pas mus irgi viskas kaip ir buve... zadejo po pietu, tad dar ankstokai ziurinejame

QUOTE(kas cia @ 2013 03 15, 09:48)
pas mus irgi viskas kaip ir buve... zadejo po pietu, tad dar ankstokai ziurinejame 

o po pietu darbo valandos baigsis

QUOTE(dushianerami @ 2013 03 14, 17:38)
o i kokia amziaus grupe norit papulti ir kada prasyma padavet? as maniau, kad dauguma su prioritetais papuola
gal dar neuzdejo jums prioritetu?

i 1,5-3 m. grupe ar 2-3 m., prasyma padavem nuo gimimo pries 2 metus, kiek rasau i savivaldybe negaunu jokio atsakymo
QUOTE(inaja @ 2013 03 15, 09:51)
tai parodys po darbo valandu, ijungs ir iseis, kad pasiute tevai galvos nekvarsintu

QUOTE(Dziugi123 @ 2013 03 14, 18:04)
o darželis priklauso pagal gyvenamąją vietą? nes su prioritetais, mano manymu, tai visi turėtų patekti. na bet visko būna, gal laaaabai daug norinčių su prioritetais būtent į šį darželį
priklauso darzelis, neaisku tik kokiu prioritetu reikia tureti

QUOTE(Redaga @ 2013 03 15, 09:55)
i 1,5-3 m. grupe ar 2-3 m., prasyma padavem nuo gimimo pries 2 metus, kiek rasau i savivaldybe negaunu jokio atsakymo
neatsakineja i emailus ir man. skambinkit arba vaziuokit i vieta. matyt klaida kokia gal pas jus. nes mes irgi pries du metus padave ir esam eiles priekyje be prioritetu. nes jei nieko nedarysit, gali ir likti kokia klaida

QUOTE(dushianerami @ 2013 03 15, 08:58)
neatsakineja i emailus ir man. skambinkit arba vaziuokit i vieta. matyt klaida kokia gal pas jus. nes mes irgi pries du metus padave ir esam eiles priekyje be prioritetu. nes jei nieko nedarysit, gali ir likti kokia klaida 

As jau puse metu vaikstau, konsultantes patrauko peciais, sako rasykit rastu, parasiau daaaaug rastu ir neatsakineja
Mes irgi ne gale, bet kas is to mes norime jau lankyti darzeli, o jie sako jums labai daug sansu pakliuti nuo rugsejo
Papildyta:
QUOTE(kas cia @ 2013 03 15, 08:48)

o cia savivaldybeje sake, kad po pietu

QUOTE(Ali @ 2013 03 14, 16:49)
Nu šiaip totali nesąmonė. Man tai kuo toliau, tuo labiau neaišku, tas priėmimas į darželius. Nu koks ten deklaruotas skaidrumas 
Bet šiaip tai kažkaip nėra logikos, jei dabar priiminės tik 2011 metais gimusius vaikus. O jei vaikas gimęs 2012 pradžioje, tai kodėl jo dabar nuo rugsėjo negali priimti į darželį?

Bet šiaip tai kažkaip nėra logikos, jei dabar priiminės tik 2011 metais gimusius vaikus. O jei vaikas gimęs 2012 pradžioje, tai kodėl jo dabar nuo rugsėjo negali priimti į darželį?
QUOTE(dushianerami @ 2013 03 14, 17:43)
gali is principo, bet realiai mazai galimybiu. pernai 2010 priiminejo, maniskis irgi gimes pradzioje metu. tai mus state i eile po visu gimusiu 2010 metas i 1.5-3m grupes. tai kadangi visi 2010 nepapuola, tai mes aisku irgi nepapuolem
bet va siemet jau tikrai papulsim 

Maniskis gimes 2011 m. sausi, pernai nepapuolem, nes pirmoj eilej priiminejo 2010 m. gimusius. Ir niekas net neziurejo i gimimo data ir vaiko amziu. Nors galutiniam rezultate suzinojau, kad buvo priimti keli vaikai 2011 m. gime ir vienas is ju 2011 m. geguzes gale. Tam vaikuciui rugseji buvo tik 1.3m. Ir ka, jis net nelanke darzelio, tiesiog laikoma vieta

Jus man atleiskit, bet, mano nuomone, 1 m. vaikas yra per mazas lankyt darzeli. Nevisi vaikuciai 1 m. normaliai vaiksto, dauguma patys nevalgo. Tai apie koki darzeli nuo 1 m. gali eit kalba

QUOTE(Redaga @ 2013 03 15, 10:04)
As jau puse metu vaikstau, konsultantes patrauko peciais, sako rasykit rastu, parasiau daaaaug rastu ir neatsakineja
Mes irgi ne gale, bet kas is to mes norime jau lankyti darzeli, o jie sako jums labai daug sansu pakliuti nuo rugsejo
Papildyta:
Papildyta:

Ju ne elektroniniu rasykit, rastu rasykit, nuneskit i savivalaldybe, kad uzregistruotu. Tada jie privales per 1 men. Jums atsakyt.
Papildyta:
Man dabar visai neatidaro savivaldybes puslapio, meta klaida

QUOTE(rozalinda @ 2013 03 15, 09:08)
Ju ne elektroniniu rasykit, rastu rasykit, nuneskit i savivalaldybe, kad uzregistruotu. Tada jie privales per 1 men. Jums atsakyt.
As rastus ir rasiau, pirma nunesiau i savivaldybe, uzregistravo, paklausiau per kiek laiko atsakys, is kart pasake, o jus galvojate, kad jums atsakys, cia tiek ju gaunam, man tada buvo jau sokas, nes esu valstybes tarnautoja ir zinau visa tvarka. dar viena rasiau issiunciau registruotu pastu. Parasiau i svietimo ministerija, seima, vyriausybe, visi jie persiunte savivaldybei ir ipareigojo man atsakyti ir jau n menesiu jokio atsakymo nesulaukiau
Papildyta:
QUOTE(rozalinda @ 2013 03 15, 09:11)
bandykit is naujo jungtis
mums irgi pasikeite, kol kas super