Įkraunama...
Įkraunama...

Visa naudinga info žindyvėms metančioms svorį

O Bodyflx pratimai? moterys labai giria sita uzsiemima, kad ziauriai sumazina apimtis, bet kei pdel zindyviu - nezinau? gal ks zino?
Atsakyti
QUOTE(Kristaite25 @ 2009 10 27, 15:01)
O Bodyflx pratimai? moterys labai giria sita uzsiemima, kad ziauriai sumazina apimtis, bet kei pdel zindyviu - nezinau? gal ks zino?

Manau joks sportas nepades sumazinti apimtis jei nebus derinamas su mityba. Kas is to kad pasportuosi jei po sporto sokoladas keliaus burnon rolleyes.gif
Atsakyti
Radau užmirštą temelę, kuri mane labai domina. Pasidalinkit mamytės patirtimi, kaip sekasi mesti svorį, nes man jis nekrinta. g.gif Po pirmo gimdymo liko 10 kg, o po antro dar 5. Tad šiuo metu esu pasiryžusi mesti svorį griežtai ir be nuolaidžiavimų sau. schmoll.gif Aišku, neprarandant mažylės pienuko. Pasidalinkit savo patirtimi.
Atsakyti
Sveikos.
Niu mes irgi pliuse ir nemazame smile.gif +9kg, kurie visiskai nereikalingi ir gadina nuotaika smile.gif
Reikia ju atsikratyti. Dietu laikytis negalima, maitinu lialiuka g.gif O nuo tu kosiu gali tik priaugt svoris... Telieka sportuot... bent truputeli. Radau per torentus Cindy Crawford video pratimu kompleksa skirta moteriskem po nestumo. Ten 3 skirtingo sudetingumo kompleksai po 10min. Ryt pradesiu... 4u.gif Jei kam reika galieciau atsiust nuoroda, ar pati faila.
Atsakyti
Na mane ir kamuoja ta pati 10 kg pliusine problema. Leliui jau 6 men., tad nusprendziau imtis piemoniu, nes svoris kristi taip ir nepradejo. Teoriskai, jei valgai tiek pat, kiek iki nestumo, svoris turetu kristi, nes pieno gamybai organizmas sudegina 300-500 kcal per diena. Taciau man si teorija praktiskai nepasiteisino. Stengiuosi valgyti sveikai, t.y. niekada nepersivalgyti, maziau kepto ir riebaus maisto, trys pagrindiniai valgiai per diena ir trys uzkandziai, maziausiai 2 l vandens, kuo maziau druskos, vegetu ir cukraus, veliausiai pavalgyti 19 val., per diena nevirsyti 1800-2000 kcal. Per 2,5 sav. pameciau 4kg ir dabar svarstyklese matau tokius skaicius, kokiu po gimdymo dar nemaciau thumbup.gif Nu jausmas zinokit nerealus. Svarbiausia prasilauzti, kol nukris bent 1kg, o tada toks optimizmas atsiranda, pasitikejimas , kad nesinori visko sugadinti ir valgyti belekaip. Pienuko nesumazejo, uztektu dar ir antram leliui smile.gif Manau, kad kiekviena turetu susitvarkyti savo mityba taip, kad nereiketu kankintis, nes tie kg ne vienai greiiciausiai taip lengvai nedings. Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Man tai norisi pasikart, jei ne maziukes sypsena, kas kart tokia nesamone pagalvojus, tai jauciu butu kilpa....
Priaugau 14 kg pries nestuma sveriau 75, irgi ne koks vaizdelis, po gimdymo nukrito 9, kurie per 4 men vel ataugo. Maitint noriu bent jau iki metu, tai vadinasi dietu nlb galima, na zodz, nusisaut. O kodel tie kg ataugo, tai neturiu supratimo. Maitinu vos ne kas valanda, valgau 3 kart per diena, o jei suvalgau maziau, tai galva sukasi, karta vos vaiko neismeciau is ranku. Man jau baisu darosi, nes jau nekenciu saves.
Atsakyti
Sigismunda, nereikia taip jau drastiskai... o tai depresija susirgsi. Sito tikrai maziausiai reiketu, pagalvok apie mazyle 4u.gif
Na, as pati priaugau tik 12kg, pagimdziusi po menesio jau tilpau i savo senus rubus, bet... liko ant pilvo pora barankyciu ir sikniukas neblogas doh.gif Tai nusipirkau dvd su aerobikos-sokiais pratimus (negaliu pakesti jokiu sporto saliu ar sporto saku isskyrus sokius, tuos tai dievinu), pasileidziu per televizoriu, pasiguldau mazyle priesais save ir soku pagal dvd. Ir mazyle apie valanda laiko krizena, nes mano jog mamyte pries ja staiposi, o ir man smagiau darosi, nes zinau, kad bent jau iki kaledu tikrai turesiu jau grazias formas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigismunda @ 2010 08 15, 23:01)
Man tai norisi pasikart, jei ne maziukes sypsena, kas kart tokia nesamone pagalvojus, tai jauciu butu kilpa....
. Man jau baisu darosi, nes jau nekenciu saves.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as panašiai irgi pagalvoju, bet tikriausiai garsiai to niekad nepasakyčiau.
Nusipirkau du treniruoklius, kasdiena po valanda sportuoju, sunku nežmoniškai, svoris nekrenta, bet kūnas tvirtėja.
Buvau priaugus +20 kg. dabar liko +5, bet pačiose bjauriausiose vietose.
Po pirmo vaiko viskas atsistatė gana neblogai, bet po antro..... reikės daug darbo.
Pas mane irgi "dieta nuo rytojaus" pamatau bandeles ir silpna darosi doh.gif O maitinančioms protingos dietos laikytis tikrai galima, tiksliau ne dietos, bet sveiko maitinimosi. Ir nesamone, kad valgyti reikia už du - to rezultatas tik dvigubas svorio augimas butu.
Atsakyti
Paskaitykit knygele Allen Carr Lengvas budas sulieknieti, man patiko ax.gif ypac kam sunku atsisakyti visokiu bandeliu ar pan 4u.gif
Atsakyti
g.gif g.gif g.gif as tai nesuprantu...visa gyvenima buvau apkuni suvalgau budavo bandele ir ji visa nuseda t.y. organizmas linkes i nutukima. nestumo metu priaugau 20kg. per menesi laiko jau beveik visi dingo nes maitinu savo pienu, tai valgau virta mesyte, pieniska sriubyte ir varskytes truputi. nes ko benoreciau nieko negalima, cukinijos pasitroskinau tai dvi dienas raites, agurko pabandziau vel bemiege naktele. apie kepta, riebu ar da koki maista is vis pamirsau...o taip noretus keptu bulviu su kefyyyyru
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2010 07 29, 23:26)
Sveikos.
Niu mes irgi pliuse ir nemazame smile.gif +9kg, kurie visiskai nereikalingi ir gadina nuotaika smile.gif
Reikia ju atsikratyti. Dietu laikytis negalima, maitinu lialiuka  g.gif  O nuo tu kosiu gali tik priaugt svoris... Telieka sportuot... bent truputeli. Radau per torentus Cindy Crawford video pratimu kompleksa skirta moteriskem po nestumo. Ten 3 skirtingo sudetingumo kompleksai po 10min. Ryt pradesiu...  4u.gif  Jei kam reika galieciau atsiust nuoroda, ar pati faila.

Laba diena,

Aš irgi noriu numesti šiek tiek svorio, nors priaugau 10 kg ir dabar like tik 2 pliuse, tačiau kūno formos man visai nepatinka. Pilvas truputi nukares, na ir užpakaliukas nemažas likęs. Jeigu gali, atsiųsk, prašau nuorodą tų pratimų. Turėdama laiko pamėginsiu pasportuoti.
Ir pasidalink patirtimi, kaip tau sekasi? Kiek kg svorio jau pavyko atsikratyti?
Atsakyti
QUOTE(lunatikas @ 2010 08 21, 07:42)
g.gif  g.gif  g.gif  as tai nesuprantu...visa gyvenima buvau apkuni suvalgau budavo bandele ir ji visa nuseda t.y. organizmas linkes i nutukima. nestumo metu priaugau 20kg. per menesi laiko jau beveik visi dingo nes maitinu savo pienu, tai valgau virta mesyte, pieniska sriubyte ir varskytes truputi. nes ko benoreciau nieko negalima, cukinijos pasitroskinau tai dvi dienas raites, agurko pabandziau vel bemiege naktele. apie kepta, riebu ar da koki maista is vis pamirsau...o taip noretus keptu bulviu su kefyyyyru

keista, o aš viską valgau. Tik gal kokius kelis mėnesius ribojau maistą, o paskui po truputį viską pradėjau valgyt ir vaikiukui jokiu problemų. Maitinu jau 15mėn
Atsakyti