinau svoris stovejo vietoje, nors tikrai nevalgiau vakarais, ribojau salduminus ir siap labai ziurejau ka valgiau

Sveikutes, paskaicius supratau, kad su svoriu visoms skirtingai. g.gif Man po pirmu dvieju vaiku svoris priauges per nestuma greitai dingdavo, o dabar po trecio situacija kiek kitokia g.gif , aisku i veidrodi ziureti vis baugoka, kai dar vasara ne uz kalnu. doh.gif As tikejausi, kad svoris ir po sio gimdymo sekmingai kris, bet deja doh.gif , nors ir daug vaikstau kieme, tai anksciau labai padedavo, ir maitinuosi atrodo tiek pat, gal pasenau....? Bet vilties neprarandu, reikia tiketis , kad like 7 kg kada nors isgaruos. Sekmes ir jums.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniu @ 2012 02 22, 19:18)
Labai geri rezultatai! Sveikinu! Jus matyt is tu, kurioms labai gerai krenta svoris maitinant. O as esu is tu, kurioms dar gali ir uzaugti bemaitinant  doh.gif 

Aciu! smile.gif Visos mes skirtingos, ir turbut kiekvinai viskas kitaip. Taciau linkiu neprarasti viltirs ir esu isitikinus kad anksciau, ar veliau, ir jums figura sugris! 4u.gif

O vaikuciui pienelis gali ir nesugrizti, drastiskai ribojant maitinimasi. Cia bendraja prasme, ne Jums taikau smile.gif
Atsakyti