Įkraunama...
Įkraunama...

Visa naudinga info žindyvėms metančioms svorį

o man uzteko tik nustot valgyt vakarais ir 7 kg kazkur prapuole smile.gif
siaip sakiau saves neterorizosiu ir viska valgysiu kai tik noresiu, nes juk maitinu, bet kiek galima.. jei maitinsiu 2 metus tai baisu bus i veidrodi ziuret smile.gif o vaikutis jus isvalgo su pienuku apie 400-500 kaloriju smile.gif
Atsakyti
Kadangi mano mažei tinka viskas ką aš valgau, tad valgau viską, aišku žiūriu, kad būtų sveikas maistas ir nekoloringas. Vyras net juokiasi, kad visų produktų kalorijas tikrinu ir lyginu, bet svoris nekrenta. Aš jau nekalbu apie vakarinius valgymus, nes ką į burną įmetu po 19.00 val., tą randu ryte ant svarstyklių smile.gif . Tad pavydžiu toms, kurioms taip lengvai svoris krenta. Aš džiaugiuosi, kad jis neauga ir dar tik svajoju apie jo kritimą.
Nors aišku reikėtų pasportuoti, bet labai tingisi blush2.gif
Maniškė beveik dieną nemiega, rodos, aplink ją šokinėju kaip vijurkas, o dar kasdieniniai darbai... Bet pasiroso, kad tai į sportus neįeina. biggrin.gif
Save guodžiu, kad kai baigsiu maitinti, tai jau susiimsiu. ax.gif
Atsakyti
Na, o aš dėkoju Dievui, kad šiuo klausimu man taip lengva ax.gif Visą nėštumą pergyvenau dėl greitai augančio svorio - gydytojas vis taktiškai užsimindavo, kad gal jau reiktų susiimti blush2.gif Bet valgiau normaliai, apsirijimų ar manijų nebuvo, o važiavau gimdyti su +19 doh.gif

Bet dabar teturiu likusius du kg ir tie patys nesimato, nes šiek tiek ant liemens, o likę - krūtinėj (iš C dabar turiu E doh.gif ).

Kilogramai krito lengvai ir tuo stebiuosi, nes maniškės pilvukas labai reagavo į pieno produktus, daržoves, kruopas, tad mano racione liko tik saldumynai ir mėsa su bulvėmis ax.gif Kasdien įveikiu kokį puskilį pyrago ar sausainių doh.gif Nes mirštu, kaip norisi saldžiai... blush2.gif

Na, tik tiek, kad maniškė labai guvi ir dienomis beveik nemiega doh.gif Ir vežime neguli beveik nuo pirmų dienų. Tad visą laiką praleidžiu tampydama mažąją bei jai šokdama, dainuodama bei visaip kitaip linksmindama lotuliukas.gif

Ir tai geriausia dieta 4u.gif Net mano mama, atvažiavus man pagelbėti , per savaitę nekeisdama raciono, numetė pusantro kilogramo smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos kaip manote ar galima gerti acai uogu kapsules maitinant krutimi? Visi ingridientai naturalus, tik kad yra kofeino tiek kiek 1 kavos puodelyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(zanadark @ 2011 06 18, 00:08)
Sveikos mamos kaip manote ar galima gerti acai uogu kapsules maitinant krutimi? Visi ingridientai naturalus, tik kad yra kofeino tiek kiek  1 kavos puodelyje g.gif

Laba, tiksliai nežinau,bet aš nerizikuočiau gerti jokių liekninamųjų preparatų mirksiukas.gif
Atsakyti
As priaugau svorio bemaitindama. Po gimdymo numeciau, o kol maitinau 1.6 metu tai prisiauginau nemazai. Nebandziau dietu, bet sportavau. Matyt per daug valgiau. Dabar po antro gimdymo prisiziuriu ir nevalgau kaloringo maisto. Kol kas svoris po truputi krenta. Tiesa vazinejuosi nemazai su dviraciu.
Atsakyti
blush2.gif o as apribojau angliavandeniu - tu ,,bloguju" - megstanciu ant slaunu ir pilvo nutupt smile.gif
bulkuciu, sumustinuku, keptu bulviu nebevalgau. nu ir neblogai sekas. po truputi susitvarkysiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes...
Esu soke nuo savo atvaizdo veidrody doh.gif

Su pirmuoju vaikeliu per nestuke.gif priaugas apie 12 kg, jau grizus is GN svoris labai greit atsistate ir jau po pusmecio buvau lieknesne nei pries pastojima thumbup.gif
Valgiau ka norejau ir kiek norejau, ypac dziugino, kad galiu smalyziauti clap.gif
Maitinau suneli iki 1.5 metuku...bet jau laukliaus antrojo.... nestuke.gif
Tai va, su antruoju svoris priaugo panasus gal kokia13 kg, po gimdymo lyg ir svoris atsistate, bet +2 -3 kg liko... Bet i drabuzelius bei dzinsus tilpau thumbup.gif
O po menesiuko kito, teko keisti garderoba, pirmi dzinsai + 1 dydziu didesni, antri dzinsai dar + 1 dydziu didesni.... doh.gif
O svoris vis auga ir auga.... sunelis 7 menesiu sveria 10kg, mama + 10 kg per 7 men... verysad.gif

Kas liecia maisto, kaloriju neskaicioju, valgyt atrodo daug nevalgau, saldumynus apribojau, palakstyt su dviem vaikuciais - yra ka veikti... tad dienos tikrai judrios ir aktyvios... vis dar maitinu smile.gif

Gal tikrai reiketu bandyti nevalgyt po 18 val, kazkada tai padedavo thumbup.gif
Kalbejau su ginekologe ir vaiku gyd. sake baiksiu maitinti ir nukris svoris...

Atsakyti
Sveikos na sau pasižadu kone kas dien nevalgyt po šešių na bet su savo trim panelėm neina kasdien laiku pavalgyt, esu įsitikinus kad sveika mityba +sportas ir bus liuks sveikata ir išvaizda ax.gif
Pradejsu esu rėžimą įvest tris kartus dienoje valgyt užkandis tik koks vaisius ir daug skysčių...
gal kuri mamytė turi ir gali įmesti eurobikos pratimų failą ar nuorodą filmuko lb lb prašau nerandu pati blush2.gif blush2.gif noriu pasistaipyt prieš dvi savo mažyles rytais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2012 01 26, 13:44)
Sveikos na sau pasižadu kone kas dien nevalgyt po šešių na bet su savo trim panelėm neina kasdien laiku pavalgyt, esu įsitikinus kad sveika mityba +sportas ir bus liuks sveikata ir išvaizda ax.gif
Pradejsu esu rėžimą įvest tris kartus dienoje valgyt užkandis tik koks vaisius ir daug skysčių...
gal kuri mamytė turi ir gali įmesti eurobikos pratimų failą ar nuorodą filmuko lb lb prašau nerandu pati blush2.gif  blush2.gif noriu pasistaipyt prieš dvi savo mažyles rytais bigsmile.gif

Del aerobikos video paziurekit sita tema Sportas namuose
Ten pirmoje zinuteje labai daug info. Yra nuorodos i video. thumbup.gif

Papildyta:
Pas mane liko +10kg po gimdymo. As irgi pakraupus nuo savo atvaizdo veidrodyje doh.gif
Mano organizmas toks, kad kol maitinu svoris stovi vietoj arba auga doh.gif Nes taip buvo su pirmu vaiku. Manau taip bus ir dabar. Bet as nesiruosiu pasiduot.
Visu pirma bandau nevalgyti po 18val ir pradejau daryt pratimus pagal video, parsisiusta is ineto. Ziuresiu kokie bus rezultatai smile.gif
Truputi nerimauju ar nedings pienukas. Gal yra mamyciu kurios jau bande nevalgyti po 18val? Ar viskas gerai, ar pienuko nesumazejo?
Atsakyti
O as manau, kad maitinant geriau erizikuoti ir valgyt kada norisi. Kiek skaiciau, visur nerekomenduoja maitinancioms po 18 val nevalgyt, nes per ilga pertrauka nevalgymo pasidaro. Geriau mano manymu, aktyviai su mazuoju zaisti, ji nesioti, su juo sportuoti..
As pati nestumo pabaigoje sveriau 104 kg, dabar 70 kg., praejus beveik 6 men po gimdymo. Pries pastojant buvau labai istorejus nezinia del ko, tad pirmaji menesi sveriau 84 kg. O dabar dziaugiuosi savo svoriu, nes mano normalus ir buna kazkur 68-70 kg. Maisto visiskai neribojau, valgiau kai norejau, bet tikrai budavo dienu, kai per mazaji nelabai ir paspedavau laiku pavalgyt. Taip pat zinoma stengiausi sveikiau maitintis, kad ir vaikas sveika pieneli gautu. Bet ne karta vakare sulapnodavau lekste keptu bulviu, nes taip noredavosi arba gaudavosi, per diena nespejus uzkast, o vakare vaikui uzmigus, vyrui grizus. Ir dar manau prisidejau ilgi pasivaiksciojimai su mazuoju lauke. Neretai stengdavausi ir spartesniu zingsniu vezimeli stumti.
Aisku figura nera ideali, iki tobulumo kelias dar tolimas, bet manau -30 kg yra visai neblogai.
Ir linkiu kitoms mamytems nekankinti saves badaujant, verviau pasirinkt sveikesnius produktus, bet valgyt kai tik jauciamas alkis, ilgai ir toli vaiksciot su mazuoju ir mylet save!! Ne tortais ir saldumynais, o gera nuotaika ir sveiku maistu wink.gif

Atsakyti
Sveikos,
Kreipiuosi i jus gal kuri zinosit,kazi kaip ten butu man maitinanciai su toksinu valymu? Turiu tokius pleistrus ant padu klijuojamus,kazi galima ,negalima?Ar tie toksinai nenukeliaus i piena? blush2.gif
Atsakyti